Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά είναι... καλύτερος.

Το άν αξίζει τα λεφτά του, όχι, δεν τα αξίζει και τόσο.... ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ....

Για κάποιον όμως, που φτιάχνει καινούργιο σύστημα και τον περιμένει μήνες τώρα.. ΝΑΙ, ΑΞΙΖΕΙ.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι έγινε έχουμε κανένα νέο; Εγώ να την ατυχία μου μέσα δεν μπορώ να πάω σήμερα:mad::mad:... αμά πάρω τηλέφωνο στο Πλαίσιο και πω να με κρατήσουν γίνεται;(δεν έχω ξανακάνει παραγγελία από το τηλέφωνο γιαυτό ρωτάω)

Δημοσ.

Εγώ πήρα τηλέφωνο γύρω στις 9και κάτι και δεν τα είχαν περάσει ακόμα στην αποθήκη. Θα ξαναπάρω σε ένα μισαωράκι να δούμε

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν μου λετε και μενα που τον βρικατε, σε ποιο συγκεκριμενο καταστημα στο πλαισιο να παω και γω:-) Μεχρι στιγμης πειρα τηλ μεταμορφωση και the mall αλλα μου ειπε ο ενας οτι τον περιμενουν στις 2 του μηνα(mall) και ο αλλος στην μεταμορφωση σε 1-2 μερες.Εσεις σε ποιο τον βρικατε..?

Δημοσ.

Τώρα που ξανα πήρα τηλέφωνο αυτό μου είπαν και εμένα. 2/5 θα έρθουν στις αποθήκες τους!! Μα γμτ δηλαδή!!!

Δημοσ.

Στις 29 του μηνός μου είπαν εμένα, και ότι θα προμηθευτούν τα υπόλοιπα καταστήματά τους σε 1-2 μέρες... μέτα μάθαμε ότι θα ναι 95 κομμάτια μόνο..αυτές είναι οι πληροφορίες...πάντως μέχρι στιγμής δεν έχουμε σημάδια του... θα πάρω και εγώ τηλέφωνο κατά τις 12 και θα ενημερώσω

Edit: Δηλαδή την Παρασκευή; καλά αρχίσαμε πάλι...

ναι το ξέχασα sorry :o

Δημοσ.

Ανοικτά θα είναι αυτοί Πρωτομαγιά? Αν είναι μπορεί να περαστούν στην αποθήκη αύριο οπότε να μπορέσουμε να κάνουμε τις παραγγελίες!

Ας ελπίσουμε πάντως μέχρι το Σάββατο να έχουν έρθει!

Δημοσ.
Τώρα που ξανα πήρα τηλέφωνο αυτό μου είπαν και εμένα. 2/5 θα έρθουν στις αποθήκες τους!! Μα γμτ δηλαδή!!!

να παμε για βοιθεια στη μεταφορα. :P

γιατι δεν περιμενετε κανα 2 μερες να τους βαλουν κ στο site... :-)

δεν γινετε να τους δωσουν ετσι, πρεπει να καταχοριθουν πρωτα σαν νεα προιοντα στα λογυστικα τους, απο αυριο....(πρωτομαγια) (χαχαχα )

η απο μεθαυριο...(παρασκευη) ( α ι καλα...)

η καλη δευτερα.

θα τους δουμε στα σιγουρα ομως καποια στιγμη.... η τιμουλα ομως :shifty:

θα μας τον πιασουν για τα καλα:cry::cry:

Δημοσ.
να παμε για βοιθεια στη μεταφορα. :P

:lol::lol::lol::lol:

θα τους δουμε στα σιγουρα ομως καποια στιγμη.... η τιμουλα ομως

θα μας τον πιασουν για τα καλα

Κάπου είδα ότι θα μείνει η ίδια(299) Στα multirama τον έχει 283ε στο site τους... δηλαδή πόσο πάνω να πάει;

Δημοσ.

Παιδιά μου είπαν απο το ΠΛΑΙΣΙΟ πως θα αργήσουν άλλες 15 μέρες.. Καλό καλοκαίρι σε όλους..

Ήταν λέει για σήμερα, αλλά κατα 99% θα αργήσουν..

HAVE A GREAT SUMMER !!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...