Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο NemesisUltra Εμφάνιση μηνυμάτων

παιδια πως θα μπωρω να τον παρω και εγω απο internet μπορει καποιος τι να κανω ακριβως? καρτα ???

πάνε σε ένα κατάστημα της πειραιώς και κάνε έναν λογαριασμό μαζί με κάρτα αναλύψεων χρημάτων. Η κάρτα αυτή είναι electrone visa. Βάλε στο λογαριασμό 320 ευρώ και βούρ για αγορά.

σε οποιαδήποτε τράπεζα εσύ θέλεις..προπληρωμένη κάρτα..οχι πιστωτικη...τωρα τα υπόλοιπα μπες σε κανένα paypall να δείς..να πάρεις μια ιδέα..

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πάνε σε ένα κατάστημα της πειραιώς και κάνε έναν λογαριασμό μαζί με κάρτα αναλύψεων χρημάτων. Η κάρτα αυτή είναι electrone visa. Βάλε στο λογαριασμό 320 ευρώ και βούρ για αγορά.

ΤΗΝΧ φιλεεεε Αυριο ελπιζω να την φτιαξω ( αν και για να μην περιμενω να ενεργοποιηθει θα βαλω λεφτα στου κολητου μου και θα γινω μελος στο over... να κανω αγορα

Δημοσ.

παιδια ειμαι μπερδεμενος με ποια καρτα να επιλεξω να παρω μια 9800gtx η μια 3870x2 εχω εδω και λιγες μερες το ASUS MAXIMUS EXTREME με 2χgb ddr 1600mhz και θα αγορασω θα περιμενω Q9450 αν και μου μπενουν ιδεες να παρω QX9650 800 :(

Δημοσ.
παιδια ειμαι μπερδεμενος με ποια καρτα να επιλεξω να παρω μια 9800gtx η μια 3870x2 εχω εδω και λιγες μερες το ASUS MAXIMUS EXTREME με 2χgb ddr 1600mhz και θα αγορασω θα περιμενω Q9450 αν και μου μπενουν ιδεες να παρω QX9650 800 :(

Γιατί δεν ανοίγεις ενα νέο θέμα...εδώ περιμένουμε το q9450..:lol:

"the way it's meant to be played" κ αυτό γίνεται μόνο μ nvidia ;) (αν κ συκγρίνεις μια χ2 με μια απλή κάρτα..)..αν είσαι διαθετιμένος κ έχεις συνειδητοποιήσει πόσο κάνει ο QX9650 τότε γιατί όχι...:rolleyes: (καλά και σκέφτεσαι να δώσεις 800 για τ cpu και θα πάρεις μια gtx?)

Δημοσ.
Γιατί δεν ανοίγεις ενα νέο θέμα...εδώ περιμένουμε το q9450..:lol:

"the way it's meant to be played" κ αυτό γίνεται μόνο μ nvidia ;) (αν κ συκγρίνεις μια χ2 με μια απλή κάρτα..)..αν είσαι διαθετιμένος κ έχεις συνειδητοποιήσει πόσο κάνει ο QX9650 τότε γιατί όχι...:rolleyes: (καλά και σκέφτεσαι να δώσεις 800 για τ cpu και θα πάρεις μια gtx?)

Τελικα πεφτω παλι στον Q9450 καλη αγορα αποδοση(μαλλον απο το site που δοσατε με καρτα λογικα δινεις τα στοιχει σου και που μενω και ερχεται σπιτι μου υποθετω)

Αν παρω QX9650 δεν θα φτασει το Budget μου για Gx 2

Σκεφτομουν να παρω την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513336 334Ε

ή την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513335 256Ε (μια απο αυτες θα διαλεγα τωρα) βλεπω πολλα συγκριτικα και ι μονη Cpu (9800GTX) ειναι καλυτερη :shock: τι να κανω?? ati_vs_nvidia_copy.png

nvidia-vs-ati.jpg

Δημοσ.

να πάρεις μια gx2...εφόσον δεν μπορείς να έχεις και τα 2...καλύτερα η gx2..η vga βγάζει τα γραφικά..αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να θυμάσαι εφόσον θέλεις το pc για games...

έτσι κι αλλιώς το θέμα έχει ξεφύγει..κ η αναμονή θα είναι ακόμα μεγαλύτερη απο τι πιστεύαμε για το q9450..οπότε μπορούμε να πούμε κ για άλλα θέματα...

Δημοσ.
πως η ati με μεγαλυτερα MHZ και Unified Shader Processors ειναι πιο αδυναμη απο την Nvidia

Γιατί ο q9450 που είναι 2.66ghz είναι πιο γρήγορος απο τον p4670 που είναι 3.8ghz????δεν είναι τα πάντα θέμα ταχύτητας..

(σκεφτομαι να παρω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513331 καλη τη λες?

Λέω πως έιναι το καλύτερο..

Δημοσ.
Γιατί ο q9450 που είναι 2.66ghz είναι πιο γρήγορος απο τον p4670 που είναι 3.8ghz????δεν είναι τα πάντα θέμα ταχύτητας..

Λέω πως έιναι το καλύτερο..

Καλα ρε συ να τον καψεις θες το ανθρωπο?? Να παρει αυτη τη χαζαμαρα? Αυτο που θα ερθε ι απο την nvidia σε κανα μηνα θα κρατησει για αλλα δυο χρονια φιλε μου

Δημοσ.
Καλα ρε συ να τον καψεις θες το ανθρωπο?? Να παρει αυτη τη χαζαμαρα? Αυτο που θα ερθε ι απο την nvidia σε κανα μηνα θα κρατησει για αλλα δυο χρονια φιλε μου

Αξηζει να περιμενω κανα μηνα μου φενεται τον Q9450 μαζι με GF9900GTX or X2 ( θα χαλασω λιγο απο το Budget μου σε HDD Tower (Home Q9450 LOL) και σε PSU

Δημοσ.

Χαζομάρα το gx2...το δοκίμασες κ δεν σ άρεσε ε?:lol:

και το 9950 θα είναι πολύ καλύτερο απο το 9900 κ βγαίνει σε 7 μήνες..τότε γιατί να μην περιμένει το 9950?..ποιός θέλει να κάψει ποιόν τώρα..?:-(

Δεν υπάρχει τέλος στο παιχνίδι του καινούριου iced....)

Δημοσ.
Χαζομάρα το gx2...το δοκίμασες κ δεν σ άρεσε ε?:lol:

και το 9950 θα είναι πολύ καλύτερο απο το 9900 κ βγαίνει σε 7 μήνες..τότε γιατί να μην περιμένει το 9950?..ποιός θέλει να κάψει ποιόν τώρα..?:-(

Δεν υπάρχει τέλος στο παιχνίδι του καινούριου iced....)

ειναι μεγα μπερδεμα! θα παω στο E-shop εδω στην ροδο να δω τη θα μου πουν και τα παιδια για να παρω Venisk

Δημοσ.
Χαζομάρα το gx2...το δοκίμασες κ δεν σ άρεσε ε?

Ενω εσυ παιζεις crysis με 70fps, ασε ρε φιλε... Επειδη εσυ πηρες αυτο το πραγμα δεν σημαινει οτι πρεπει να κανουν το ιδιο λαθος και αλλοι

Ποση μνημη εχεις ανα καρε????

χαχαχαχαχαχαχα

Μα δεν ειναι το θεμα να περιμενεις απλα, ειναι να περιμενεις 1 μηνα για κατι που θα κρατησει 2 χρονια... Υπηρχαν που λες τα 7900GT, μετα βγηκαν τα 7950GX2 και τα πηραν καποιοι σαν και εσενα.. Αμεσως βγαινει το GTX που μεχρι και σημερα ειναι απο τις καλυτερες καρτες. Τωρα περιμενουνμε το αντισοιχο του GTX και ειναι η εναρξη κατι καινουριου για αλλα 2 και οχι υποπροιοντων

Δημοσ.
Ενω εσυ παιζεις crysis με 70fps, ασε ρε φιλε... Επειδη εσυ πηρες αυτο το πραγμα δεν σημαινει οτι πρεπει να κανουν το ιδιο λαθος και αλλοι

Ποση μνημη εχεις ανα καρε????

καταρχήν ποιός σου είπε πως παίζω crysis ή οτι πήρα την κάρτα για να παίζω crysis?;)

Σίγουρα πολύ περισσότερη απο σένα..ελα τώρα....) σε λίγο που θα το κάνω quad-sli θα σου στείλω φωτογραφία τα fps να έχεις κ εσύ...:lol::lol:

Μα δεν ειναι το θεμα να περιμενεις απλα, ειναι να περιμενεις 1 μηνα για κατι που θα κρατησει 2 χρονια... Υπηρχαν που λες τα 7900GT, μετα βγηκαν τα 7950GX2 και τα πηραν καποιοι σαν και εσενα.. Αμεσως βγαινει το GTX που μεχρι και σημερα ειναι απο τις καλυτερες καρτες. Τωρα περιμενουνμε το αντισοιχο του GTX και ειναι η εναρξη κατι καινουριου για αλλα 2 και οχι υποπροιοντων

Μάλλον απο τι υποθέτω..κ διορθωσέ με..δεν είχες ποτέ ακριβή κάρτα..κρίμα..αλλα δεν φταίω εγω γι αυτό iced..δούλεψε και γίνε ενας απο εμάς που έχουμε τα @ να πάρουμε πάλι το καλύτερο ;)...στην σειρά 7 είχα το 7800gtx που μου κράτησε 3 χρόνια αξιοπρεπέστατα..;) και φυσικά μετα απο λίγο βγήκε το 7900..αλλα τι να έκανα? να περίμενα πάλι?δεν είναι λογική αυτή..:-)

όσο για το 1 μήνα εδώ είμαστε να το δούμε...:-) μακάρι για όλους όσους το περιμένουν...κ ο q9450 απο το Μάρτη εδώ είναι...:lol: αυτοί που τον περίμεναν τότε, τώρα περιμένουν κ άυριο να βγεί το 9900..:lol:

Δημοσ.

Μα ειχα γιαυτο ξερω τι σημαινει να εχεις ενα high end μοντελο που θα κρατησει πολυ και οχι ενα μπαλωμα που εχεις αγορασει. Ξερεις ποσοι την πατησαν με την 7950GX2???? Ενω εσυ θα σκασεις 1000 και θα εχεις πολυ αυξημενη πολυπλοκοτητα απο την μια και δεν θα αποδιδεις στο διπλασιο παρα στο 30% max

Βρε κουτε τι θα κανεις με 512μνημη ανα καρε?? λολ Φανταζομαι εχεις τουλαχιστον 22" μονιτορ ε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...