Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι είχα τον p4 τόσα χρόνια, έτσι θα έχω κ τον 9450..δεν υπάρχει καλύτερος κ πιο ήσυχος τρόπος από το νερό..:rolleyes:

Γνώμη μου, μην τον περιμένετε άδικα..έτσι κι αλλιώς αν έρθει, κ σε μια εβδομάδα, σίγουρα τα πρώτα κομμάτια θα πάνε σε φίλους και σ αυτούς που έχουν κάνει προ παραγγελία κάνα μήνα πριν...όχι αυτούς που τον προ παράγγειλαν χτες..:-(

prepaid card και σφαίρα στο ebay..;)

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Steven εσύ που την κατέχεις την γλώσσα. Στέλνει κάποιο από αυτά τα σαιτ Ελλάδα?

Το πρώτο στέλνει σε όλη την Ευρώπη με 30 ευρώ και στην Ελλάδα με....70! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Το δεύτερο με....50 ευρώ σε Ελλάδα και Ρουμανία, ενώ σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη στέλνουν μαχ με 15 ευρώ..

Το τρίτο δεν λέει...

Σόρρυ παιδιά αλλά αυτό εγώ το λέω τριτοκοσμικότητα! :P Καλό πλαίσιο! :)

Υ.Γ. Μη με δείρετε...

Δημοσ.

Το τρίτο απ'οτι είδα στέλνει Ελλάδα με 30ευρώ. Not bad!!!

Pssst μη πλακώσετε όλοι και δεν μείνει τίποτα!!!

edit. Steven το σαιτ είναι αξιόπιστο? Τώρα πρόσεξα οτι λέει συσκευασία ΟΕΜ? Δηλαδή θα έρθει με ζελατίνες και όχι σε κουτι?

Δημοσ.

Τ'ωρα με προσέβαλες! ΠΟυ το είδες καλέ?? :P Φαίνεται είναι η κούραση!

Άμα είναι για 3ο τσιμπήστε τον! Είναι αξιόπιστοι και πολύ γρήγοροι και ειναι και το μοναδικό που το έχει ετοιμοπαράδοτο... Τα άλλα ήθελαν 2-3 μέρες... Βέβαια είναι πραγματικές 2-3 μέρες αυτές και όχι ελληνικές..:)

Edit: Έχεις δίκιο, τώρα το βρήκα και εγώ, sorry για την ανακρίβεια πριν! Βουρ στον πατσά λοιπόν! Σε μια βδομάδα θα τον έχετε λογικά... Εγώ τον είχα σε 3 μέρες!

Δημοσ.

Η συσκευασία πως ήταν? Με προβληματίζει λίγο αυτό το ΟΕΜ που γράφουν. Ενώ ο άλλος είναι boxed και είναι πιο φθηνός, αλλα όχι ετοιμοπαράδοτος.

A ναι και με εγγύηση τι γίνεται?

Δημοσ.

τέλεια συσκευασμμένο ήταν. Σε ειδική πλαστική ζελατίνα που το κράταγε σταθερό για να μην κουνιέται καθόλου, με το προστατευτικό του επεξεργαστή για τα pinakia. Και μετα μέσα σε ένα αρκετά μεγαλύτερο κουτί επίσης συσκευασμένο ώστε να μην κουνιέται καθόλου έτσι ώστε να είναι λίγο μεγαλύτερή η εξωτερικ΄'η συσκευασία και όχι στο πραγματικό μέγεθος του επεξεργαστή.

Ναι αυτός είναι tray οπότε θα πρέπει να πάρεις δική σου ψύκτρα.. Εγώ έτσι κι αλλιώς έβαλα την thermalright 120 extreme.. Ο boxed κι εγώ απορώ που είναι πιο φτηνός αλλά δεν έχω δει ούτε δείγμα σε καμία αγορά, ούτε καν στη γερμανική που τους έχουν φέρει καιρό τώρα τους tray... Δεν ξέρω γιατί με την ψύκτρα τους έχουν πιο φτηνούς.. Επίσης απότι φαίνεται αποφάσισαν να βγάλουν λίγο πιο πολύ κέρδος λόγω της ζήτησης... Εγώ τον αγόρασα από το ίδιο μαγαζί 272...

Δημοσ.

ebay...ebay...ebay...κ πάλι ebay...μα είναι γελοίο! πας αύριο το πρωί με την ταυτότητά σου σε όποια τράπεζα βρεις πρώτη και βγάζεις μια prepaid (προπληρωμένη κάρτα)..βάζεις μετά και το ποσό που θέλεις..βρίσκεις κ έναν χρήστη να είναι εγγεγραμμένος στο pay pall (που σημαίνει σιγουριά κ γι αυτόν κ για τα λεφτά σου..)..τα βρίσκεις και με τον τύπο να στο στείλει σαν δώρο (μην πληρώνουμε φόρους κ στο τελωνείο..αν και στο προτείνουν αυτοί) κ περιμένεις το δεματάκι σπίτι σου!!

Δημοσ.

Ναι γιατί ultraxmode?πού σου φαίνεται το περίεργο?..πριν λίγο έβαλα τ λεφτά από την prepaid..περιμένω απάντηση πως έλαβε την ενημέρωση του λογαριασμού του.. μόνο που εκεί τώρα είναι 4 το πρωί..είναι κ αυτή η καταραμένη διαφορά ώρας!..

Καλό θα ήταν να τα λέγαμε σε ένα άλλο thread..για παραγγελίες από εξωτερικό..κλπ..

Δημοσ.

Εγώ μάλλον θα καταλήξω στο γερμανικό eshop που είπε και ο Steven. Απλά περιμένω απάντηση σε μαιλ σχετικά με την εγγύηση.

Αν δεν προχωρήσει αυτό πάω σφαίρα σε ebay.

Δημοσ.

απο οτι βλεπω στην γερμανια βρισκεις 9450 σε tray ενω υπαρχει ελλειψη σε box!δειτε για tray http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/996147_-core-2-quad-q9450-tray-sockel-775-45nm-eu80569pj067n-intel.html δειτε k για box http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/849366_-core-2-quad-q9450-box-sockel-775-45nm-bx80562q9450-intel.html αρα θα ερθουν συντομα σε tray αν τα ελληνικα μαγαζια εκαναν παραγγελειες για tray!γιατι αν περιμενουν box θα αργησει 3-4 βδομαδες!βρε την ιντελ πρωτα tray k οem εριξε στην αγορα για τους κατασκευαστες συστηματων κ μετα θα ακολουθησουν οι box!πατρε κανα τηλ. στα σαϊνια εδω στο ελλαδισταν κ ρωτηστε αν περιμενουν σε tray oem κλπ κ αν γινεται να κανετε pre-order εναν τετοιο ωστε να ειστε απο τους πρωτους κ να γλιτωσετε την σειρα αναμονης του box!παντως ειναι καλο σημαδι αυτο σημαινει οτι εφτασε ο καιρος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...