Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
διαβασα οτι ο Q9450 (470-480 fsb wall).Οποτε πιστευω δεν αξιζει.Ο core 2 duo 8400 αξιζει?Θα ειναι πολυ χειροτερος?

κοίτα ότι αξίζει σε σχέση με τον E8400...σίγουρα..εφόσον διαθέτεις τα χρήματα, ναι... έχει μεγαλύτερη L2 cache memory

κτλ...τώρα για το o/c, με μια καλή ψύξη, μέχρι τα 3.8 φτάνει άνετα....

Δημοσ.
Σήμερα το παρέλαβα απο τα ελτά. Τελος η αναμονή.

Τώρα πάμε για format.

Πότε τον είχες παραγγείλει και από που? Δηλαδή τα ΕΛΤΑ δεν έχουν πρόβλημα με τις απεργίες των φορτηγών γιατί μου έχουν μπει υποψίες.

Δημοσ.

(NIC μην ακους.. κλείσε τα αυτιά) ..

Πωπωπω ψήνομαι για εξωτερικόόόόό....

Αλλά ΟΧΙ !!! ΟΧΙ ΛΕΓΩ !!! ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΝΤΟΠΙΟ ΜΕ ΜΠΛΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΛΑΣ!!!

"Q9450 απο τον τόπο σου, κι ας είναι αργοπορημένος!!!" χαχαχαχα!!!

Ρε παιδιά κανένα νέο ?? Μπά ε? Το πρωί εγώ ξαναπήρα.. τίίίίποτα.. αυτοί το βιολί τους.. 30 Μαΐου .. :-(

Δημοσ.
(NIC μην ακους.. κλείσε τα αυτιά) ..

Πωπωπω ψήνομαι για εξωτερικόόόόό....

Αλλά ΟΧΙ !!! ΟΧΙ ΛΕΓΩ !!! ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΝΤΟΠΙΟ ΜΕ ΜΠΛΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΛΑΣ!!!

"Q9450 απο τον τόπο σου, κι ας είναι αργοπορημένος!!!" χαχαχαχα!!!

Ρε παιδιά κανένα νέο ?? Μπά ε? Το πρωί εγώ ξαναπήρα.. τίίίίποτα.. αυτοί το βιολί τους.. 30 Μαΐου .. :-(

μπα ησυχία... και μένα 30 μου είπαν...

καλά μην παίρνεις και όρκο ότι αυτά που μας πουλάνε με μπλέ σφραγίδα είναι όλα ελληνικά ;)

Δημοσ.

Mήπως παίζουν με την νοημοσύνη μας...έλεος από τέλη Απριλίου σε τέλη Μαϊου(γιαν μην πω το ''από μέρα σε μέρα,μέσα στην εβδομάδα''...ας μας πουν αντρίκια θα έρθει τέλη Αυγούστου αλλά στάνταρ(φτου φτου φτου φτου)

Μας γ@..νε την ψυχολογία....

Δημοσ.

Η μ@..α είναι οτι έτσι όπως πάει το πράγμα θα φτίαξω το pc πάνω στην εξεταστική η λίγο πριν και άντε να διαβάσεις μετά και είμαι και στην πιο κρίσιμη εξεταστική OMG!Για να δούμε όμως του Ιουνιου ή του Σεμπτεμβρίου:lol:

Δημοσ.

Η παραγγελία έγινε απόγευμα της πέμπτης και σήμερα τρίτη το παρέλαβα.

Πολλά προγράμματα βάζω και καθυστερώ να τελιώσω το μηχάνιμα.

Δημοσ.

πωωωω τριτη κ 13 το παρελαβες δηλαδη!γρουσουζιααααααααααααααααααα!συστηνω να το πουλησεις γρηγορα τα παιδια εδω περιμενουν:-D:-D:-D περα απο την πλακα μεγια!σκεφτεσαι για ο/c?

Δημοσ.

A ρε Vaso7 είχες δίκιο !!! χχαχαχα!!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!!

Άντε κοπέλα μου να τον δούμε κι εμείς !!! βγάλε καμμιά φωτό να κ@@@@με !!! χεχχεχεχε!!!

FORMAT ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑ !!!!

Δημοσ.
A ρε Vaso7 είχες δίκιο !!! χχαχαχα!!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!!

Άντε κοπέλα μου να τον δούμε κι εμείς !!! βγάλε καμμιά φωτό να κ@@@@με !!! χεχχεχεχε!!!

FORMAT ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑ !!!!

Να σου στειλω φωτο έναν cyrix που έχω, που είναι και ''μεγαλύτερος''; :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...