Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Venisk για αθόρυβη λειτουργία σε stock clocks το Zalman Reserator είναι μια χαρά...αλλά για overclocking όπως είπα συγκεκριμένα πιο πάνω δεν είναι, μιας και η top αερόψυξη της αγοράς (Thermalright) του ρίχνει στα αυτιά...

δεν το είπα για να σε θίξω αλλά για να προειδοποιήσω

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ας ελπίσω ο q9450 να μην βράζει όπως ο p4 3.8 :-)..θέλω να συνδέσω και το chipset στη υδρόψυξη μου..από τι κοίταζα στην μητρική μου θα είναι αρκετά αποδοτικό..:-)

Δημοσ.

και εγω στο περειμενε ειμαι! pmPl3s709762-02.jpg εχει fsb 1333 αμαρτια να βαλω τον Q6700 με 1066Mhz FSB και 6MbL2,65NM <Q9450 1333Mhz FSB 12MbL2 και 45NM ( πιο WC να παρω τι προτεινετε???? ) μου φενετε θα αφησω στο περειμενε και την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513327 που θα παρω αυτες της μερες ASUS POWER

Δημοσ.

Παίδες μόλις πήρα στο πλαίσιο και μου είπανε πως 30 Μαϊου τον περιμένουνε, αλλά κι αυτό δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Δημοσ.
Τα Sp3 ανεβαζουν πολυ το συστημα!

Tι ακριβως ανεβασμα κανουν δηλαδη? Γιατι εγω το εχω βαλει και δεν βλεπω ουδεμια διαφορα απο πριν..

Δημοσ.

xaxa..ειναι το 1ο σχολιο μου..εχετε δωσει ρεστα ολη η ομαδα!!!κ αφου ολοι μας περιμενουμε τον q9450 με μεγαλι αγωνια...ας περιεμενουμε λιγο ακομα τις 4870x2 η την 9900gtx..γιατι cpu χωρις καλη gpu δεν λεει.. ;)

Δημοσ.

δεν πάει άλλο. Έγινε αγορά απο overclockers και την τρίτη θα το έχω στα χέρια μου. 315 τελική τιμή με μεταφορικά. box συσκευασία με 3 χρόνια εγγύηση.

Δημοσ.

Artist keep updating !!!

Γενικά λέγε μας πώς προχωράει μπάς κ κάνουμε κ εμείς καμμία αγορά !

Εγώ έστειλα email στο overclockers.co.uk και τους ρώτησα σε πόσες μέρες (εφόσον παραγγείλω τον Q9450) θα είναι παραδοτέος συγκεκριμμένα στην Ελλάδα.. Απάντηση : 4-7 μέρες.. (πολύ καλό δηλαδή, πίστευα παραπάνω!)

Δημοσ.

Artist_ καλορίζικος φίλε... όπως είπε και ο ultraxmode, ενημέρωσε μας αμά θες, όταν τον πάρεις....

4-7 μέρες ε? δελεαστικό... χμμ αρχίζω και το σκέφτομαι σοβαρά...το θέμα είναι κατά πόσο ασφαλές είναι, για το ίδιο το δέμα, εάν δηλαδή το τυλίγουν σωστά κτλ...

@kamasteri: φίλε αμά είναι να περιμένω, θα περιμένω μόνο γιαυτές τις κάρτες... με έναν σμπάρο δυο τριγώνια που λένε...

Δημοσ.
Εγώ έστειλα email στο overclockers.co.uk και τους ρώτησα σε πόσες μέρες (εφόσον παραγγείλω τον Q9450) θα είναι παραδοτέος συγκεκριμμένα στην Ελλάδα.. Απάντηση : 4-7 μέρες.. (πολύ καλό δηλαδή, πίστευα παραπάνω!)

Και όπως το καθυστερείς ultraxmode το μόνο που κάνεις είναι να περιμένεις παραπάνω...ολοκλήρωσε την να πάει στο καλό για q9450!!:lol:

ας περιεμενουμε λιγο ακομα τις 4870x2 η την 9900gtx..γιατι cpu χωρις καλη gpu δεν λεει..

kamasteri δεν νομίζω πως αξίζει η αναμονή αν έχεις παλιό συστημα :-)...ακόμα κ όταν βγεί το 9900 θα ανακοινωθεί αμέσως πως το επόμενο θα είναι κ πολύ καλύτερο :-(..δεν είναι λογική αυτή να αγοράζεις pc οταν σου χρειάζεται για games..;)

Δημοσ.
Και όπως το καθυστερείς ultraxmode το μόνο που κάνεις είναι να περιμένεις παραπάνω...ολοκλήρωσε την να πάει στο καλό για q9450!!:lol:

κάνει παρέα σε μένα ρε σ... πλάκα πλάκα, μόνο εγώ και ο ultraxmοde έχουμε μείνει να περιμένουμε... πειθαρχία ρε man έτσι... δεν θα υποπέσουμε σε υπεκφυγές...:lol::lol: (πλάκα έτσι:-))

Venisk, οι ράπτορες σου ακούγονται καθόλου; λέω να πάρω έναν Χ αλλά δν ξέρω κατά πόσο είναι θορυβώδης ή όχι.. όχι ότι με πειράζει και πάρα πολύ αλλά όσο να΄ναι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...