johnnyelectro Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Από τα πιο αξιόπιστα θα μπορούσα να πω, απλά σε μερικά προιόντα έχει τζιμπημένες τιμες.
TechnoPrisoner Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 μεσα στην επομενη βδομαδα λογικα εδω θα ειναι 3 χρονια εγγυηση "λεει" τωρα απο ποιον δε ξερω,αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι εχουν περασει πανω απο 30 cpu's απο τα χερια μου εδω κ 15χρονια κ ποτε κανενα δε "χαλασε"
ultraxmode Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ρε παιδια.. όλα αυτά τα site με online αγορές... σου λένε να βάλεις και τόπο παραλαβής ?? ή παίρνει σαν τόπο παραλαβής τα στοιχεία σου ?? (τόπο διαμονής δηλαδή) ?? Γιατι εγώ θέλω να μου το στείλουν εκεί που εργάζομαι..σε περίπτωση που παραγγείλω..
N.I.C Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 μεσα στην επομενη βδομαδα λογικα εδω θα ειναι 3 χρονια εγγυηση "λεει" τωρα απο ποιον δε ξερω,αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι εχουν περασει πανω απο 30 cpu's απο τα χερια μου εδω κ 15χρονια κ ποτε κανενα δε "χαλασε" καλορίζικος φίλε...άντε καλά benchmarks!! αρχίζω και ΄γω να ψήνομαι για την αγορά από έξω... πόσο πάει το μαλλί για τα μεταφορικά;;
vaso7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Aπό το overclockers βγαίνουν στα 14 ευρώ. Συνολο 316 ο box. Eιναι πολύ καλη περίπτωση! ultraxmode νομίζω πως ναι μπορείς να βάλεις και εναλλακτική διεύθυνση αν θες να παραδοθεί αλλού. Δεν το έχω ψάξει γιατί δεν με ενδιαφέρει αλλά εχω δει την επιλογή. Ρε παιδιά από τα τροφοδοτικά που έχει το Πλαίσιο αυτή τη στιγμή γύρω στα 700-750βαττ ποιο προτείνετε? Οι μάρκες δεν μου γεμίζουν το μάτι...
N.I.C Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά από τα τροφοδοτικά που έχει το Πλαίσιο αυτή τη στιγμή γύρω στα 700-750βαττ ποιο προτείνετε? Οι μάρκες δεν μου γεμίζουν το μάτι... Το zalman το 600w το είχες δει, που σου είπα; εγώ το έχω εδώ και 2 εβδομάδες και είμαι υπερευχαριστημένος.... επίσης τα corsair είναι πολύ καλά... και τα Hiper επίσης αν και δεν πολυακούγονται...προσωπικά, σε 4 υπολογιστές είχα βάλει Hiper M type, παλιά σειρά, και ακόμα τα έχουν, βγήκαν πολύ καλά... στο κατάστημα του Πλαισίου πήγες να δεις τι έχει;
vaso7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Nαι το εχω δει το Ζαλμαν και με ενδιαφέρει αλλά δεν υπάρχει. Στην παραγγελία έχω βάλει το Κορσαιρ το 750 αλλά δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να έχει έρθει μεχρι την άλλη βδομάδα. Το άλλο που έχω βάλει στο μάτι αν και δεν ξέρω κατα πόσο είναι καλό, είναι το hiper 680. Α ρε τι μας έχει κάνει η αναμονή!!
N.I.C Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Nαι το εχω δει το Ζαλμαν και με ενδιαφέρει αλλά δεν υπάρχει. Στην παραγγελία έχω βάλει το Κορσαιρ το 750 αλλά δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να έχει έρθει μεχρι την άλλη βδομάδα. Το άλλο που έχω βάλει στο μάτι αν και δεν ξέρω κατα πόσο είναι καλό, είναι το hiper 680. Α ρε τι μας έχει κάνει η αναμονή!! Ναι πράγματι δεν το έχει... και το corsair καλό είναι...αν έρθει και αυτό... για τα hiper σου είπα την ταπεινή μου άποψη, είναι λίγο βλακεία βέβαια αυτό με τις θύρες USB (που πήγαν και τις κότσαραν αυτοί οι άνθρωποι... ), εκτός άμα σε βολεύει... έχεις περιθώριο μέχρι να έρθει ο επεξεργαστής, αυτοί απο Πλαισιο τι σου είπαν;
vaso7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Πλαίσιο είπαν και σε εμενα το κλασικό 30/5 και προσπάθησαν να με πείσουν να πάρω άλλον επεξεργαστή. Σιγά μη πάρω οτι θέλουν αυτοί να ξεστοκάρουν. Προχώρησα σήμερα σε παραγγελία από overclockers ! Ελπίζω την άλλη βδομάδα να τον έχω Μολις έρθει ο επεξεργαστής θα πάω και θα ζητήσω να προχωρήσουν την παραγγελία με άλλα κομμάτια από αυτά που είναι σε έλλειψη, γιατί τώρα έχει κολλήσει
ultraxmode Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Είμαστε λίγο off-topic αλλά θα θελα να κλείσω την κουβέντα για τα τροφοδοτικά λέγοντας πως το ΠΛΑΙΣΙΟ υστερεί ανησυχητικά σε γκάμα τροφοδοτικών.. και οτι θα πήγαινα (απο αυτά που έχει) μάλλον σε Corsair750W CMPSU-750TXEU ... που έχει και καλές κριτικές σε διάφορα sites (εκτός Ελλάδας). Και όπως έχει ξαναπεί και ο N.I.C. να ξαναμπώ εσκεμμένα στο θέμα μας ! - Και ο Q9450 δεν έχει έρθει ακόμα ε??? πώωώώώώώωπωώώώώ... κανα νέο ???? :lol:
N.I.C Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Πλαίσιο είπαν και σε εμενα το κλασικό 30/5 και προσπάθησαν να με πείσουν να πάρω άλλον επεξεργαστή. Σιγά μη πάρω οτι θέλουν αυτοί να ξεστοκάρουν.Προχώρησα σήμερα σε παραγγελία από overclockers ! Ελπίζω την άλλη βδομάδα να τον έχω Μολις έρθει ο επεξεργαστής θα πάω και θα ζητήσω να προχωρήσουν την παραγγελία με άλλα κομμάτια από αυτά που είναι σε έλλειψη, γιατί τώρα έχει κολλήσει οχι δεν με κατάλαβες.. τι σου είπαν για το PSU που έβαλες στην παραγγελία... λέγοντας "έχεις περιθώριο μέχρι να έρθει ο επεξεργαστής" εννοώ μέχρι να σου έρθει απέξω...... καλά θα μας δείρουν όλοι για τα off-topics... :lol::lol: (επιστροφή στο θέμα μας)
vaso7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Αν δεν έπαιρνα τηλεφωνο να ρωτήσω δεν θα μου είχαν πει τίποτα! Μάλλον επειδή δεν υπήρχε και ο επεξεργαστής (είδες το γύρισα στο θέμα πάλι )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 υδρόψυξη ακούω... θαύματα πάλι έ; αν είναι η συγκεκριμένη της υπογραφής μπορώ να πω πως μια Thermalright Ultra 120 Extreme κάνει καλύτερη δουλειά για overclocking...passive w/c sux imho
N.I.C Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 αν είναι η συγκεκριμένη της υπογραφής μπορώ να πω πως μια Thermalright Ultra 120 Extreme κάνει καλύτερη δουλειά για overclocking...passive w/c sux imho δεν είδα ποιά είναι... απλώς επειδή το παιδί είπε υδρόψυξη για αυτό... ( ναι άμα είναι από έτοιμες εντάξει σίγουρα, δεν έχω καμμιά υπόψιν μου από έτοιμες που να κάνει θαύματα...)
Venisk Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 όπως το βλέπει ο καθένας ThReSh..μπορεί passive w/c για σένα..με έναν σιδερένιο ανεμιστήρα με ρουλεμαν απο πίσω οταν ζεσταθεί σε game για μένα...μπορεί να είναι κ λίγο καλύτερα απο το ειρωνικό σου σχόλειο..imho εξάλου δέν με ενδιαφέρει άμεσα το extreme overclocking..αλλά ένα σταθερό δυνατό σύστημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.