vaso7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Σας παρακολουθω μη νομιζετε...συνεχεια...vaso7 εγω δεν αντεξα και πηρα 8400 απο την Παρασκευη πανω σε Gigabyte x48 dq6. τον βρηκα 130 ευρω απο ενα φιλο εδω μεσα (μεταχειρισμενος μολις 3 ημερων απο πλαισιο 3 χρονακια εγγυηση). Μια χαρα ολα στο συστημα και το εχω φορτωσει κιολας ακομα δεν το πηρα....Οταν βγουν για τα καλα 9450 στην αγορα τοτε θα παρω αυτον λογικα. Η μπορει και τον "απλο" 9650 ή μπορει και κανενα μεταχειρισμενο extreme 9650....οταν αργοτερα θελω να εξαντλησω τις δυνατοτητες του mobo... Σκεφτηκα γιατι ακομα να περιμενω και να παω να τους τα σκασω...μολις βγει...ΟΤΑΝ βγει...Εγω συνιστω 8400 τωρα...και αν δεν σας αρεσει μελλοντικα...παιρνετε 9450 οταν θα υπαρχουν εκατονταδες στην αγορα. Ισως να χασετε 50-60 ευρω απο την αξια του...σε πιθανη μεταπωληση αλλα αν αγορασει καποιος τωρα 9450 θα τον παρει 50-60 ευρω παραπανω (αν το βρει βεβαια)...Συν την "ψυχικη" οδυνη (το βαρυνα λιγο αλλα ειναι η αληθεια) που περιμενετε ακομα και δεν ξερει κανενας ακομα για ποσο.... Και κατι αλλο...αυτα 150-170 ευρω που και καλα γλιτωσα θα τα διαθεσω σε ενα velociraptor οταν με το καλο ερθουν... Αξιζει για μενα κατα την παρουσα φαση σε σχεση και με εναν quad αλλα και την αναμονη του συνδιαστικα και με το επιπλεον κοστος της αρχικης διαθεσης του... Για σκεφτειτε το... vaso7 τι λες? Μπορώ να πω οτι η σκέψη σου είναι σωστή. Δεν ξέρεις πόσες φορές μπήκα στον πειρασμό να πω στο Πλαίσιο να μου φέρει τον 8400 ή τον 9300 να τελειώνω με αυτή την αναμονή! Αλλά από την άλλη σκέφτομαι οτι τόσο καιρό περίμενα ας περιμένω λίγο ακόμα. Ειδικά εγώ που θεωρώ οτι επεξεργαστή και μητρική αλλάζεις σπάνια. Πάντως αν φτάσουμε 15/5 και ακόμα δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα μου φαίνεται θα σε ακολουθήσω. Δεν πάει άλλο!
ultraxmode Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μπορώ να πω οτι η σκέψη σου είναι σωστή. Δεν ξέρεις πόσες φορές μπήκα στον πειρασμό να πω στο Πλαίσιο να μου φέρει τον 8400 ή τον 9300 να τελειώνω με αυτή την αναμονή!Αλλά από την άλλη σκέφτομαι οτι τόσο καιρό περίμενα ας περιμένω λίγο ακόμα. Ειδικά εγώ που θεωρώ οτι επεξεργαστή και μητρική αλλάζεις σπάνια. Πάντως αν φτάσουμε 15/5 και ακόμα δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα μου φαίνεται θα σε ακολουθήσω. Δεν πάει άλλο! Vaso7 δεν θα ακολουθήσεις... αφού το ξέρεις !!! Εδώ που έχουμε φτάσει, δεν γυρνάει πίσω το αυλάκι! (αν και με συμφέρει να σου πώ να πάρεις κάτι άλλο πέρα του Q9450, για να μείνει και κανένα κομμάτι!!!). Άλλο να το έκανες αυτό πρίν ένα μήνα.. και άλλο τώρα.. οπότε ???
N.I.C Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Vaso7 δεν θα ακολουθήσεις... αφού το ξέρεις !!! Εδώ που έχουμε φτάσει, δεν γυρνάει πίσω το αυλάκι! (αν και με συμφέρει να σου πώ να πάρεις κάτι άλλο πέρα του Q9450, για να μείνει και κανένα κομμάτι!!!). Άλλο να το έκανες αυτό πρίν ένα μήνα.. και άλλο τώρα.. οπότε ??? έχεις δίκιο man.... μπήκαμε στον χορό και θα χορέψουμε τώρα... κάθομουν σαν χάζος μπροστά στον Q9300, και έλεγα να τον πάρω να μην τον πάρω... ε δεν με πήγαινε τώρα να πατήσω confirm order... οπότε υπομονή, κάτι θα γίνει...
ultraxmode Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Έτσι έτσι !! χεχεχε!!! Μα αν το καλοσκεφτείς, μιλάμε για λίγο ακόμα να περιμένουμε.. (ελπίζω) . Δεν είναι καλύτερο να περιμένεις λίγο ακόμα ΑΛΛΑ να έχεις ένα σύστημα που θα το ευχαριστηθείς ?? Άσε που για λίγη υπομονή ακόμα, ανταμοίβεσαι με περισσότερο χρόνο ζωής του υπολογιστή σου.. Εκτός κι αν ρε παιδιά βγεί καμμια ανακοίνωση του στύλ "Πάμε για Σεπτέμβριο" οπότε ΕΛΕΟΣ.. σίγουρα θα πάμε για άλλα... αλλά μέχρι τότε ... υπομονήήήήήή...
vaso7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Vaso7 δεν θα ακολουθήσεις... αφού το ξέρεις !!! Εδώ που έχουμε φτάσει, δεν γυρνάει πίσω το αυλάκι! (αν και με συμφέρει να σου πώ να πάρεις κάτι άλλο πέρα του Q9450, για να μείνει και κανένα κομμάτι!!!). Άλλο να το έκανες αυτό πρίν ένα μήνα.. και άλλο τώρα.. οπότε ??? Λες να μην το ξέρω, οτι δεν πρόκειται να υποκύψω στις πιέσεις της Ιντελ? :lol: Απλά σκέφτομαι τα κομμάτια που κάθονται στο Πλαίσιο και παθαίνω! Βλέπω να στήνεται τρελό πάρτυ με την έλευση του επεξεργαστή!
unstable_hero Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 κρατατε γερα!!!πειτε οχι στο marketing της ιντελ!δεν ειμαστε κοροϊδα να αγοραζουμε αυτα που θελει η ιντελ κ σκοπιμα οδηγει την αγορα εκει που θελει(9300,8ΧΧΧ,6χχχ) να καταλαβουν οτι αν δεν φερουν 9450 δεν θα πουλησουν!
unstable_hero Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Λες να μην το ξέρω, οτι δεν πρόκειται να υποκύψω στις πιέσεις της Ιντελ? :lol: Απλά σκέφτομαι τα κομμάτια που κάθονται στο Πλαίσιο και παθαίνω!Βλέπω να στήνεται τρελό πάρτυ με την έλευση του επεξεργαστή! τωρα που ειπες για τρελο παρτυ...πιστευω οτι πρεπει με καθε αγορα q9450 απο το πλαισιο να δινουν δωρο κ ενα μπουκαλι σαμπανια για να το γιορταζει ο αγοραστης(το μπουκαλι θα γραφει πανω TURBOX :lol:)παντως πολυ στο περιμενε το πλαισιο απο βδομαδα κ ξανα απο βδομαδα!γιατι κατι μου λεει οτι το MULTIRAMA θα φερει λιγο πιο πριν απο το πλασιο κ τελευταιο το e-shop!
Artist_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Έχει γίνει προπαραγγελία απο το πλαίσιο απο της 15/4. Έχω στο σπίτι και κάθονται μια asus extreme 2, 2giga ddr3, asus 9800gx2 και περιμένω τον ριμαδοεπεξεργαστή. Αντε δεν παλέβεται άλλο ο pentium 4.
ultraxmode Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Έχει γίνει προπαραγγελία απο το πλαίσιο απο της 15/4.Έχω στο σπίτι και κάθονται μια asus extreme 2, 2giga ddr3, asus 9800gx2 και περιμένω τον ριμαδοεπεξεργαστή. Αντε δεν παλέβεται άλλο ο pentium 4. Κι εγώ φίλε μου Pentium 4 @ 3ghz έχω !!!! :lol::lol: Τί να κάνει και ο επεξεργαστάκος?? Την δουλειά του κάνει και τον ευχαριστώ και πολύ !! (πωπω τον λυπήθηκα τώρα τον Pentiumako 4 !)
bedazzled Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Έχει γίνει προπαραγγελία απο το πλαίσιο απο της 15/4. Για πες μας και πόσα ευρώπουλα λέει η προπαραγγελία σου... Η δικιά μου έγινε λίγες μέρες πριν την δικιά σου και λέει 315 ευρώ. Αμ δεν σφάξανε, δεν νομίζω να έρθει με τέτοια τιμή, οπότε θα πέσει άκυρο και δεν τους χάλασε!!! :devil: Προς το παρόν βολεύτηκα με έναν E1200 (πριν είχα έναν amd64 3000+) και με εξυπηρετεί μια χαρά... όταν πέσει στα 200-250 ευρώπουλα και έχει ευρεία διαθεσιμότητα ο Q9450, θα το ξανασκεφτώ!
N.I.C Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Κι εγώ φίλε μου Pentium 4 @ 3ghz έχω !!!! :lol::lol: Τί να κάνει και ο επεξεργαστάκος?? Την δουλειά του κάνει και τον ευχαριστώ και πολύ !! (πωπω τον λυπήθηκα τώρα τον Pentiumako 4 !) εγώ είμαι με έναν pentium 4 3,4Ghz HT...τελευταίος του είδους του ...μια χαρά με βγάζει, σκυλί είναι...και φυσικά δεν πρόκεται να τον αφήσω στην άκρη, ετοιμάζω και ένα 2ο μικρό συστηματάκι για τον αδερφό, θα τον βάλω εκεί...
vaso7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μία ακόμα στο κλαμπ των P4@3ghz HT !!!! Φτου φτου καλά τα πάει, αλλα ήρθε η ώρα για αλλαγή! Και μιας και κατεβάζω το sp3 για ΧΡ, στο καινούριο σύστημα ΟΤΑΝ με το καλό ολοκληρωθεί θα βάλετε ΧΡ ή sVista για να εκμεταλευτούμε το dx10?
N.I.C Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 XP με 1000.... αφού βγήκε και το SP3 τώρα, μια χαρά είμαστε... τα Vista τα δούλεψα σε συγγενείς και φίλους, που τους τα πέρασα, αλλά με κούρασαν δεν ξέρω γιατί.... ΜΟΝΟ άμα καταστεί απόλυτη ανάγκη βάζω vista...προτιμώ να περιμένω τα Seven
ultraxmode Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Seven και άν... (φτου φτου φτου - σταυροκόπημα - )
Artist_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 η προπαραγγελία έγινε μεσω τηλεφόνου οπότε δεν γνωρίζω τιμή, αν και δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 299 ευρώ. Πάντος θα καθυστερίσουν κιάλο να κυκλοφορίσουν. Τα μουλτιράμα το έβγαλαν απο το σιτε οπότε δεν θα έρθει αρχές μαίου. Όσο για τους p4 μια χαρά είναι το μηχάνιμα, απλός έχω και στέκονται τζάμπα πολύ καλήτερα κομμάτια. Η φάση είναι οτι πρίν κανα μήνα που υπήρξε σε στοκ (q9450) στο πλαίσιο δεν έιχα λεφτά για να το πάρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.