ultraxmode Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δες μια την συγκκριση εδω Οπότε πιστεύω μια χαρά είμαι.. !!! Μα καλά, μόνο το 8800 το έκανα 9800 ??? Και δεν το έκαναν 8800 GTX ?
Venisk Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Βεβαια αν ειχες αγορασει την 9800gx2 επρεπε να την διωξεις το συντομοτερο ε[ειδη ειναι πολλα τα χρηματα Ναι μπράβο...αφού με τα συγκριτικά του iced από αξιόπιστες πηγές όπου πήρε κ αυτός μέρος..κοιτάζοντας..όλη η σειρά 9 βγήκε για να μας καταστρέψει μέχρι να έρθει το 9900 σαν ήρωας από το διάστημα που θα υποστηρίζει dirext 20, shader model 15 κ τουλάχιστον 5gb μνήμης... Και δεν κρατιέται..θα δώσει κ άλλα reviews..:lol: Μετά τη πλάκα.. Το πώς συγκρίνουμε 2 πράγματα είναι στην κρίση του καθενός να καταλάβει για ποιο λόγο έχει παραπάνω score..η 7950x2 που έλεγες πως την πήραν κάποιοι τύποι σαν εμένα είναι ακόμα καλύτερη από την gx2 ..δείτε εδω...http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=560&card2=432
ultraxmode Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 :lol: Παιδιά.. ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΗΝ !!! Εγώ ξέρω πάντως πως ο Q9450 δεν έχει έρθει ακόμα και αγχώνομαι... ε ΝΙC ? :lol:
NemesisUltra Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Παντως μου αρεσει η GX2 ισως την παρω αυτη βδομαδα σε Asus μαζι με 800-1000 PSU και STACKER tower θα σας στειλω photo θα περιμενω αν δεν τον παρω απο ιντερνετ και τον Q9450 http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=560&card2=549
iced Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 αντως μου αρεσει η GX2 ισως την παρω αυτη βδομαδα Καλη βλακεια θα κανεις και εσυ... Μολις βγει το gt200 και θα τις πουλατε 180Ε θα κανω quote τα μυνηματα και θα κλαιτε... Πρεπει να καταλαβεις κατι, δεν ειναι high end καρτα για να δωσεις τοσα χρηματα... Στο επομενο δωσε 600, ουτος η αλλς θα σε βγαλει δυο χρονια και θα εχει και μπολικη μνημη, οχι 2*512 και να χρησιμοποιει τα 512 Σε ενα αλλο φορουν ελεγε ενας καημενος, εχω την 3870X2 και μου βλεπει οτι εχει 512...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 πράγματι ο iced έχει δίκιο...η GX2 δεν είναι καλή επιλογή ειδικά αυτή την χρονική στιγμή
Venisk Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Σε ενα αλλο φορουν ελεγε ενας καημενος, εχω την 3870X2 και μου βλεπει οτι εχει 512... Μα τα διαβάζεις αυτά που γράφεις? ο καημένος..όπως πάλι χαρακτηρίζεις κάποιον άγνωστο.. έχει ati...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Venisk το SLI/Crossfire ουσιαστικά αξιοποιεί την ΜΙΣΗ μνήμη από αυτή που έχει... το ίδιο ισχύει και για τις dual gpu κάρτες 7950GX2, 9800GX2 & HD3870X2
Venisk Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ThReSh και τότε στο benchmark του crysis π.χ. γιατί γράφει χρήση μνήμης vga 700+mb? πιστεύω πως αυτό είναι θέμα του software/drivers κ όχι το τι μπορεί να δώσει η κάρτα.. θα το ξανατρέξω γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς τι γράφει,κ μπορεί να κάνω λάθος..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 όχι δεν είναι θέμα software/drivers...είναι θέμα λειτουργίας SLI/Crossfire...όπως έγραψα πιο πάνω αξιοποιούνται τα μισά μόνο
raven3x7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ThReSh και τότε στο benchmark του crysis π.χ. γιατί γράφει χρήση μνήμης vga 700+mb? πιστεύω πως αυτό είναι θέμα του software/drivers κ όχι το τι μπορεί να δώσει η κάρτα.. θα το ξανατρέξω γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς τι γράφει,κ μπορεί να κάνω λάθος.. Εχει δίκιο ο Thresh. Ο λόγος είναι ότι η μία κάρτα αντιγράφει το framebuffer της άλλης οπότε τα δεδομένα υπάρχουν πάνω από 1 φορά, μια φορά για κάθε κάρτα.
vaso7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Λοιπόν όλα τα κομμάτια βρέθηκαν, ευτυχώς υπήρχαν κάτι τελευταία στο μαγαζι αλλιώς θα μπλέκαμε με τις απεργίες των φορτηγών. Οταν πήγα σε έναν πωλητή (στον οποίο πρώτη φορά πάω και ρωτάω, δεν ξέρω πως μου ξέφυγε αυτός λολ ) μου λέει θες να κοιτάξω και για τον επεξεργαστή? Του λέω τον έχω παραγγείλει γιατί από τέλος Μαρτίου τώρα πήγαμε στο τέλος Μαιου. Και με ένα ύφος απορημένο μου λέει "Σαν πολυ δεν είναι?" Εσκασα στα γελια και του λέω "δυστυχώς είναι!" Κουράγιο παίδες!
bedazzled Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Αρχίσατε να ξεφεύγετε και σας εγκαλώ στην τάξη! http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=43407 Αυτό το προιόν θα είναι διαθέσιμο την Tuesday 03 June, 2008.Λοιπόν, ΕΚΛΕΙΣΕ, καλό καλοκαίρι μάγκες!!Εγώ βολεύτηκα με το σελερονάκι, θα τον χτυπήσω τον Q9450 μετά το καλοκαίρι. Ίσως τα Χριστούγεννα με τις προσφορές, να έχουν βγει και οι Phenom 45nm (Shangai?) να έχει ανταγωνισμό η Ιντέλα... τον κόβω γύρω στα 200 ευρά το πολύ, not bad. Ο καθένας ας κάνει τα κουμάντα του όπως νομίζει καλύτερα...
N.I.C Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Λοιπόν όλα τα κομμάτια βρέθηκαν, ευτυχώς υπήρχαν κάτι τελευταία στο μαγαζι αλλιώς θα μπλέκαμε με τις απεργίες των φορτηγών. Οταν πήγα σε έναν πωλητή (στον οποίο πρώτη φορά πάω και ρωτάω, δεν ξέρω πως μου ξέφυγε αυτός λολ ) μου λέει θες να κοιτάξω και για τον επεξεργαστή? Του λέω τον έχω παραγγείλει γιατί από τέλος Μαρτίου τώρα πήγαμε στο τέλος Μαιου. Και με ένα ύφος απορημένο μου λέει "Σαν πολυ δεν είναι?" Εσκασα στα γελια και του λέω "δυστυχώς είναι!" Κουράγιο παίδες! Κουράγιο... και εγώ εδώ παρών είμαι μόλις γύρισα! Δηλαδή εάν κοιτούσε τι θα έφτιαχνε; θα στον έφερνε; μέσα στην εξυπνάδα... και σε μένα κάτι τέτοια έλεγε ένας εκεί... (Ultraxmode, υπομονή, ελπίζω να πήρες προμήθειες έτσι; εμένα δεν τελείωσε ακόμα το κιλό του φραπέ ..)
spdrosin Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=43407 Δηλαδή είναι οριστικό το "Αυτό το προιόν θα είναι διαθέσιμο την Tuesday 03 June, 2008.";
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.