Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αύριο θα τον έχωωωωωωω !!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!

μην παιδεύεις τον εαυτό σου με ψευδεσθήσεις :lol::lol::lol:... σοβαρά τώρα από που;

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε Ambient, έχω κλείσει τον επεξεργαστή εδώ και 2 μήνες απο το ΠΛΑΙΣΙΟ , επικοινώνησα και μου είπαν πως η παραγγελία ισχύει και είμαι μέσα σε αυτούς που θα τον προμηθευτούν! αυτό μου είπαν...τί να σου πώ ??

Είναι 95 κομμάτια αυτά που έχουν προς πώληση.. ενημερωτικά..

ΟΚ, κρατάω και μία πισινή για την πιθανότητα να μου λένε ό'τι να νάναι.. αλλά άσε με να χαρώ λίγο τώρα που μου το είπαν, και αύριο αν είναι τρώω ψυχρολουσία.. χε χε !

PS Αν είχεσ διαβάσει τα παλαιότερα μου Posts θα ήξερες πως τον έχω παραγγείλει.. ;-)

Δημοσ.

Μάλλον με δουλεύουν είχα πάει πριν 2 βδομάδες να κλείσω και με είπαν δεν μπορείς να κλείσεις από τώρα έλα 10 μέρες πριν μας έρθουν στη αποθήκη(δηλ 29-30/4)...με αυτό που με είπε τώρα ....

Δημοσ.

και εγώ θα πάω αύριο για παραγγελία αλλά το θέμα είναι πότε θα τον έχουμε... ultraxmode 95 κομμάτια όλο το Πλαίσιο ή το συγκεκριμένο που πας εσύ; (μακάρι να ναι το τελευταίο :mrgreen: )

Δημοσ.

95 κομμάτια όλα τα Πλαίσιο της Ελλάδας ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

Και αν έχουν κρατήσει τις προπαραγγελίες μέσω ιντερνετ τη βάψαμε. Πρωί πρωί να πάμε!!!

Δημοσ.

ωχ θέε μου...άντε πάλι... (δεν λέω τίποτα άλλα μην το γρουσουζέψω :-)). Πιο πρωί, εγώ είπα θα κατασκηνώσω απέξω :lol::lol:

Πάντως δεν νομίζω, 2η μακρόχρονη καθυστέρηση... ακόμα και να τελείωσουν αύριο με την μια, την άλλη εβδομάδα θα έχουμε ξανά.. λέμε τώρα..

Δημοσ.

Τι λες τώρα αντίσχοινο και έξω από το πλαίσιο...δεν πάει άλλο αναμονή...(θα έπρπε να ντρέπομαι Αμερικη έχουμε γίνει):o

Δημοσ.

:lol:

Τι λες τώρα αντίσχοινο και έξω από το πλαίσιο...δεν πάει άλλο αναμονή...(θα έπρπε να ντρέπομαι Αμερικη έχουμε γίνει):o

Που θα πάει δεν θα μπει ο Πούτιν στο παιχνίδι των hardware... θα δεις τι έχει να γίνει :lol::lol: (βγήκαμε λίγο offtopic...:o)

Δημοσ.

και να εξαντληθουν θα ξαναέρθουν παίδες....μην αγχώνεστε...το θέμα ειναι οτι κυκλοφόρησε επιτέλους έστω και σε λίγα μαγαζιά...

Δημοσ.

Λες και παίρνουμε σύνταξη. Ο καθένας στο μετερίζι του. Άντε να δούμε. ;)

Δημοσ.
Λες και παίρνουμε σύνταξη. Ο καθένας στο μετερίζι του. Άντε να δούμε. ;)

Επειδή όντως έγινα πολύ υπερβολικός στην τελική με τον Q9450 γι αυτο είπα και αυτήν την μλκ(πλακίτσα) με την Αμερική;)

Δημοσ.
και να εξαντληθουν θα ξαναέρθουν παίδες....μην αγχώνεστε...το θέμα ειναι οτι κυκλοφόρησε επιτέλους έστω και σε λίγα μαγαζιά...

Σχεδόν κοντεύω να τρελαθώ μετά από τόσες σελίδες: " έρχεται!","επιτέλους!","'ηρθε!","πού είναι;","δεν ήρθε","υπομονή"... Πείτε μου ρε παιδιά τί περιμένετε για να το καταλάβω και εγώ!

Ο Q9450 αξίζει σαν αγορά έναντι του πολύ φθηνότερου και πολύ παλιότερου Q6600; Πραγματικά κοιτώ τα γραφόμενά σας ξύνοντας το κεφάλι μου :rolleyes:

Δημοσ.

Αλήθεια ρε παιδιά... ο Q9450 υπερέχει τόσο πολύ σε σχέση με τον 6700 ή τον 9300;

Το ρωτάω αυτό γιατί βλέπω ότι μιλάμε για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή λες και είναι το υπέρτατο τεχνολογικό επίτευγμα, αιώνες μπροστά από τους υπόλοιπους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...