vaso7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 αα δεν με νοιάζει εμένα, ήμουν ο τρίτος που έχει κάνει post στο θέμα άρα δικαιούμαι να πάρω πρώτος [/Quote] Και εγώ δεν έγραφα από την αρχή γιατί ήμουν ντροπαλή αλλά το παρακολουθούσα στενά το θέμα. Εχω παραθέσει και λινκ με πληροφορίες στην τρίτη σελίδα άρα και εγώ δικαούμαι. Ο panos7 που περίμενε και αυτός την έλευση του επεξεργαστή εξαφανίστηκε. Ή βαρέθηκε να περιμένει ή πήρε κάτι άλλο. πάντως, άμα το καλοσκεφτούμε από άλλη οπτική γωνία, άμα έρθει τον Ιούνιο, έρχονται ταυτόχρονα και καινούργια πράγματα: κάρτες γραφικών, Ρ45 (έτσι λέγετε δηλαδή) κτλ... οπότε δεν θα μετανοιώσουμε... κάποιοι βέβαια τα έχουν πάρει ήδη τα υπόλοιπα parts...ποιός σας είπε να βιαστείτε;; [/Quote] Αρχίσαμε την πλακίτσα? Μόνο οι καινούριες κάρτες γραφικών θα με στεναχωρήσουν αν βγουν. Ηδη έχω επιλέξει μητρική με χ48
Steven Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 eace brother Steven...peace.. τι λέει για service έφυγε; έχει φύγει από την τετάρτη, αλλά δεν τον έχουν τσεκάρει ακόμα... Το νωρίτερο από βδομάδα θα έχω κάρτα ΑΝ είμαι ΠΟΛΥ τυχερος....
NemesisUltra Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 http://photos1.hi5.com/0034/309/117/r761Os309117-02.png ΤΕΛΟΣ Πια η διαφορα χ38-χ48
unstable_hero Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 http://photos1.hi5.com/0034/309/117/r761Os309117-02.png ΤΕΛΟΣ Πια η διαφορα χ38-χ48 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7148&Itemid=69
N.I.C Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Αρχίσαμε την πλακίτσα? Μόνο οι καινούριες κάρτες γραφικών θα με στεναχωρήσουν αν βγουν. Ηδη έχω επιλέξει μητρική με χ48 όχι εντάξει, άλλωστε ήμουν και εγώ ένας από αυτούς που σου είπαν να τα πάρεις από τώρα να τελειώνεις...για τις κάρτες που αναφέρεις και εσύ, είναι πιο πολύ το ψυχολογικό... @Steven: ε εντάξει...λίγη υπομονή, τι να πούμε και μεις.... και εκεί απότι ξέρω από φίλους η εξυπηρέτηση είναι καλύτερη σε σχέση με εδώ (βλ. service eshop για παράδειγμα), θα σου πούνε Τετάρτη, Τετάρτη θα την έχεις...
panos7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Και εγώ δεν έγραφα από την αρχή γιατί ήμουν ντροπαλή αλλά το παρακολουθούσα στενά το θέμα. Εχω παραθέσει και λινκ με πληροφορίες στην τρίτη σελίδα άρα και εγώ δικαούμαι. Ο panos7 που περίμενε και αυτός την έλευση του επεξεργαστή εξαφανίστηκε. Ή βαρέθηκε να περιμένει ή πήρε κάτι άλλο. Αρχίσαμε την πλακίτσα? Μόνο οι καινούριες κάρτες γραφικών θα με στεναχωρήσουν αν βγουν. Ηδη έχω επιλέξει μητρική με χ48 Σας παρακολουθω μη νομιζετε...συνεχεια...vaso7 εγω δεν αντεξα και πηρα 8400 απο την Παρασκευη πανω σε Gigabyte x48 dq6. τον βρηκα 130 ευρω απο ενα φιλο εδω μεσα (μεταχειρισμενος μολις 3 ημερων απο πλαισιο 3 χρονακια εγγυηση). Μια χαρα ολα στο συστημα και το εχω φορτωσει κιολας ακομα δεν το πηρα....Οταν βγουν για τα καλα 9450 στην αγορα τοτε θα παρω αυτον λογικα. Η μπορει και τον "απλο" 9650 ή μπορει και κανενα μεταχειρισμενο extreme 9650....οταν αργοτερα θελω να εξαντλησω τις δυνατοτητες του mobo... Σκεφτηκα γιατι ακομα να περιμενω και να παω να τους τα σκασω...μολις βγει...ΟΤΑΝ βγει... Εγω συνιστω 8400 τωρα...και αν δεν σας αρεσει μελλοντικα...παιρνετε 9450 οταν θα υπαρχουν εκατονταδες στην αγορα. Ισως να χασετε 50-60 ευρω απο την αξια του...σε πιθανη μεταπωληση αλλα αν αγορασει καποιος τωρα 9450 θα τον παρει 50-60 ευρω παραπανω (αν το βρει βεβαια)...Συν την "ψυχικη" οδυνη (το βαρυνα λιγο αλλα ειναι η αληθεια) που περιμενετε ακομα και δεν ξερει κανενας ακομα για ποσο.... Και κατι αλλο...αυτα 150-170 ευρω που και καλα γλιτωσα θα τα διαθεσω σε ενα velociraptor οταν με το καλο ερθουν... Αξιζει για μενα κατα την παρουσα φαση σε σχεση και με εναν quad αλλα και την αναμονη του συνδιαστικα και με το επιπλεον κοστος της αρχικης διαθεσης του... Για σκεφτειτε το... vaso7 τι λες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 μεταχειρισμένος QX9650 πάει στα 600 euro...πολλά είναι ακόμα
panos7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 μεταχειρισμένος QX9650 πάει στα 600 euro...πολλά είναι ακόμα Υπαρχουν και λυσεις απο εξωτερικο. Για καινουριο μιλαω σε αυτη την περιπτωση. Τον εχω βρει γυρω στα 550. Θα δουμε... Προς το παρον τρεχει σφαιρα ο 8400 σε 64bit Vista με 4 γιγα μνημη. Το Σ/Κ θα παιξω με τα κλοκια..
gfdimopo Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 και εγώ παιδιά προβληματίστηκα αν θα τον αγοράσω...κάπου πήρε το μάτι μου ενα video που είχε ενα 8 πύρηνο Nehalem στα 3.2 να τρέχει win...θα μου πείτε πότε θα βγεί στην αγορά...αυτό είναι το δράμα... αλλα φοβάμαι οτι μολις έρθουν οι nehalem θα την πάθω όπως στου amd που πήρα το 939 και καταργήθηκε αμέσως μετά απο ένα 6 μηνο. Φυσικά δεν το συζητάω οτι δεν θα με καλύπτει τότε..ή οτι θα έχω πρόβλημα...αλλα επειδή αλλάζω pc κάθε 2-3 χρόνια πιστεύω οτι δεν ειναι η καλύτερη αγορά τώρα..τι λέτε δεν θα ήταν καλύτερο να περιμένω?
ultraxmode Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Εγώ πιστεύω πως θα αργήσει (ειδικά στην Ελλάδα) η πλατφόρμα πάνω σε Nehalem επεξεργαστές, και γιαυτό προτείνω (προσωπική μου γνώμη και εμπειρία) σε κάποιον που θέλει να έχει ένα δυνατό σύστημα, να μην δυσκολευτεί και να αποφασίσει να αγοράσει ένα.. Έτσι κι αλλιώς, μετά τον Nehalem θα βγεί και κάτι άλλο, και κάτι άλλο, και κάτι άλλο... κτλ. κτλ. κτλ.... Αν ήταν να περιμένουμε τις ελεύσεις καινούργιων προϊόντων συνέχεια, δεν θα είχαμε ποτέ σύστημα..
telegamesvg Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Επεσαν παλι οι τιμες στους επεξεργαστες....μαλλον πλησιαζει η ωρα του q9450 ....θελω να ελπιζω ;-) http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=20&category=69977713
johnnyelectro Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Επεσαν παλι οι τιμες στους επεξεργαστες....μαλλον πλησιαζει η ωρα του q9450 ....θελω να ελπιζω ;-)http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=20&category=69977713 Η ώρα του είχε έρθει, η ώρα μας να δούμε πότε θα ναι
N.I.C Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 συμφωνώ με τον ultraxmode...βλέπετε τι γίνεται με τους Q, φανταστείτε τι θα γίνει μετά... η AMD πια έχει χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, και την μπάλα όσον αφορά τους επεξργαστές... προσωπικά, πρώτα ο Θεός άμα πάρω τον Q9450, μετά από κάνα 3 χρόνια θα κάνω κάνα και καινούργιο pc με κανέναν nehalem-c ή gesher στα 32nm
ultraxmode Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Πάντως είναι άξιο προς συζήτηση, η σμίρκρυνση της τεχνολογίας δημιουργίας ενός επεξεργαστή.. !!! Ρε παιδιά έτσι όπως πάμε θα πουλάνε αέρα (φτιαγμένο σε 1nm) 2000 euros!!! xexexe!!!! Όλο και πέφτουν τα nanometers!!!! ω ρε μάνα μου !!! δώσε τεχνολογία στον λαό !!! (σσστ... μην μας ακούσει και κανένας Λιακόπουλος και τρέχουμε.. !!! - προσωπικά τον πάω, είναι πολύ genuine τύπος!! - )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.