N.I.C Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 ΝΙC αυτό πήγαινε για εμάς dude !!!! χχαχαχα!! βασικά εγώ θέλω να δω τι θα κάνουν στα καταστήματα την πρώτη μέρα.... θα πάρω και μια κάμερα μαζί, και όταν λένε τελείωσαν... ώρε μάνα μου!! :lol:
Venisk Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ΝΙC αυτό πήγαινε για εμάς dude !!!! χχαχαχα!! Μα πως το κατάλαβες? :lol: βασικά εγώ θέλω να δω τι θα κάνουν στα καταστήματα την πρώτη μέρα.... θα πάρω και μια κάμερα μαζί, και όταν λένε τελείωσαν... ώρε μάνα μου!! :lol:
ultraxmode Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 "Ο Επιμένων Νικά" Venisk... "Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο" κτλ κτλ... χαχαχα!! Όλα αυτά φυσικά θα ταιριάζουν όταν εγώ και ο NIC θα έχουμε στα χέρια μας τους επεξεργαστές ... "One time maaaan... one time." (αμερικανιά) ααχαχα!!
Αmbient Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Καλά έλεγα εγώ σε ένα προηγούμενο μου post οτι θα καταντήσουμε αμερικλάνοι...sorry αμερικάνοι χαχαχααχα ultraxmode και nic τα πάτε πολύ καλά,έτσι στον αγώνα αδέρφια μου...
Venisk Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Ο Επιμένων Νικά" Venisk... "Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο" κτλ κτλ... χαχαχα!! :lol::lol: ultraxmode και nic τα πάτε πολύ καλά,έτσι στον αγώνα αδέρφια μου... Θέλω να σας στηρίξω αλλά δεν έχω χρόνο...αφού αύριο θα στήνω το μηχάνημα...:lol:
ultraxmode Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 :lol::lol:Θέλω να σας στηρίξω αλλά δεν έχω χρόνο...αφού αύριο θα στήνω το μηχάνημα...:lol: :lol: Πώώώ.. τι κακός που είσαιι... Εμείς Venisk δεν τα κάνουμε αρπα κόλα.. ! Το μελετάμε το θέμα... που θα μπεί τίίίί... τις ρυθμίσεις του λειτουργικούύύύ.... που θα βάλουμε το κουτίίίίί... και πολλά άλλα.. γίνεται σοβαρή προεργασία... και όταν καλό έρθει το ο Q9450.. θα το κάνουμε πολύ ιεροτελεστία.. ΑΝΤΕ ΙΝΤΕL ΤΕΛΕΙΩΝΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
vaso7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Εγώ ελπίζω το αργότερο μέχρι την Πέμπτη να είναι εδώ. Οχι τίποτε άλλο αλλά τώρα έχω όλα τα υπόλοιπα κομμάτια και κάθονται στο Πλαίσιο και περιμένουν!!! Venisk εσένα ήρθε κιόλας από Αμερική???
N.I.C Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 :lol::lol::lol: έτσι ultraxmode/ambient... :lol: κρατάτε γερά αδέρφια, έρχεται όπου να΄ναι... :devil:
Venisk Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Πώώώ.. τι κακός που είσαιι... Μα γιατί το λες αυτό?.:lol: Venisk εσένα ήρθε κιόλας από Αμερική??? Δεν ξέρω αν έρθει σήμερα αλλά η μεταφορική βάσει του συστήματος που χρησιμοποιεί γράφει.. Status: Into Foreign Customs Your item is being processed by customs in GREECE. Information, if available, is updated every evening. Please check again later. ..χε χε όλα δείχνουν πως θα το έχω πολύ σύντομα....αν κ σήμερα φεύγω για Ηράκλειο..την Πέμπτη που θα γυρίσω εύχομαι να το στήσω..
unstable_hero Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 με το μελλον του οverclocking απο την intel να φαινεται αρνητικο: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7255&Itemid=66 λετε να τα καταφερει κ οι Q9xxx να ειναι η τελευταια σειρα των μοϊκανων?εκτος αν οι κατασκευαστες μητρικων οπως παντα βοηθησουν το λαο με "τερτιπια"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 το overclocking lock θα το έχουν λέει ΜΟΝΟ οι mainstream (φτηνοί) cpus...οι ακριβοί θα overclockάρονται ΜΙΑ ΧΑΡΑ... αναμενόμενη κίνηση για να μην χάνει λεφτά λόγο overclocking η Intel...
paonikgt Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 παιδια σκεφτομαι να αγορασω τον Q9450.απο εξωτερικο.Αλλα δεν ξερω με ποια μητρικη να τον συνδυασω.Τι μου προτεινετε? Με ενδιαφερει το o/c.
N.I.C Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 παιδια σκεφτομαι να αγορασω τον Q9450.απο εξωτερικο.Αλλα δεν ξερω με ποια μητρικη να τον συνδυασω.Τι μου προτεινετε?Με ενδιαφερει το o/c. καλό θα ήταν να άνοιγες ένα νέο θέμα, για να το δούν και περισσότεροι, για να σου πουν την γνώμη τους... αυτές οι δύο είναι πολύ καλές και πιστεύω θα σε καλύψουν: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1097865 και http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1098802...
Artist_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Σήμερα το παρέλαβα απο τα ελτά. Τελος η αναμονή. Τώρα πάμε για format.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.