ultraxmode Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Απλά είναι... καλύτερος. Το άν αξίζει τα λεφτά του, όχι, δεν τα αξίζει και τόσο.... ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.... Για κάποιον όμως, που φτιάχνει καινούργιο σύστημα και τον περιμένει μήνες τώρα.. ΝΑΙ, ΑΞΙΖΕΙ.
N.I.C Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Τι έγινε έχουμε κανένα νέο; Εγώ να την ατυχία μου μέσα δεν μπορώ να πάω σήμερα:mad:... αμά πάρω τηλέφωνο στο Πλαίσιο και πω να με κρατήσουν γίνεται;(δεν έχω ξανακάνει παραγγελία από το τηλέφωνο γιαυτό ρωτάω)
vaso7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Εγώ πήρα τηλέφωνο γύρω στις 9και κάτι και δεν τα είχαν περάσει ακόμα στην αποθήκη. Θα ξαναπάρω σε ένα μισαωράκι να δούμε
GeoP0300 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Ρε παιδια δεν μου λετε και μενα που τον βρικατε, σε ποιο συγκεκριμενο καταστημα στο πλαισιο να παω και γω Μεχρι στιγμης πειρα τηλ μεταμορφωση και the mall αλλα μου ειπε ο ενας οτι τον περιμενουν στις 2 του μηνα(mall) και ο αλλος στην μεταμορφωση σε 1-2 μερες.Εσεις σε ποιο τον βρικατε..?
vaso7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Τώρα που ξανα πήρα τηλέφωνο αυτό μου είπαν και εμένα. 2/5 θα έρθουν στις αποθήκες τους!! Μα γμτ δηλαδή!!!
N.I.C Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Στις 29 του μηνός μου είπαν εμένα, και ότι θα προμηθευτούν τα υπόλοιπα καταστήματά τους σε 1-2 μέρες... μέτα μάθαμε ότι θα ναι 95 κομμάτια μόνο..αυτές είναι οι πληροφορίες...πάντως μέχρι στιγμής δεν έχουμε σημάδια του... θα πάρω και εγώ τηλέφωνο κατά τις 12 και θα ενημερώσω Edit: Δηλαδή την Παρασκευή; καλά αρχίσαμε πάλι... ναι το ξέχασα sorry
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Πέμπτη=1 Μαΐου=κλειστά
vaso7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Ανοικτά θα είναι αυτοί Πρωτομαγιά? Αν είναι μπορεί να περαστούν στην αποθήκη αύριο οπότε να μπορέσουμε να κάνουμε τις παραγγελίες! Ας ελπίσουμε πάντως μέχρι το Σάββατο να έχουν έρθει!
John-lamia Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Τώρα που ξανα πήρα τηλέφωνο αυτό μου είπαν και εμένα. 2/5 θα έρθουν στις αποθήκες τους!! Μα γμτ δηλαδή!!! να παμε για βοιθεια στη μεταφορα. γιατι δεν περιμενετε κανα 2 μερες να τους βαλουν κ στο site... δεν γινετε να τους δωσουν ετσι, πρεπει να καταχοριθουν πρωτα σαν νεα προιοντα στα λογυστικα τους, απο αυριο....(πρωτομαγια) (χαχαχα ) η απο μεθαυριο...(παρασκευη) ( α ι καλα...) η καλη δευτερα. θα τους δουμε στα σιγουρα ομως καποια στιγμη.... η τιμουλα ομως θα μας τον πιασουν για τα καλα:cry:
N.I.C Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 να παμε για βοιθεια στη μεταφορα. :lol::lol: θα τους δουμε στα σιγουρα ομως καποια στιγμη.... η τιμουλα ομως θα μας τον πιασουν για τα καλα Κάπου είδα ότι θα μείνει η ίδια(299) Στα multirama τον έχει 283ε στο site τους... δηλαδή πόσο πάνω να πάει;
ultraxmode Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Παιδιά μου είπαν απο το ΠΛΑΙΣΙΟ πως θα αργήσουν άλλες 15 μέρες.. Καλό καλοκαίρι σε όλους.. Ήταν λέει για σήμερα, αλλά κατα 99% θα αργήσουν.. HAVE A GREAT SUMMER !!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 PATIENCE YOUNG PADAWANS! :p
unstable_hero Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 ελεος με το πλαισιο ουτε τζαμπα να τον εδινε αν περιμενα κ εγω το πλαισιο ακομα θα περιμενα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.