Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δυστυχώς δεν γίνεται καθώς δεν παίρνω το ρίσκο να κάνω τη συναρμολόγηση μόνη μου.

Μα σου είπαμε να βρεις έναν τεχνικό να στο κάνει (ακόμα και το Πλαίσιο έχει τεχνικούς, με το αζημίωτο φυσικά)... το ρίσκο να τα βρεις όλα ετοιμοπαράδοτα τελικά είναι μεγαλύτερο όπως βλέπεις. ;)

Επιπλέον δεν χάνεις καμία εγγύηση των parts, αν αυτός είναι ο φόβος σου..

εμ και εγώ αυτή είχα διαλέξει αλλά άφαντη. Από αυτές που έχω στο λινκ καμια δεν είναι καλή?

Σαν την Thermalright καμία...

450 δεν θεωρείς οτι είναι λίγα για ένα σύγχρονο σύστημα? Κάτω από 600άρι δεν παίρνω με τίποτα, με προτίμηση στα 750.

Όχι, δεν είναι καθόλου λίγα. Απλά εχεις τσιμπήσει στο marketing των πολλών Watts (όπως παλαιότερα είχαμε τα MHz). ;)

Ένα overclocked μηχανάκι με Q9450 και μια σύγχρονη GPU (π.χ. 8800 GT) σε καμία περίπτωση δεν τρώει πάνω από 250W, βία 300W... (σε load, γιατί σε idle είναι πολύ πιο κάτω)

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά, ξέρετε μήπως αν για το Maximus Formula, το 1004 bios έχει κανένα πρόβλημα? Θα γίνει official ? (tested)?

Το έχει βάλει κανείς με 45nm επεξεργαστή ? Παίζει αέρα ή υπάρχουν probs?

Δημοσ.
για stock q9450
2-3% παραπάνω επιδόσεις έχουν οι penryn απ' τη προηγούμενη γενιά. Οπότε ο φθηνότερος Q6700 φαντάζει σαν καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή.

Τζάμπα η αναμονή για τον Q9450. Marketing ολέ!

Δημοσ.
2-3% παραπάνω επιδόσεις έχουν οι penryn απ' τη προηγούμενη γενιά. Οπότε ο φθηνότερος Q6700 φαντάζει σαν καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή.

Τζάμπα η αναμονή για τον Q9450. Marketing ολέ!

Hmmm... NOT!

hint: SSE4

Δημοσ.

Πάντως λένε πως ο Q6700 σηκώνει μέχρι και 4.0Ghz με ένα καλό air solution, και 4.5Ghz με watercooling...

Το θέμα είναι πως εγώ δεν κάνω overclocking οπότε θα πρέπει να περιμένω τον αναθεματισμένο Q9450!

Καταραμένη Intel... !

Δημοσ.

Εγώ μόλις τον έβαλα! :)

Stepping: 7

Revision: C1

Core temp είναι στους 47 με την Thermalright 120, αλλά δεν μου έχει ερθει ακόμα ο 120αρις ο ανεμισρτήρας οπότε φαντάζομαι όταν τον βάλω θα πέσει πιο πολύ η θερμοκρασία...

Δημοσ.

Πολύ καλή η τιμή για να είναι αληθινή, μακάρι δηλαδή αλλά δεν το βλέπω.

Α ρε τυχερέ Steven. Mε'γεια!!!!

edit. Τώρα μόλις βλέπω οτι η παράδοση είναι 7-13 εργάσιμες αρα και αυτοί αρχές Μαιου τον περιμένουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...