Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στους υπολογιστές τους πάντως ακόμα γράφουν 29/4 και μάλιστα τα κομμάτια από 95 έγιναν 100. Εμένα απέφυγαν να μου πουν συγκεκριμένη ημερομηνία.

Τουλάχιστον παρήγγειλα όλα τα υπόλοιπα ώστε να μην έχω τον κίνδυνο να εξαφανιστούν και αυτά!

Δημοσ.

Αυτή είσαι !!! Εύγε.

Τουλάχιστον θα έχεις την ησυχία σου όσων αφορά τα υπόλοιπα κομμάτια και θα περιμένεις μόνο την CPU..

Καλορίζικα! και καλολιωσιμαία!!! (καινούργιο κ αυτό!!!χαχαχα!!!)

Δημοσ.

Ειλικρινά δεν πήγαινε άλλο. Να κοιτάω καθε μέρα τις λίστες να δω ποιο προιον εξαφανίστηκε και φτου κι απ'την αρχή να ψάχνω εναλλακτικό.

Μάλιστα μου είπαν οτι θα τα κρατήσουν εκεί τα κομμάτια και μόλις έρθει και ο επεξεργαστής θα τα συναρμολογήσουν, οπότε γλιτώνω και το 30αρι της συναρμολόγησης.

Αντε την Ιντελ μου μέσα!!! Φερτε τους επιτέλους!

Δημοσ.

Πάντως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ο Q9450 παίρνει πολύ καλές κριτικές.. αυτό ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ και αξίζει την αναμονή..

Δημοσ.

Vaso7 σοφή κίνηση... ;)

πάντως για τις τιμές δεν έχω ακούσει τίποτα για ανέβασμα και τέτοια...θα δείξει...

Εγώ θα πάω για την μητρική και τις μνήμες μόνο, δεν παίρνω την 9800gtx ακόμα... άμα καθυστερήσει κάνα μήνα πάλι (φτου φτου :-)) θα έχουν βγει οι καινούργιες (δεν είμαι και σίγουρος αλλά έτσι ακούγεται)

Δημοσ.

Εγω παιδια εστειλα μειλ σημερα στο eshop κ τους ρωτησα για τον q9450 και μου απαντησαν αυτο: Σας ενημερώνουμε οτι το συγκεκριμένο προϊόν που επιθυμείτε δεν είναι ακόμα διαθέσιμο απο τους προμηθευτές μας. Η παραλαβή του θα καθυστερήσει καθώς αναμένεται εκτός απροόπτου στα τέλη του Μαΐου/αρχές του Ιουνίου.

Καλα κρασια!:-(

Δημοσ.

Για αυτό φταίει η AMD.. Κανείς άλλος.. Η AMD που κοιμάται με τα παπούτσια στο χέρι...

Δεν ξαναξεκινάει ρε παιδιά η Cyrix να παράγει επεξεργαστές μπάς και δούμε άσπρη μέρα απο άποψη τιμών ? Γιατί η AMD φαίνεται νεκρή για την ώρα.. και δεν την βλέπω να ανεβαίνει πάλι.. πέρασε η Ανάσταση.. σπάσαμε και τα αυγά και τίποτα.. δεν ανασταίνεται με τίποτα..

Δημοσ.

πωωωωω cyrix τι μου θυμησες!απο το 1998 εξαφανιστηκαν!καντε κατι απλο παραγγελειες απο παντου κ κλεινετε σειρα προτεραιοτητας κ σε οσο πιο πολλα μαγαζια τοσο πιο πολλες οι πιθανοτητες ετσι εκανα κ εγω κ ειδα φως στις 2 απριλιου!απο τελη φεβρουαριου δεν ειχα αφησει μαγαζι για μαγαζι που να μην ειχα προπαραγγηλει!

Δημοσ.

Ρε παιδια ξερει κανεισ τι διαφορα εχουν αυτοι οι δυο?Ποια παρτιδα ειναι η ειπα κουταμαρα!!:-)

1)Core 2 Quad Q9450 (2.66GHz,1333FSB,L2:12MB,rev.C0,4 cores)

2)Core 2 Quad Q9450 (2.66GHz,1333FSB,L2:12MB,rev.C1,4 cores)

Δημοσ.

Η μόνη τους διαφορά είναι στα steppings, ο πρώτος έχει C0 ενώ ο δεύτερος C1. Νομίζω οτι αυτά έχουν σημασία στο oc αλλά για περισσότερες λεπτομέρειες θα σου πει κάποιος που έχει ασχοληθεί.

Δημοσ.

Και ένας φίλος πριν λίγο μου είπε ότι του ήρθε email από Πλαίσιο, του είπαν ότι τον περιμένουν σε κάνα 10ήμερο... άντε να δούμε...:mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...