Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδή είναι οριστικό το "Αυτό το προιόν θα είναι διαθέσιμο την Tuesday 03 June, 2008."; :confused:

Αυτός ο Zero1 κάθε φορά ετσι λέει και ολο το αναβάλει, τουλάχιστον οι άλλοι λένε οτι δεν ξέρουν....

Εγώ πάντος έχω βολευτεί με εναν Ε8400 που τα σπάει, μεχρι να βγεί ο Q9450.

Απο OC είναι Super ο 8400, 1GB με fsb 444Mhz επάνω και δεν μασάει τα @@ του.

Σύγουρα ο 9450 δέν θα έχει τοσο καλή θερμική συμπεριφορά στο OC...

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτός ο Zero1 κάθε φορά ετσι λέει και ολο το αναβάλει, τουλάχιστον οι άλλοι λένε οτι δεν ξέρουν....

Και βγαίνει αληθινός πάντα, από τον Γενάρη μέχρι και σήμερα...

Δημοσ.
(Ultraxmode, υπομονή, ελπίζω να πήρες προμήθειες έτσι; εμένα δεν τελείωσε ακόμα το κιλό του φραπέ :lol:..)

:lol::lol:

Eγώ αγόρασα τον πεντάκιλο τον εταιρικό όλο για την πάρτη μου.. Καλά θα κάνουν να τον φέρουν γρήγορα NIC γιατί πίνω πίνω καφέ..στο τέλος τα νεύρα μου θα γίνουν μαλιοκούβαρα και ποιός με σταματάει.. !!!! :lol:

Ρε φέρτε τον Q9450 ρεεεε !! Άντε.. κοιμόμαστε και ξυπνάμε με αυτή την έννοια.... derby το κάνατε !!

EDIT : Αλήθεια, υπάρχει κάποιος απο εσάς που αγοράσατε τον Q9450 απο ξένο site στο Internet που να έχετε κάποια νέα ?

Δημοσ.

Εγώ πάντος έχω βολευτεί με εναν Ε8400 που τα σπάει, μεχρι να βγεί ο Q9450.

Απο OC είναι Super ο 8400, 1GB με fsb 444Mhz επάνω και δεν μασάει τα @@ του.

Σύγουρα ο 9450 δέν θα έχει τοσο καλή θερμική συμπεριφορά στο OC...

oxι ρε παιδια φερνει αφου στις 2 απριλιου απο εκει τον αγορασα απλα φερνει 2-3 κομματια το μηνα το πολυ κ τα πουλαει σε προπαραγγελιες κ μετα αλλαζει την ημερομηνια μεχρι να ξαναφερει!

Δημοσ.
oxι ρε παιδια φερνει αφου στις 2 απριλιου απο εκει τον αγορασα απλα φερνει 2-3 κομματια το μηνα το πολυ κ τα πουλαει σε προπαραγγελιες κ μετα αλλαζει την ημερομηνια μεχρι να ξαναφερει!

Xmmm, τότε να λέει στις 3 Ιουνίου θα φέρω 2-3 κομμάτια... :-D:-D:-D

Δημοσ.

κ εγώ που το αγόρασα από e-bay..βάση της ενημέρωσης από το site της usps (η μεταφορική) με τον κωδικό αποστολής..έφυγε απο το los angeles στις 8:36 AM on May 10, 2008 :-)...άρα από αύριο πρέπει να τον περιμένω :-D...άντε επιτέλους..τα έχω όλα και περιμένω το q9450!!!!:mad:

Δημοσ.
Μα πάλι σε μ@λ@κίες θα τα χαλάσω.. χαχαχαχα...

θα τα κρατήσω να αυγατίσουν νομίζεις.. ??

έτσι... τα λεφτά τα θέλω, άμεσα να μην ζήσω την ζωή μου... :lol::lol::lol::lol:

( ποιά τράπεζα την έχει την διαφήμιση αυτήν; )

εγώ πάντως τα 50ε θα τα χρειαστώ για τα ανεμιστήρια της SilenX...

Επλπίζω να μην ανέβει ΚΑΙ ο καφές :-D:-D

Δημοσ.

Γενικότερα πάντως..αυτό που μπορούμε να παρατηρήσουμε..είναι ότι όλο κ περισσότεροι παραγγέλνουν από εξωτερικό...κ αυτό είναι καλό..γιατί μαθαίνουμε να μην περιμένουμε σαν τους ανόητους, ολόκληρους μήνες, για αυτό που θέλουμε...:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...