Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι να ισχύουν οι πληροφορίες σου γιατί δεν αντέχω άλλο να περιμένω.

ultraxmode: Αυτό με τα 95 κομμάτια το είδα και εγώ στον υπολογιστή του πωλητή, αλλά από κάτω έλεγε και ημερομηνία 30/4. Ελπίζω μέχρι Δευτέρα το αργότερο να έχουν κάνει την εμφανιση τους!

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποιός αντέχει ? Και να πείς οτι δεν ξέρουν πως πολλοί άνθρωποι σαν κ εμάς περιμένουν σαν τρελοί για να τελειώσουν το σύστημά τους.. να πώ εντάξει.. ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ..

Βέβαια το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, και στην συγκεκριμένη περίπτωση.. το μεγάλο ψάρι (Ιntel) ξύνει τα @@ του για το μικρό (εμάς)..

Δημοσ.

Ας έλεγε η AMD οτι βγάζει αύριο επεξεργαστές 45νμ ανταγωνιστικούς με αυτούς της Ιντελ και θα έβλεπες πως θα πλημμύριζαν οι αποθήκες με 9450!

Ας όψεται η έλλειψη ανταγωνισμού.

Δημοσ.

Πιαδιά θαρώ πως είναι θέμα ολίγων ημερών ή μάλλον είμαι πεπεισμένος οτι είναι θέμα ολίγων ημερών,οπότε really....be patience insomnia fellowes...περιμέναμε τόσο καιρό για λίγες μέρες θα κολλήσουμε!

Think positive!Τα λέω για να τα πιστέψω και εγώ...

Δημοσ.

Επιστρέφω και εγώ μετά την Πρωτομαγιά, έχοντας ήδη διαλλογιστεί, συλλόγιστεί, αναλογιστεί...με καθαρό μυαλό και "ανανεωμένη" υπομονή (σχετικό είναι αυτό), ευελπιστώντας πως αύριο, που θα πάω, να έχω μια θετική απάντηση, γιατί αλλιώς θα :X:X:X:X, έχω κι άλλα :-D. φίλε Ambient και εγώ αυτά έλεγα αλλά δεν έπιαναν τόπο..

Δημοσ.

Θα πέσει διαδικτυακό ξύλο για αυτούς τους επεξεργαστές. Όποιος προλάβει.

Δημοσ.

N.I.C. ελπίζω να κρατήσεις αυτή την ψυχραιμία όταν σου πουν οτι δεν έχουν περαστεί ακόμα αποθήκη!!!

ΑΥΡΙΟ λένε τώρα!!!! :mad:

Δημοσ.

Υπέροχα!!! Μου φαίνεται θα περάσω μια βόλτα από εκεί πιο μεσημέρι να δούμε τι θα γίνει.

Δημοσ.

Και γω παιδια που πηγα μου ηπαν τελος επομενης εβδομαδας...Τινα πω ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΑΜΕ!!!:mad::-(

Δημοσ.

τώρα πήρα τηλέφωνο... μου λέει την επόμενη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα... :eek::eek:

Δημοσ.
χμμμμμ...

κακή φάση....

χειρότερη δεν γίνεται φίλε....εκτός και αν μας πουν σε κάνα μήνα θα τους φέρουμε...:mad:

Δημοσ.

Eγω λεω να τους ξεχασουμε και να παμε κατευθειαν σε Nehalem να τελειωνει η υποθεση ...εκτος και αν παει αλυσιδα και καθυστερησουν και αυτοι ...ελειψη ανταγωνισμου !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...