Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Πάντως λένε πως ο Q6700 σηκώνει μέχρι και 4.0Ghz με ένα καλό air solution

με Thermalright Ultra 120 Extreme και Q6600 στα 4ghz πάντως οι θερμοκρασίες δεν είναι καλές...τώρα γιατί θα είναι διαφορετικός ο Q6700 no idea...

Δημοσ.

Μάλιστα..

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !! ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΟΜΑ !!! ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΟΥΜΕ !!!

Fucking dumb Americans.. !!! XAXAXA!!!

Δημοσ.

καλοριζικος steven!καλο ο/c!κλασσικα μαγαζια 7-13 εργασιμες,μετα δεν ερχεται σου λενε στα μεσα του μηνα,μετα 3-4 εργασιμες,μετα τελη του μηνα στο τελος,τον αλλο μηνα κ περνανε οι μηνες ετσι!steven σε ποια μητρικη τον τρεχεις?μια συμβουλη παιδια(οτι εκανα κ εγω)καντε προπαραγγελειες απο παντου(σηρα προτεραιοτητας κ.λ.π) κ οποιος τον φερει πρωτος....

Δημοσ.

ευχαριστώ...

Καλά ρε σεις δεν θα το πιστέψετε... Έβαλα τον Q9450 και μετά από 3 ώρες κάηκε η 9800.... Δηλαδή τέτοια γκεντεμιά... Τέλος πάντων...να δούμε πόσο θα πάρει να μου την αλλάξουν τώρα... Θα πρέπει να περιμένει λίγο το o/c :(

Σε ASUS Maximus Formula είναι.. Εσύ τι έχεις? Άμα έχεις την ίδια θα μπορούσες να μου πεις που τον έχεις να αρχίσω να πειραματίζομαι από το ίδιο σημείο! :P Θα δούμε και σε ποιον έτυχε καλύτερο κομμάτι...αν και με τέτοια γκεντεμιά δεν έχω ελπίδα!

Δημοσ.

εχω την gigabyte x48t-dq6!ηθελα ddr3 κ ηταν καλη για τα λεφτα της!θα δω περιπου στο net το bios της maximus κ θα βοηθησω οσο μπορω!εχεις το 1004 bios?καλυτερα αυτο πριν ξεκινησεις το o/c κ ειναι beta αλλα απο οτι ξερω οσοι το δοκιμασαν εμειναν ικανοποιημενοι!κ εγω με beta bios ειμαι!απο οτι διαπιστωσα θελει πειραγμα το fsb volt k to NB volt για σταθεροτητα στο o/c για τους τετραπυπινους!το συστηνουν κ αρκετα site(ειναι λιγο ιδιοτροποι στο ο/c oi q9xxx)

Δημοσ.

γενικά είμαι πολύ καινούριος στο oc και ως τώρα δεν έχω πειράξει καθόλου NB.. Έπαιξα μόνο με τις μνήμες το fsb και τα volt της cpu..

Thanks πάντως... Σε καμιά-δυο βδομάδες που θα έρθει η 9800 θα δούμε τι ψάρια πιάνει...

Δημοσ.

οι kentsfield δεν clockαρουν ολοι υπαρχουν και G0 μπανανες που δεν παιζουν 24/7 ουτε 3.2 αλλα το θεμα ειναι οτι οσο ρευμα και να τους δωσεις αντεχουν και οτι παιζουν και ποιο φτηνα για αυτο το συζηταμε τωρα.

Δημοσ.

για ρωτηστε κ εδω http://www.matsoukasbros.com/search.php?categ_id=189 το ξερω το μαγαζι για να τα εβαλε στη λιστα σημαινει οτι εφερε λιγα cpu!ειναι λιγο περιεργος ο ιδιοκτητης του μαγαζιου(με τη καλη εννοια)δε βαζει ποτε κατι στη λιστα αν δεν το εχει φερει στο μαγαζι του!τωρα αν τα αρπαξανε τα 'q9450 αρπακτικα' (ακρως επικινδυνα) ειναι αλλο θεμα!

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους. 29 και σήμερα!! Άντε να δούμε! :mrgreen:Αύριο πάω Πλαίσιο, θα δείξει...

(φύγατε όλοι ρε παιδιά; το θέμα ξεχάστηκε κάπως...:shock:)

Δημοσ.

Παρούσα!

Και εγώ περιμένω πως και πως να πάω αύριο στο Πλαίσιο. Αλλα μη φάμε καμιά ψυχρολουσία!

Δημοσ.

Μη τα λες έτσι αυτά! Λεπτομέρειες. Πήγες σε κατάστημα Πλαίσιο και τον παρήγγειλες απο σήμερα?

Details please :)

Δημοσ.

Ναι ρε ουλτρα τι είναι αυτά που πετας για σοβαρέψου λίγο!τεκμηριώνουμε αυτά που λέμε...

Εγώ πάντως θα την κάνω το απογευματάκι για πλαίσιο και περιμένω πως και πως να μην φάω τρελή ήτα,αλλά θα έχω έτσι και αλλιώς πρόβλημα με ψύχτρα γιατί δεν υπάρχει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...