Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και ένας φίλος πριν λίγο μου είπε ότι του ήρθε email από Πλαίσιο, του είπαν ότι τον περιμένουν σε κάνα 10ήμερο... άντε να δούμε...:mad:

To Πλαίσιο θα παραλάβει κατα τις 15 του μήνα αλλά τα κομμάτια που θα έρθουν δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. Αν αφαιρέσεις αυτά που δεν θα φτάσουν καν στα καταστήματα (θα φαγωθούν απο γνωστούς-φίλους κλπ) και αυτά που θα κρατήσουν για τα build-to-order συστήματα, δεν μένει σχεδόν τίποτα. 1-2 κομμάτια σε κάθε κατάστημα και όποιος προλάβει (οπου και εκεί φυσικά υπάρχουν οι υπάλληλοι των καταστημάτων που τα περιμένουν πως και πώς...)

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι να πω δεν ξέρω... θα ξαναπάρω τηλέφωνο κατά την Τετάρτη να δούμε...μήπως και αλλάξει τίποτα αλλά χλωμό το βλέπω

Δημοσ.

Παιδιά εμένα μου το είπε υπάλληλος του ΠΛΑΙΣΙΟΥ οτι περιμένουν (οι υπάλληλοι) πως και πως αυτό τον επεξεργαστή..

Δηλαδή.. καλό Σεπτέμβρη όπως πάμε..

Κωλοintel....

Δημοσ.

απότι φαίνεται δεν θα δούμε άσπρη μέρα και σε αυτόν τον μήνα... κοίτα να δεις τι έχουμε πάθει... για Q9550 ξέρουμε τίποτα; μήπως θέλουν να τους βγάλουν μαζί για να κτακλείσουν την αγορά...

Δημοσ.

Παιδιά όχι απλώς έχω ξενερώσει... !!! Το έχω σκυλομετανιώσει την στιγμή που είδα πως θα βγεί ο Q9450... Καλά είχα στο μυαλό μου να πάρω τον Q6600.. Τότε τουλάχιστον θα είχα PC και να έβγαινε ο Q9450 δεν θα με ένοιαζε κ τόσο.. αλλά τώρα.. θα πάρεις προηγούμενο μοντέλο.... Έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζω PC σαν τα πουκάμισα..

Δημοσ.

Μπορειτε να παρετε τον XEON X3350 Quad Core, που ειναι ιδιος με τον q9450. Εγω αυτον εχω και δουλευει αριστα.

• Super Moderators
Δημοσ.

hm indeed...αλλά στο skroutz δεν βλέπω να τον έχει κανείς :-(

πόσο τον πήρες (και από που) αν επιτρέπεται?

από ότι βλέπω η US τιμή του είναι αρκετά κοντά σε αυτή του Q9450

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...