vaso7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μακάρι να ισχύουν οι πληροφορίες σου γιατί δεν αντέχω άλλο να περιμένω. ultraxmode: Αυτό με τα 95 κομμάτια το είδα και εγώ στον υπολογιστή του πωλητή, αλλά από κάτω έλεγε και ημερομηνία 30/4. Ελπίζω μέχρι Δευτέρα το αργότερο να έχουν κάνει την εμφανιση τους!
ultraxmode Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Ποιός αντέχει ? Και να πείς οτι δεν ξέρουν πως πολλοί άνθρωποι σαν κ εμάς περιμένουν σαν τρελοί για να τελειώσουν το σύστημά τους.. να πώ εντάξει.. ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.. Βέβαια το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, και στην συγκεκριμένη περίπτωση.. το μεγάλο ψάρι (Ιntel) ξύνει τα @@ του για το μικρό (εμάς)..
vaso7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Ας έλεγε η AMD οτι βγάζει αύριο επεξεργαστές 45νμ ανταγωνιστικούς με αυτούς της Ιντελ και θα έβλεπες πως θα πλημμύριζαν οι αποθήκες με 9450! Ας όψεται η έλλειψη ανταγωνισμού.
Αmbient Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Πιαδιά θαρώ πως είναι θέμα ολίγων ημερών ή μάλλον είμαι πεπεισμένος οτι είναι θέμα ολίγων ημερών,οπότε really....be patience insomnia fellowes...περιμέναμε τόσο καιρό για λίγες μέρες θα κολλήσουμε! Think positive!Τα λέω για να τα πιστέψω και εγώ...
N.I.C Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Επιστρέφω και εγώ μετά την Πρωτομαγιά, έχοντας ήδη διαλλογιστεί, συλλόγιστεί, αναλογιστεί...με καθαρό μυαλό και "ανανεωμένη" υπομονή (σχετικό είναι αυτό), ευελπιστώντας πως αύριο, που θα πάω, να έχω μια θετική απάντηση, γιατί αλλιώς θα :X:X:X, έχω κι άλλα . φίλε Ambient και εγώ αυτά έλεγα αλλά δεν έπιαναν τόπο..
spdrosin Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Θα πέσει διαδικτυακό ξύλο για αυτούς τους επεξεργαστές. Όποιος προλάβει.
vaso7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 N.I.C. ελπίζω να κρατήσεις αυτή την ψυχραιμία όταν σου πουν οτι δεν έχουν περαστεί ακόμα αποθήκη!!! ΑΥΡΙΟ λένε τώρα!!!!
vaso7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Υπέροχα!!! Μου φαίνεται θα περάσω μια βόλτα από εκεί πιο μεσημέρι να δούμε τι θα γίνει.
GeoP0300 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Και γω παιδια που πηγα μου ηπαν τελος επομενης εβδομαδας...Τινα πω ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΑΜΕ!!!
N.I.C Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 τώρα πήρα τηλέφωνο... μου λέει την επόμενη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα... :eek:
N.I.C Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 χμμμμμ...κακή φάση.... χειρότερη δεν γίνεται φίλε....εκτός και αν μας πουν σε κάνα μήνα θα τους φέρουμε...
telegamesvg Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Eγω λεω να τους ξεχασουμε και να παμε κατευθειαν σε Nehalem να τελειωνει η υποθεση ...εκτος και αν παει αλυσιδα και καθυστερησουν και αυτοι ...ελειψη ανταγωνισμου !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.