Venisk Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Βρε κουτε τι θα κανεις με 512μνημη ανα καρε?? λολ Φανταζομαι εχεις τουλαχιστον 22" μονιτορ ε? οτι δεν θα κάνεις εσύ ρε iced...και προσεχε πως μιλάς, δεν σου ζήτησα ούτε την γνώμη ούτε την αποψή σου για το πως θα ξοδέψω τα λεφτά μου..είπες την γνώμη σου ειπα κ εγω την δική μου..
iced Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ειπαμε την γνωμη μας και συγνωμη για το κουτε... Αλλα Οχι και να προτεινεις στον αλλον να παρει ενα μηνa πριν την νεα αρχιτεκτονικη το GX2, και ενταξει να πεις οτι μπορουσες να χρησιμοποιησεις και ολοκληρη την μνημη της οκ, αλλα οχι τα 512 μονο ΕΛΕΟΣ
Venisk Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 και ενταξει να πεις οτι μπορουσες να χρησιμοποιησεις και ολοκληρη την μνημη της οκ, αλλα οχι τα 512 μονο θέλω ν το διαβάσω κ εγώ αυτο... Μπορώ να του προτείνω να πάρει κ μια tnt riva 64 αν πιστεύω πως αξίζει..δεν είναι αναγκασμένος να με ακούσει... γιατι έπρεπε να ξέρεις πως αυτός ο 1 μηνας είναι τουλάχιστον 3 στο εμπόριο...ασε τα ελεος στο περίμενε της νεας αρχιτεκτονικής...googlare κ λίγο..Ιούλη πήγε το Ιούνιος...
N.I.C Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Ειρήνη αδέρφια... ηρεμήστε λίγο.. δεν κάνετε τίποτα έτσι, δεν δίνετε στον άνθρωπο που ζήτησε προτάσεις, να καταλάβει τι είναι τι... (τα έχει παίξει μάλλον, απότι είδα δεν απάντησε καν ). Προσωπικά, προτείνω στον φίλο να περιμένει, αφου περιμένει και για τον Q9450... Ας πάρει τον Q όταν βγει με το καλό, και για κάρτα ας πάρει ότι έχει βγει, εάν έχει βγει κάτι καινούργιο, εκείνη την χρονική περίοδο... Δεν είπε ακόμα ακόμα πόσο δίνει... πες μας φίλε ακριβώς τι ψάχνεις γιατί όπως βλέπεις εδώ θα σφαχτούμε ... Προσωπικά πάλι, όχι ότι δεν έχεις δίκιο φίλε Venisk σε λες (σε αντίθεση μάλιστα ξέρω ότι η 9800GX2 είναι αρκετά αξιόλογη κάρτα, εάν την χρησιμοποιείς και σωστά), αλλά προτιμώ λύσεις μονού πυρήνα... edit: ailuros, εάν μας βλέπεις ρίξε κανένα Info
iced Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Ο αιλουρος δεν νομιζω να μας βλεπει επειδη ειμαστε offtopic, to θεμα ειναι για 9450... Σε αυτο φταιω εγω αλλα δεν αντεξα Ας συνεχισουμε τουλαχιστον ontopic
ultraxmode Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Να πώ κι εγώ κάτι τελευταίο ?? Έκανα την μ@@@@κία. και αγόρασα την 8800 GTS 512MB.. Να την πουλήσω? τί να κάνω? καινούργια στο κουτί της είναι γαμώτο.. κι εγώ περιμένω ακόμα τον Q9450.. την ατυχία μου..
iced Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Να πώ κι εγώ κάτι τελευταίο ?? Έκανα την μ@@@@κία. και αγόρασα την 8800 GTS 512MB.. Το λες με το σκεπτικο οτι πολυ σντομα θα βγει νεος πυρηνας? Νομιζω οτι αφου αγοραστηκε ηδη εχει χασει μερος της αξιας της οποτε δεν αξιζει να την δωσεις. Αν υπολογισεις οτι πρεπει να αγορασεις κια μια νεα παμφθηνη δεβ αξιζει να την δωσεις. Βεβαια αν ειχες αγορασει την 9800gx2 επρεπε να την διωξεις το συντομοτερο ε[ειδη ειναι πολλα τα χρηματα
ultraxmode Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 280 την πηρα.. λέτε να την κρατήσω δηλαδή ε ? Η 9800 GTX έχει εξωπραγματικές διαφορές με την 8800GTS ?
N.I.C Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Βεβαια αν ειχες αγορασει την 9800gx2 επρεπε να την διωξεις το συντομοτερο ε[ειδη ειναι πολλα τα χρηματα ε τώρα πας γυρέυοντας και συ...:lol: Ultraxmode: δεν βαριέσαι..κράτησε την και περίμενε μέχρι να βγουν τα πιο καινόυργια κομμάτια... ακόμα σε βγάζει καθαρό η 8800GTS... μια χαρά τα πάει σε games EDIΤ: σχεδόν καμμιά διαφορά... απλά 9800GTX-8800GTS O/C
ultraxmode Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Νά σαι καλά NIC !! πήγε η καρδιά μου στην θέση της και τα ευρώ πίσω στην τσέπη... (το δεύτερο είναι ακόμα καλύτερο!!!) χαχαχα!!
iced Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Νά σαι καλά NIC !! πήγε η καρδιά μου στην θέση της και τα ευρώ πίσω στην τσέπη... (το δεύτερο είναι ακόμα καλύτερο!!!) χαχαχα!! Απο την υπογραφη σου.. Do NOT Panic.. You need to overclock your 8800GTS :lol::lol:
orfeas76 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 το amazon.co.uk τον έχει τον box σε στοκ και σε καλη τιμη Δεν κάνει παραπάνω από 5 μέρες, δοκιμασμένο edit: δε στελνει ελλαδα επεξεργαστες..
ultraxmode Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 το amazon.co.uk τον έχει τον box σε στοκ και σε καλη τιμηΔεν κάνει παραπάνω από 5 μέρες, δοκιμασμένο edit: δε στελνει ελλαδα επεξεργαστες.. Πάνω που χάρηκα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.