panos7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Λπν μάγκες εγώ πήγα σήμερα στο πλαίσιο,βρήσκω έναν υπάλληλο του κάνω την κλασική ερώτηση και με λέει...ΕΜΕΙΣ θα τα έχουμε στην αποθήκη 30-31 Απριλίου και μάλιστα με είπε ότι θα έχει 95 κομμάτια μόνο σε όλα τα παίσιο συνολικάμ οπότε θα γίνει σφαγή... 31 Απριλιου δεν υπαρχει... LOL LOL
Αmbient Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 31 Απριλιου δεν υπαρχει...LOL LOL Tι να σε πω εμένα αυτο μου είπε το παλικάρι σήμερα στο πλαίσιο που πήγα και όπως είπα μου είπε ότι θα τα έχουν στις αποθήκες τους έτσι στις αποθήκες τους....
panos7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Tι να σε πω εμένα αυτο μου είπε το παλικάρι σήμερα στο πλαίσιο που πήγα και όπως είπα μου είπε ότι θα τα έχουν στις αποθήκες τους έτσι στις αποθήκες τους.... A καλα ακομα να το πιασεις? Στο ημερολογιο δεν υπαρχει εννοω...LOL LOL
Αmbient Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 A καλα ακομα να το πιασεις?Στο ημερολογιο δεν υπαρχει εννοω...LOL LOL Πρόκειται περί παρεξηγήσεως τότε sorry:-)...έπρεπε να είσαι πιο ακριβής anyway 30/4/2008 ok!
vaso7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Να επιβεβαιώσω και εγώ οτι κατα 80% όπως μου είπαν έρχονται 30/4 και 95 κομμάτια σε όλα τα Πλαίσιο.
unstable_hero Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 μετα απο 3 βδομαδες κ αρκετα πειραματα τον τρεχω στα 3400mhz κ τις μνημες στα 1700 το προβλημα ειναι οτι η μητρικη μου gigabyte Χ48Τ-DQ6 εχει καποια προβληματα με τους memory deviders που οφειλεται στο bios η gigabyte υποσχεται οτι επειδη η μητρικη ειναι σχετικα καινουργια κ.λ.π με μελλοντικη εκδοση βιοs θα το βελτιωσουν!κ στο παρελθον ακρετες φορες η gigabyte μου εβγαζε την πιστη κ μετα απο καιρο εβγαζε ενα bios σταθερο κ φινο!παντος η συμπεριφορα του Q9450 στα παιχνιδια ειναι απαιχτη!αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι με το overclocking που εχω κανει το οποιο ειναι περιπου 28% πιο πανω εχω δει ανοδο στα fps περιπου 10% σε παιχνιδια, benchmarks κ.λ.π!πρωτη φορα βλεπω τοση βελτιωση στα 3D απο overclocking συνηθως με προηγουμενα μοντελα cpu παλαιοτερα κ με μεγαλα ο/c ειχα μια αυξηση στα fps 3 με 5%!μηπως ενα τηλ. εδω http://www.intel.com/intel/location/greece.htm?iid=intelww+office_greece& θα βοηθουσε?μονο αυτοι θα ξερουν σιγουρα τι παιζει κ αν περιμενουν τεμαχια κ ποτε κ ποσα κλπ
gfdimopo Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Ερχεταιστο τέλος του μήνα μαζι με τον 9450 και ο 9550...hehe
N.I.C Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Ερχεταιστο τέλος του μήνα μαζι με τον 9450 και ο 9550...hehe ναι πρόσεχε:-D. Α ξέχασα να πω: πήγε και ένας φίλος το σάββατο σε Πλαίσιο στην Αθήνα και του είπαν ότι στις 29 θα προμηθευτεί το Πλαίσιο με Q9450 και μετά από κανα 2 μέρες τα καταστήματα στην υπόλοιπη ελλάδα...πάλι τυχεροί είστε
vaso7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Εμένα στην τελευταία μου επίσκεψη το Σάββατο μου είπε οτι υπάρχει ήδη ο 9550 αλλά φυσικά ούτε κάθισα να ακούσω παρα πέρα καθώς τα λεφτά είναι πολλά για τον συγκεκριμένο.
panos7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Εμένα στην τελευταία μου επίσκεψη το Σάββατο μου είπε οτι υπάρχει ήδη ο 9550 αλλά φυσικά ούτε κάθισα να ακούσω παρα πέρα καθώς τα λεφτά είναι πολλά για τον συγκεκριμένο. Τι τιμη σου ειπαν?
schumifer Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Έτσι που υπερχρονίζονται οι τελευταίοι, είναι μάλλον ψηλό το τίμημα των ακριβών μοντέλων.
Steven Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Εμένα έπεσε η παραγγελία! Ίσα που το πρόλαβα και τσίμπησα ένα από τα λίγα κομμάτια που ήρθαν σε ένα μαγαζί εδώ Λογικά μεθαύριο θα τον έχω! Άντε να δούμε!
John-lamia Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Εμένα έπεσε η παραγγελία! Ίσα που το πρόλαβα και τσίμπησα ένα από τα λίγα κομμάτια που ήρθαν σε ένα μαγαζί εδώ Λογικά μεθαύριο θα τον έχω! Άντε να δούμε! να ποσταρεις κανα spec, αλλα χωρις ο/c.... οκ ? να δουμε τι λεει μαμα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.