Steven Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ναι γιατί ultraxmode?πού σου φαίνεται το περίεργο?..πριν λίγο έβαλα τ λεφτά από την prepaid..περιμένω απάντηση πως έλαβε την ενημέρωση του λογαριασμού του.. μόνο που εκεί τώρα είναι 4 το πρωί..είναι κ αυτή η καταραμένη διαφορά ώρας!.. Και εγώ είμαι φαν του ebay αλλά ποτέ δεν θα αγόραζα κάτι ηλεκτρονικό από το αμερικάνικο... Έτσι και γίνει μια στραβή θα πληρώσεις τα μαλιοκέφαλα σου... Έτσι και χαθεί και έχει δηλώσει ο άλλος πολύ χαμηλή αξία μετά θα είσαι ασφαλισμένος για 20 ευρώ αντί για 300 που έκανε.. Όταν το προιόν υπάρχει στη ευρωπαική αγορά και στην τελική βγαίνει πάνω κάτω στην ίδια τιμή εγώ δεν θα διάλεγα ebay... Άμα τον έπαιρνες πχ από το μαγαζί που σου είπα απλά θα έκανες παραγγελία, θα έδινες την πιστωτική σου και θα περίμενες το courier...χωρις παράξενες συνενοήσεις για gifts κλπ! Και στην τελική άμα διάλεγα ebay θα το έπαιρνα από το γερμανικό.. Ας ελπίσουμε να μην σου τύχει κανένα προβλημα και να έχεις το μωρό απο βδομάδα Απλά περιμένω απάντηση σε μαιλ σχετικά με την εγγύηση. λογικά είναι πάνω στο serial number η εγγύηση οπότε όπου και να είσαι μιλάς με intel και τελείωσε, αλλά περίμενε την απάντηση τους καλύτερα. Αααα και τώρα είδα ότι μένεις στο Ηράκλειο ΚΡΗΤΗΣ... Καμιά φορά έχουν διαφορετική τιμή για αποστολή στην ''ξηρά'' και διαφορετική για τα νησιά... Τσέκαρε το.. Btw... δεν έλεγες ότι θες να τα πάρεις όλα από το ίδιο μαγαζί για να στα συναρμολογήσουν επειδή δεν ήθελες να τα κάνεις μόνη σου? Αποφάσισες να τα κάνεις μόνη σου?
Steven Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 απο οτι βλεπω στην γερμανια βρισκεις 9450 σε tray ενω σε box υπαρχει ελλειψη σε box!δειτε για tray http://www.idealo.de/preisvergleich/...67n-intel.html δειτε k για box http://www.idealo.de/preisvergleich/...450-intel.html[/url'] αρα θα ερθουν συντομα σε tray αν τα ελληνικα μαγαζια εκαναν παραγγελειες για tray!γιατι αν περιμενουν box θα αργησει 3-4 βδομαδες!βρε την ιντελ πρωτα tray k οem εριξε στην αγορα για τους κατασκευαστες συστηματων κ μετα θα ακολουθησουν οι box! ρε συ αυτό δεν λέει τίποτα.. Στη Γερμανία έχει tray εδώ και 2 βδομάδες... Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να είχαν έρθει και στην Ελλάδα... Δεν είναι και τόσο μακριά... Άλλα παιχνίδια θα παίζονται από την intel οπότε μάλλον κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ημερομηνία... Μπορεί να είναι αύριο μπορεί σε ένα μήνα... Box ντάξει δεν υπάρχει πουθενά έτσι κι αλλιώς. Εκεί δεν τίθεται θέμα.
Venisk Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Steven γιατί ρε φίλε όχι ηλεκτρονικό απο Αμερικάνο?10χιλιάδες πράγματα έχει πουλήσει κ δουλεύει σαν κατάστημα ..άλλους 8 έχει διαθέσιμους κ είναι στην μέση το paypall και το ebay..όλες μας οι συνομιλίες για αυτό που θέλω είναι μέσα στο site..αν γίνει στραβή φεύγω για Αμερική να τα πούμε από κοντά!! >.. Ας ελπίσουμε να μην σου τύχει κανένα προβλημα και να έχεις το μωρό απο βδομάδα χε χε thanks..
ultraxmode Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Καποιος πάλι το link για το γερμανικό κατάστημα ???
vaso7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Τα έχω παραγγείλει όλα τα υπόλοιπα στο Πλαίσιο και όταν με το καλό έρθει ο επεξεργαστής θα τους τον πάω να κάνουν την τελική συναρμολόγηση. Ε αν είναι τόσο γύφτοι για ένα αντικείμενο που δεν είναι απο αυτούς ας πάρουν 30 ευρώ για την συναρμολόγηση! Εστειλα και δεύτερο μαιλ με την ερώτηση για διαφορετικά έξοδα αποστολής στα νησιά. Ας ελπίσουμε οτι κάποιος εκει μέσα θα μιλάει αγγλικά αλλιώς θα περιμένω πολύ!!!!
unstable_hero Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 ρε συ αυτό δεν λέει τίποτα.. Στη Γερμανία έχει tray εδώ και 2 βδομάδες... Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να είχαν έρθει και στην Ελλάδα... Δεν είναι και τόσο μακριά... Άλλα παιχνίδια θα παίζονται από την intel οπότε μάλλον κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ημερομηνία... Μπορεί να είναι αύριο μπορεί σε ένα μήνα... Box ντάξει δεν υπάρχει πουθενά έτσι κι αλλιώς. Εκεί δεν τίθεται θέμα. αυτο λεω τα δικα μας τα σαϊνια εκαναν παραγγελειες για tray?μονο box υποσχονται οτι θα φερουν!
Venisk Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Γελοίο είναι να το συναρμολογήσεις κ μόνη σου..δεν γίνεται να κάνεις λάθος..είναι τόσο αναλυτικές η οδηγίες της Intel που νομίζεις πως είναι για 5χρονο ..αλλά αν φοβάσαι μην κάνεις ζημιά άλλο θέμα ..μα καλά δεν ξέρεις γερμανικά!:lol: (πλάκα κάνω)...
Steven Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Steven γιατί ρε φίλε όχι ηλεκτρονικό απο Αμερικάνο?10χιλιάδες πράγματα έχει πουλήσει κ δουλεύει σαν κατάστημα ..άλλους 8 έχει διαθέσιμους κ είναι στην μέση το paypall και το ebay..όλες μας οι συνομιλίες για αυτό που θέλω είναι μέσα στο site..αν γίνει στραβή φεύγω για Αμερική να τα πούμε από κοντά!! Μα δεν είπα ότι δεν είναι αξιόπιστος αυτός. Αλλά άμα του τελωνιακού πχ του την βαρέσει και ανοίξει το ''gift'' σου και βρει μέσα μια ωραία απόδειξη ή τέλος πάντως πάει κάτι στραβά...τον πήρες (με το συμπάθειο) Και λέω λοιπόν στη συγκεκριμένη περίπτωση που έχεις σαν επιλογή την ευρωπαική αγορά στην ίδια τιμή δεν θα διάλεγα την αμερικάνικη. 95% θα πάνε όλα καλά...αυτό το 5% να μη σου κάτσει μόνο.! Τα ίδια γινόντουσαν και με το iphone και κάπου άκουσα ότι τα γερμανικά τελωνία τα πήραν στο κρανίο και άρχισαν να τα χρεώνουν κανονικά και η πασίγνωστη πια stenela σταμάτησε να στέλνει γερμανία από αμερική
Venisk Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 ..και γιατί παρακαλώ να ανοίξει το δώρο μου? ε άμα του βαρέσει να ανοίξει το δώρο μου θα μου βαρέσει κ μένα να βρω ποιος τ άνοιξε... Τέλος πάντων εγώ είμαι αισιόδοξος, δεν νομίζω πως υπάρχουν τόσο μπιπ.. αυτό το 5% καθαρής ατυχίας όπως λες δεν με κυνηγούσε ποτέ στη ζωή μου, τώρα θα έρθει..μπα...
spdrosin Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ρε δε θα έρθει. Πάρτε το χαμπάρι. Χαχα. Ελπίζω να έρθει άμεσα.
ultraxmode Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ρε δε θα έρθει. Πάρτε το χαμπάρι. Χαχα.Ελπίζω να έρθει άμεσα. Με την πρώτη γραμμή τα πήρα κρανίο... ...με την δεύτερη το μάζεψες... !!
TechnoPrisoner Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ και πολυ κακος που περιμενα τοσο καιρο μολις εκανα παραγγελια απο overclockers με 315 euro μαζι με μεταφορικα retail version. 299 τον εχω preorder απο πλαισιο εδω κ 2 μηνες σχεδον κ ακομα τιποτα. εχω mobo,ram,vga κτλ εδω και καθονται για πανω απο 1 μηνα.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!! THRILLER εχουμε γινει!
vaso7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Με εγγύηση τι γίνεται? Το μαγαζί είναι αξιοπιστο έτσι? Πες γιατί ψήθηκα για overclockers!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.