vaso7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 :mad: :mad: ΕΛΕΟΣ!!!! Αν μου το επιβεβαιώσουν την Παρασκευή οτι καθυστερεί τόσο, μου φαίνεται θα αρχίσω να παίρνω ένα ένα τα υπόλοιπα κομμάτια μην εξαφανιστούν και αυτά που έχουν μείνει!!!
N.I.C Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 :mad: :mad: ΕΛΕΟΣ!!!! Αν μου το επιβεβαιώσουν την Παρασκευή οτι καθυστερεί τόσο, μου φαίνεται θα αρχίσω να παίρνω ένα ένα τα υπόλοιπα κομμάτια μην εξαφανιστούν και αυτά που έχουν μείνει!!! έπρεπε να το είχες κάνει ήδη εγώ θα πάω την Παρασκευή να τα πάρω όλα και ότι θέλει ας πάει να γίνει.... δεν μπορεί κάποιος θα το φέρει, το eshop θα 'ναι τα multirama... θα δείξει
unstable_hero Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 vaso7 κ εγω στη θεση σου το ιδιο θα εκανα!συνηθως απο μαϊο κ μετα καθε χρονο φρεναρουν οι πτωσεις τιμων κ ξαναπεφτουν με γρηρορους ρυθμους απο σεπτεμβριο κ μετα!οποτε κ να παρεις κατι τωρα σε μια τιμη,αντε να εχει τον αλλο μηνα μια ελαχιστη πτωση!
unstable_hero Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 το marketing της intel συνεχιζεται θα διαθέσει στην αγορά q9400 k q9500 με 6MB cache μεσα στο τριτο τετραμηνο του ετους!" http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7069&Itemid=66 " ειδαν οτι η amd εμεινε πισω κ φρεναραν την παραγωγη των q9450-9550 κ πλασαρουν τωρα υποδιαιστερα cpu!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 εμπρός όλοι για μεταχειρισμένους QX9650!
frenzy Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 εμπρός όλοι για μεταχειρισμένους QX9650! Έξω οι εγκάθετοι του "τρελού αδελφού"
oldnew Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 το marketing της intel συνεχιζεται θα διαθέσει στην αγορά q9400 k q9500 με 6MB cache μεσα στο τριτο τετραμηνο του ετους!" http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7069&Itemid=66 " ειδαν οτι η amd εμεινε πισω κ φρεναραν την παραγωγη των q9450-9550 κ πλασαρουν τωρα υποδιαιστερα cpu! Μπορει να εχεις και δικιο, αλλα μαλλον δεν ειναι ακριβως ετσι.. Απλα βγαινουν 2 ακομα μοντελα, υποδεεστερα βεβαια , αλλα και με μικροτερη τιμη προφανως για να χτηπησουν και αλλες κατηγοριες χρηστων. Δεν λεει τιποτα για καταργηση των προηγουμενων (9450), και ειναι μαλον μια συνηθισμενη και αναμενομενη κινηση μαρκετινγκ της ιντελ..
gfdimopo Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Η αλήθεια ειναι πολυ μεγάλη αναμονή έχει πέσει...
unstable_hero Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 δεν εννοουσα οτι θα καταργησουν τον 9450 απλα οτι ισως η ιντελ να βιαστηκε να ριξει τους νεους τετραπυρινους στην αγορα κ βλεποντας την amd να μην πλησιαζει εκοψε την προωθηση του 9450-9550!υπαρχει παντου ελλειψη απο 9450 κ στο εξωτερικο γιατι η ιντελ δεν δινει cpu παρα μονο με το σταγονομετρο!αλλα απο q9300 εχει γεμισει ο τοπος κ τωρα ενω ακομα πολλοι δεν εχουν δει 9450 ριxνουν στην αγορα τον 9400 με 6mb cache θα γεμισει κ η αγορα απο 9400 βλεπε 9300 κ θα λενε τα μαγαζια 9450 δεν εχουμε λιγα μας στελνει η ιντελ παρτε 9400!η ιντελ θελει να καθοδηγει την αγορα εκει που θελει!ειδε οτι η αγορα δεν τρεχει τεχνολογικα μιας κ δεν απειλουνται απο τον αντιπαλο τους σου λεει αν παρει ενας μεσος χρηστης εναν 9450 για 3 χρονια ειναι οκ κ τι κερδη θα βγαλουν αυτοι μετα οποτε παρε ενα cpu με κουτση cache κ ξαναελα να μας τα σταξεις σε εναμιση χρονο να παρεις τον nehalem που θα εχει κ νεο socket!απο την αλλη δεν γινεται κ να κοψουν την παραγωγη γιατι θα αρχισουν φημες για ελαττωματικα τσιπακια κ προβληματα που θα θυξουν το κυρος της ιντελ!με λιγα λογια αν ηθελε να πουλησει 9450 απλα θα γεμιζε την αγορα αλλα δεν το κανει(marketing)!εδω κ το p45(ich10) ενω ηταν ετοιμο να βγει τωρα το μαϊο τα ανεστηλε για τελη καλοκαιριου!
gfdimopo Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 δηλαδή πρέπει να αρχίσουμε να κοιτάμε άλλους επεξεργαστές απο τον 9450? Γιατι δεν μας βλέπω να πέρνουμε όλοι...hehe
Αmbient Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 PATIENCE YOUNG PADAWANS! :p χαχαχαχαχαχαχαχαχα MAY THE FORCE BE WITH US:lol:
Iliaspap Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Εμένα οι πηγές μου μου λένε οτι έχουν έρθει και είναι διαδικαστικό το θέμα μέχρι να κυκλοφορήσουν και στα μαγαζιά. Εξάλλου, το πρώτο κατάστημα στη Αγγλία που ήταν συνεχός out of stock, τώρα είναι In Stock http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=CP-202-IN
ultraxmode Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά αυτό είναι σίγουρο ! Σας λέω... στο ΠΛΑΙΣΙΟ είχε 95 κομμάτια στην αποθήκη. Το είδα με τα μάτια μου ( στον υπολογιστή ενός πωλητή ) Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουν έρθει. Όσο μεγάλη και να είναι η Intel δεν μπορεί να καθυστερήσει σε κανέναν πελάτη, μόνο κ μόνο για το όνομά της... Το θέμα είναι πως έχουν δώσει εντολές να κρατήσουν λίγο ακόμα... (εμπορικά τρίκ μεταξύ συνεργατών... ) Προσωπική μου άποψη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.