Angeldust Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Και ένας φίλος πριν λίγο μου είπε ότι του ήρθε email από Πλαίσιο, του είπαν ότι τον περιμένουν σε κάνα 10ήμερο... άντε να δούμε... To Πλαίσιο θα παραλάβει κατα τις 15 του μήνα αλλά τα κομμάτια που θα έρθουν δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. Αν αφαιρέσεις αυτά που δεν θα φτάσουν καν στα καταστήματα (θα φαγωθούν απο γνωστούς-φίλους κλπ) και αυτά που θα κρατήσουν για τα build-to-order συστήματα, δεν μένει σχεδόν τίποτα. 1-2 κομμάτια σε κάθε κατάστημα και όποιος προλάβει (οπου και εκεί φυσικά υπάρχουν οι υπάλληλοι των καταστημάτων που τα περιμένουν πως και πώς...)
N.I.C Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Τι να πω δεν ξέρω... θα ξαναπάρω τηλέφωνο κατά την Τετάρτη να δούμε...μήπως και αλλάξει τίποτα αλλά χλωμό το βλέπω
ultraxmode Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Παιδιά εμένα μου το είπε υπάλληλος του ΠΛΑΙΣΙΟΥ οτι περιμένουν (οι υπάλληλοι) πως και πως αυτό τον επεξεργαστή.. Δηλαδή.. καλό Σεπτέμβρη όπως πάμε.. Κωλοintel....
ultraxmode Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Κανένα νεότερο.. Πάντως το Multirama που ρώτησα... τέλη του μήνα.. φέξε Μάη μου ...
N.I.C Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 απότι φαίνεται δεν θα δούμε άσπρη μέρα και σε αυτόν τον μήνα... κοίτα να δεις τι έχουμε πάθει... για Q9550 ξέρουμε τίποτα; μήπως θέλουν να τους βγάλουν μαζί για να κτακλείσουν την αγορά...
ultraxmode Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Παιδιά όχι απλώς έχω ξενερώσει... !!! Το έχω σκυλομετανιώσει την στιγμή που είδα πως θα βγεί ο Q9450... Καλά είχα στο μυαλό μου να πάρω τον Q6600.. Τότε τουλάχιστον θα είχα PC και να έβγαινε ο Q9450 δεν θα με ένοιαζε κ τόσο.. αλλά τώρα.. θα πάρεις προηγούμενο μοντέλο.... Έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζω PC σαν τα πουκάμισα..
telnet05 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μπορειτε να παρετε τον XEON X3350 Quad Core, που ειναι ιδιος με τον q9450. Εγω αυτον εχω και δουλευει αριστα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 hm indeed...αλλά στο skroutz δεν βλέπω να τον έχει κανείς πόσο τον πήρες (και από που) αν επιτρέπεται? από ότι βλέπω η US τιμή του είναι αρκετά κοντά σε αυτή του Q9450
telnet05 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Το πηρα απο US, μονο εκει το βρηκα. Περιπου στα 300 ευρω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 324 $ = 300 euro? (γιατί τόσα $ είδα πως κάνει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.