panos7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 να ποσταρεις κανα spec, αλλα χωρις ο/c.... οκ ? να δουμε τι λεει μαμα.... Και τι θα καταλαβεις με το μαμα? C1 θα ειναι λογικα... Να ανεβασει το fsb να δουμε τι λεει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 πάνω κάτω είναι τα ίδια όλοι στο fsb wall...το mobo κάνει μια απειροελάχιστη διαφορά...
ultraxmode Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Παιδιά κανένα νέο ??? Έχει έρθει σε κανένα κατάστημα ?? Τί θα γίνει ρε γαμώτο ??? Αρχίζω και ξενερώνω αισχρά...
giorgos th. Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 να δεις οταν θα τον παρεις πως θα ξενερωσεις...
panos7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 να δεις οταν θα τον παρεις πως θα ξενερωσεις... Γενικα μιλας? η συγκεκεριμενα για το overclockability του 9450?
unstable_hero Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 σημερα με θυμηθηκαν απο το πλαισιο μετα απο ενα μηνα αφου εκανα online παραγγελεια!ο πωλητης βεβαια δεν ηξερε οτι εχω βρει τον συγκεκριμενο cpu!μου τηλ σπιτι κ μου λενε ειχατε κανει μια παραγγελεια online τον q9450?ναι τους λεω!-ξερετε θα αργησει,-ωραια μπορω να την ακυρωσω?,(κανει πως δεν ακουει) κ λεει-θελετε να παμε σε μια αλλη λυση?τον 9300?,-οχι τον εχω βρει τον 9450 τους λεω γινεται να την ακυρωσω?-ενταξει θα ακυρωθει,απο που βρηκατε τον 9450?(κανω πως δεν ακουω)κ ξαναλεει μηπως μπορειτε να που πειτε απο που τον προμηθευτικατε?(σιγα μη τους ελεγα!του λεω με ενα υφος ειρωνικο απο εξωτερικο να καταλαβει οτι το του λεω ψεματα)ακου που φτασαμε να σου κανουν ανακριση κ απο που τον αγορασες!παντως ο 9450 γραφει ιστορια....αρα συμπερασμα το πλαισιο δεν θα φερει συντομα!τα μικροτερα μαγαζια εχουν φερει εστω κ λιγα τεμαχια απο μεσα μαρτιου!
N.I.C Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Είπαμε θα έρθει στις 29 στην Αθήνα (Πλαίσιο) και θα προμηθεύτουν τα υπόλοιπα καταστήματα του Πλαισίου μέσα σε κάνα 2 μέρες...
panos7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Είπαμε θα έρθει στις 29 στην Αθήνα (Πλαίσιο) και θα προμηθεύτουν τα υπόλοιπα καταστήματα του Πλαισίου μέσα σε κάνα 2 μέρες... Και ποιος θα πρωτοπαρει βρε παιδια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 ειλικρινά θες να μάθεις? αυτοί που έχουν "βύσματα" σε καταστήματα
panos7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 ειλικρινά θες να μάθεις? αυτοί που έχουν "βύσματα" σε καταστήματα Και εγω εχω αλλα δεν το χρησιμοποιω... LOL LOL Σιγα μη δωσω 315 στο πλαισιο... Τον εχω βρει αρκετα πιο φθηνα και εχω κανει παραγγελια... Θα ερθει που θα παει....
gfdimopo Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Αμα εξαντληθούν θα ξαναέρθουν δεν υπάρχει περίπτωση,μα σε μία βδομαδα το πολύ δυο θα είναι διαθέσιμος...το θέμα είναι να κυκλοφορήσει....
N.I.C Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Και εγω εχω αλλα δεν το χρησιμοποιω...LOL LOL Σιγα μη δωσω 315 στο πλαισιο... Τον εχω βρει αρκετα πιο φθηνα και εχω κανει παραγγελια... Θα ερθει που θα παει.... ναι εσύ πρόσεχε....:lol: (πλάκα κάνω) Από Θεσσαλονίκη είναι κάνεις εδώ; Η μόνο εγώ θα πάω;
Steven Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Εμένα λογικά αν όλα πανε καλά θα με περιμένει αύριο το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι μου, αλλιώς μεθαύριο στη χειρότερη... Αλήθεια πως βρίσκουμε το FSB Wall? Αυτή τη στιγμή παίζω με έναν Celeron μιας και είναι η πρώτη φορά που κάνω oc και δεν ήθελα να το κάνω στο καμάρι μας τον Q9450...
ultraxmode Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά !!! Έχουμε αρχίσει να κρυβόμαστε μεταξύ μας απο που τον έχει παραγγείλει ο καθένας?? χαχαχα!! Steven απο που τον πήρες εσύ ? "Απο εξωτερικό"???? χαχαχα!! πλάκα κάνω έτσι... ?
N.I.C Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 και τα multirama τον έβαλαν στην σελίδα: http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=CPUIntel&cp_id=141416..άντε κάτι γίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.