Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Άντε κοπέλα μου να τον δούμε κι εμείς βγάλε καμμιά φωτό να κ@@@@με !!!

Τς Τς Τς..Άκου τί λέει στη κοπέλα...δεν ντρέπεσαι?:lol::lol::lol:

Μεγιά vaso7 :-D

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τς Τς Τς..Άκου τί λέει στη κοπέλα...δεν ντρέπεσαι?:lol::lol::lol:

Μεγιά vaso7 :-D

My bad !!!! my bad!!! απλά δεν συγκρατήθηκα... !!! :eek:

Να σου στειλω φωτο έναν cyrix που έχω, που είναι και ''μεγαλύτερος''; :lol:

Τον έχω mihalaki !!! :lol::lol::lol: Όπως έχω και ακόμη μεγαλύτερο !!! Intel Pentium 3 στα 800 ΜΗz !!! ( SLOT 1 !!!! :shock::shock: it's SOOO BIIIG !!! ):shock:

Δημοσ.

ρε παιδια εγω εχω εναν πεντιουμ 4 στα 1.5ghz(478 socket) o οποιος ειναι μικρος σαν τους τωρινους κ σκεφτομαι να τον κανω μπρελοκ για τα κλειδια!αλλα σκεφτομαι να κουρεψω τα pin που εχει απο κατω γιατι θα γρατσουνανε ευαισθητες περιοχες οταν θα τα εχω στην τσεπη!:lol::lol::lol:

Δημοσ.
κ σκεφτομαι να τον κανω μπρελοκ για τα κλειδια!

Πολύ καλή ιδέα..αν έβρισκα θα τ έκανα κ εγώ..:mrgreen:

τα pin που εχει απο κατω

Λες να κάνουν για ξύσιμο?:lol::lol:

Δημοσ.

Custom μπρελόκ ?? έλα ρε.. χμμμ.. δεν είναι κακή ιδέα.. καλή customιά θα ναι.. χεχεεεεχε....

βγαίνουμε εντελώς offtopic και δεν μου αρέσει.. back to the subject..! :-)

Δημοσ.
ρε παιδια εγω εχω εναν πεντιουμ 4 στα 1.5ghz(478 socket) o οποιος ειναι μικρος σαν τους τωρινους κ σκεφτομαι να τον κανω μπρελοκ για τα κλειδια!αλλα σκεφτομαι να κουρεψω τα pin που εχει απο κατω γιατι θα γρατσουνανε ευαισθητες περιοχες οταν θα τα εχω στην τσεπη!:lol::lol::lol:

Αν και off-topic,άν δέν έχεις τρόπο να κουρέψεις τα pins μέχρι τη βάση του cpu μήν το δοκιμάσεις κάν!Έκανα το λάθος και "κλάδεψα" έναν Pentium ΜΜΧ με πένσα και όπως βλέπεις τα έκανα χειρώτερα.

dsc00828jx2.jpg

Τώρα τα pins (ή ότι έμειναν απο δαύτα), εκτός απο μυτερά είναι ΚΑΙ κοφτερά.

Ohhhhhh the pain!!!:cry::shifty::cry:

Δημοσ.

σκεφτομαι πρωτα κλαδεμα κ μετα λιωσιμο οτι απεμεινε με ενα κολλητιρι!βεβαια υπαρχει κ το γιαλοχαρτο αλλα θα τριβω μεχρι να ασπρισουν τα γενια μου!καλα εχω πολυ σαβουρα για μπρελοκ εναν 1.5 πεντιουμ κ ενα αλλο στα 2.0 κ ενα στα 2.8!τον τελευταιο τον δουλευα πριν εναμιση μηνα:-D μαλλον θα τον κρατησω κ θα φτιαξω το παλιο μηχανιμα θα βρω κ ενα κουτι γιατι το νεο pc το εστησα στο παλιο!απο καρτες γραφικων να δειτε ολοκληρο μουσειο 1)nvidiariva 128 4ΜΒ ,2)ΤΝΤ2 ULTRA 32ΜΒ,3)GEFORCE 3 ULTRA 64MB,4)GEFORCE 5900 256MB,5)7900GS AGP 512MB κ τωρα πηρα ati 3870x2 κ θα την πουλησω(ξεφορτωθω) γυρο στα χριστουγεννα(no more ati back to nvidia)για να μπουμε κ παλι στο θεμα:πολλες παραγγελιες απο εξωτερικο βλεπω καλο αυτο μιας κ αφου εδω οι δικοι μας κοιμουνται κ το πανε απο μηνα σε μηνα κ παιζουν με τα νευρα του κοσμου ας χασουν μερικους πελατες!μετα μπορει να φερνουν πιο γρηγορα τα νεα προϊοντα:P

Δημοσ.

ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ Ο Q9450!!!! Ουαο, Δευτερα το αγορασα Τεταρτη ηρθε απο overclockers. Αντε τωρα δουλεια!!!!:P:p:p:p:p:p:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

Αλμυρούτσικη? Μάλλον δεν είχες ρωτήσει τιμή σε Πλαίσιο. 315 τον έχουν τιμολογήσει!

Ο επεξεργαστής είναι στο Πλαίσιο και ευελπιστώ μέχρι αύριο να έχουν κάνει τη συναρμολόγηση!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...