Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια που πιάσαμε τις μητρικές: είμαι ανάμεσα στην Gigabyte X48-DQ6 και evga 790i. αξίζει να πάρω την 790i; θέλω να πω πέρα από το 3 way- sli που προσφέρει, και το chip της nVidia, έχει τίποτα άλλο περισσότερο από την DQ6; την 9800GTX λέω να πάρω (αν και δεν το βλέπω, γιατί άμα αργήσει τόσο ο Q9450, περιμένω τις καινούργιες τον Ιούνιο, θας μας βγει ο κούκος αηδόνι πάλι:P)... κλείνω όμως περίσσότερο στην DQ6, όχι τόσο για το οικονομικό αλλά γιατί έχω άσχημες εμπειρίες από το 780i...

δεν το κάνουμε τα επερχόμενα της Intel λέω ΄γω...

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

το 790i της Nvidia είναι ddr3 only btw...

καλύτερα Gigabyte X48-DQ6 με ddr2 αν δεν σε ενδιαφέρει το SLI

το 780i ήταν ουσιαστικά ένα 680i με ένα controller για pci-e 2.0 για triple-sli...το 790i είναι καινούριο από ότι έχω ακούσει

Δημοσ.
το 790i της Nvidia είναι ddr3 only btw...

καλύτερα Gigabyte X48-DQ6 με ddr2 αν δεν σε ενδιαφέρει το SLI

το 780i ήταν ουσιαστικά ένα 680i με ένα controller για pci-e 2.0 για triple-sli...το 790i είναι καινούριο από ότι έχω ακούσει

Α ναι σωστά...DDR3 είναι μου διέφυγε... όχι δεν νομίζω για SLI, και δε triple.. εάν μάλιστα πάρω και καμμιά από τις καινούργιες που θα βγουν, δεν νομίζω να το χρειαστώ, θα πετάνε οι καινούργιες όπως φημολογείται...crysis δεν παίζω οπότε οκ. είχα μια συζήτηση με τον καθηγητή της πληροφορικής του αδερφού μου (είμαστε γνωστοί), και μου έλεγε αν πάρω μητρική που υποστηρίζει CrossFire, να προτιμήσω ΑΤΙ, γιατί εάν βάλω nVidia, θα χάνω σε επιδόσεις... πραγματικά ισχύει κάτι τέτοιο; 5 χρόνια που ασχολούμαι αρκετά με αυτά τα πράγματα, και έχω έρθει σε επαφή με αρκετά συστήματα, δεν έχω ακούσει τίποτα τέτοιο...ακόμα και να ισχυεί, δεν το έχω παρατηρήσει εγώ...

( :o sorry για το τελείως off-topic, αλλά να έτσι συζήτηση να γίνεται, μην καθόμαστε και κλαίμε την μοίρα μας με την intel που μπλέξαμε...)

Δημοσ.

και τον λέω τον :X:X:X και δεν με ακούει... τέσπα, ευχαριστώ man, sorry ξανά για το off-topic... πάμε ξανά: κοίτα ρε τι πάθαμε με την Intel να μην βγάζει ακόμα τον Q9450...:lol::lol:

Δημοσ.
και τον λέω τον :X:X:X και δεν με ακούει... τέσπα, ευχαριστώ man, sorry ξανά για το off-topic... πάμε ξανά: κοίτα ρε τι πάθαμε με την Intel να μην βγάζει ακόμα τον Q9450...:lol::lol:

Xαχαχαχα!!!! :-D:-D:-D Έχεις πολύ πλάκα! :mrgreen::lol::lol:

Δημοσ.
:-).. ναι Thresh περίμενε τον Q9650 να δεις προκοπή.... ;) ( για την κυκλοφορία του εννοώ)
Δημοσ.

Στο Πλαίσιο περίμεναν παραλαβές την περασμένη Τετάρτη. Μετά την Παρασκευή. Τώρα λένε μέσα στην εβδομάδα, αλλά τα παιδιά εκεί μου είπαν πως δεν εγγυώνται ότι θα έρθει.

Και με την 8800GT το Δεκέμβρη το ίδιο γινόταν.

Δημοσ.

Πωπω θα τον πιούμε μου φαίνεται κανονικά...

Τωωωωρα!! Την έχουμε πιει και την χωνεύουμε την πορτοκαλαδίτσα!!! :lol:

Και όχι τίποτε άλλο αλλά έχουμε προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών με αυτό το θέμα και όλο και περισσότεροι σκάνε που ενδιαφέρονται για τον επεξεργαστή.

Νεοπες (στην αναμονή εννοώ) περιμένετε να πάρουμε πρώτα εμείς και μετά παίρνετε σειρά! :lol:

Δημοσ.

Εγώ τι να πω γαμώ το κερατό μου που έχω τον 9450 και έχει χαλάσει η κάρτα γραφικών!! Θα αρχίσω τα μπινελίκια καμια ώρα τώρα!!!! :P:p

Δημοσ.

αα δεν με νοιάζει εμένα, ήμουν ο τρίτος που έχει κάνει post στο θέμα άρα δικαιούμαι να πάρω πρώτος :mrgreen:

πάντως, άμα το καλοσκεφτούμε από άλλη οπτική γωνία, άμα έρθει τον Ιούνιο, έρχονται ταυτόχρονα και καινούργια πράγματα: κάρτες γραφικών, Ρ45 (έτσι λέγετε δηλαδή) κτλ... οπότε δεν θα μετανοιώσουμε... κάποιοι βέβαια τα έχουν πάρει ήδη τα υπόλοιπα parts...ποιός σας είπε να βιαστείτε;; :P

Peace brother Steven...peace.. ;) τι λέει για service έφυγε;

Δημοσ.
Εγώ τι να πω γαμώ το κερατό μου που έχω τον 9450 και έχει χαλάσει η κάρτα γραφικών!! Θα αρχίσω τα μπινελίκια καμια ώρα τώρα!!!! :P:p

Tον πουλάς τον επεξεργαστή ??? :-D:-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...