Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ρε N.I.C αλλα περιμένετε αδικά κοντά στην καλύτερη εποχή για gaming..καλοκαίρι=διακοπές..δεν θα έχετε pc!!!!:lol:

οχι δεν ακούγονται..τους έχω σε raid πάνω απο 3 χρόνια..σίγουρα όμως εγγατάσταση των vista δεν κάνεις σε περίπου 10 λεπτά με απλούς σκληρούς..χε χε αξίζουν μέχρι βλακείας κ ειδικά σε raid 0 αλλωστε το μόνο αργο κομμάτι στο pc είναι ο σκληρός δίσκος..;)

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εγώ περιμένω τον γαμ@νο ΚΙΟΥ9450 γαμω την πειθαρχία τους ....Ουτε καψώνια να μας έκαναν 2 και 15 μέρες στραβάδια!

Δημοσ.
ναι ρε N.I.C αλλα περιμένετε αδικά κοντά στην καλύτερη εποχή για gaming..καλοκαίρι=διακοπές..δεν θα έχετε pc!!!!:lol:

οχι δεν ακούγονται..τους έχω σε raid πάνω απο 3 χρόνια..σίγουρα όμως εγγατάσταση των vista δεν κάνεις σε περίπου 10 λεπτά με απλούς σκληρούς..χε χε αξίζουν μέχρι βλακείας κ ειδικά σε raid 0 αλλωστε το μόνο αργο κομμάτι στο pc είναι ο σκληρός δίσκος..;)

μα ίσα-ίσα άμα έρθουν 30 του μηνός, είναι ακριβώς στην έναρξη του καλοκαιριού :-)

έναν λέω να πάρω, 150GB, γιατί θέλω να βάλω το OS και κάνα game εκεί, από θερμοκρασίες πως τα πάει; στείλε άμα θες Pm για να μην διαλύσουμε πάλι το θέμα ;)

Δημοσ.
Και εγώ περιμένω τον γαμ@νο ΚΙΟΥ9450 γαμω την πειθαρχία τους ....Ουτε καψώνια να μας έκαναν 2 και 15 μέρες στραβάδια!

Φίλε δεν μας κάνουν κανένα καψώνι :lol:..αλλα κ εσύ αν δεν κάτσεις να ψάξεις πως θα τον έχεις πιο γρήγορα μην περιμένεις να γινουν θάυματα αύριο που θα ξαναπάρεις τηλ στο κάθε πλαίσιο ;)...ειναι 9 :shifty:...και σου λένε μπορεί στις 30...:mad:

Δημοσ.

Έτσι, ο επιμένων ελληΝΙΚΑ !!! Γιατί στην Ελλάδα τους φτιάχνουν καλύτερα ρε NIC !! :lol::lol:

Είναι πιό μερακλήδικα τα μεχανήματα τί να κάνουμε ?? Με το τσιγαράκι τους και τη φραπεδούμπα...αργά και με μεράκι ... χαλαράάάάά....

εγώ βασικά (για να κόψω την πλάκα) θέλω να αγοράσω απο εδώ γιατι θέλω να περάσω το τιμολόγιο στα έξοδά μου στην εφορία και να πάρω πίσω το ΦΠΑ.. ;)

(έξυπνος ο βλάχοςςςςς.... 50 ευρά είναι αυτά ντεεε..)

Δημοσ.

δεν πέρνεις πίσω το φπα απλός κόβεις αποδείξεις μέχρι να το πατσίσεις.

δεν υπάρχει πρόβλημα αν θα γίνει κάτι στραβό με το πακέτο. στο email που μου έστιλαν είναι κατατοπιστικοί.

If any item is received physically damaged (e.g. cracked or crushed) please advise us as soon as possible. Please keep all packaging and any damaged item(s) for inspection by Overclockers UK.

Δημοσ.
Με το τσιγαράκι τους και τη φραπεδούμπα...αργά και με μεράκι ... χαλαράάάάά....

μμ...καλα..περίμενε...μόνο να έχεις πολλλλλαααά παγάκια..βλέπω ο φραπές να γίνεται...:lol::lol::lol:..

καλά κάνεις αν δεν τον χρειάζεσαι κ άμεσα γιατί να μην τα γλυτώσεις..50 ευρώπουλα = 1 νταπόζιτο..:-D

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις ?? Ξέρεις τί είναι 50 ευρώπουλα ???

χαχαχα!!! Πλάκα έκανα όπως πρόσεξες.. :-)

Όσο για το ΦΠΑ.. επειδή περνάω δικά μου τιμολόγια στην εφορία.. παίρνω πίσω το ΦΠΑ.. γιαυτό ..

απο το εξωτερικό δεν μπορώ να το δικαιολογήσω.. δυστυχώς.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΠΑ...

Δημοσ.
:lol::lol::lol::lol:.. τι Ράδιο Αρβύλα μου λέτε μετά... ελάτε εδώ να δείτε να γελάσετε!!! (κάνουμε και διαφήμιση :lol: )
  • Super Moderators
Δημοσ.

ΝΙC αν είναι να πάρεις Raptors περίμενε τον 300αρι..θα πέσουν αναγκαστηκά οι τιμές των μικρότερων...

Δημοσ.

NemesisUltra εδω αναμένουμε τον q :lol::lol:..δεν κάνουμε τιποτα μέχρι να ερθει...:lol::lol:

δεν δίνουμε πια συμβουλες...:lol::lol:

γυρνα μερικές σελίδες πισω έχω γράψει τι πρέπει να κάνεις...:-)

Δημοσ.
ΝΙC αν είναι να πάρεις Raptors περίμενε τον 300αρι..θα πέσουν αναγκαστηκά οι τιμές των μικρότερων...

ναι το έχω υπόψιν μου, σε είχα δει σε ένα άλλο θέμα που το έλεγες... άντε να δούμε πότε θα έρθουν και αυτοί...

Δημοσ.
παιδια πως θα μπωρω να τον παρω και εγω απο internet μπορει καποιος τι να κανω ακριβως? καρτα ???

πάνε σε ένα κατάστημα της πειραιώς και κάνε έναν λογαριασμό μαζί με κάρτα αναλύψεων χρημάτων. Η κάρτα αυτή είναι electrone visa. Βάλε στο λογαριασμό 320 ευρώ και βούρ για αγορά.

Δημοσ.

μαζί με την σειρά 10 της nvidia..to dirext 11..κ φυσικά τους 8core...τότε θα είναι μια καλή εποχή..θα πέσουν κ η τιμες τους :-(...αχ...:lol: :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...