Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
όπως έχουν τώρα τον 320gb Seagate 16mb πιο ακριβά από τον 500gb Seagate 32mb...ζώα...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Φεύγω για Πλαίσιο σε λίγο...άντε να δούμε...:eek:

Δημοσ.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Φεύγω για Πλαίσιο σε λίγο...άντε να δούμε...:eek:

Προσεκτικα να μας πει τα νεα...εκτος κι αν ειναι τοσο καλα...που δε νομιζω δλδ...

Δημοσ.

Λοιπόν γύρισα... Από τι μου είπαν εκεί, (βρηκα ένα γνωστό και αρχίσαμε να μιλάμε :-)), ο Q9450 θα έρθει σε καμμιά 20μέρες, άρα υπολογίστε αρχές Μαίου...τουλάχιστον εάν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι καλύτερο σε σχέση με το καλοκαίρι... Τα παιδιά εκεί μου είπαν ότι πρόκειται για έλλειψη της Intel... τους ειδοποίησαν και κάτι τέτοια... Άντε να δούμε... Λέω στον έναν εκεί, μας έχει πιεί το αίμα η Intel, και λέει μια από τα ίδια και εγώ τον περιμένω πως και πως...

@vaso7:Για το Etasis 750w που αναφέρθηκε πιο πάνω, έριξα μια ματιά γιατί ψάχνω και εγώ για PSU, και είχε καμμιά 10αρια... Για την Θεσσαλονίκη όμως Αθήνα δεν ξέρω...

Δημοσ.

@vaso7:Για το Etasis 750w που αναφέρθηκε πιο πάνω, έριξα μια ματιά γιατί ψάχνω και εγώ για PSU, και είχε καμμιά 10αρια... Για την Θεσσαλονίκη όμως Αθήνα δεν ξέρω...

Για Ηράκλειο ενδιαφέρομαι :lol: Παντως thanks για την απάντηση.

Αντε να δούμε αν όταν έρθει ο Μαιος μετά θα μας πούνε για τέλος Μαιού και ούτω καθ'εξής! Θα θέλουμε και μέσο να καπαρώσουμε εναν επεξεργαστή!!!

Δημοσ.
Για Ηράκλειο ενδιαφέρομαι :lol: Παντως thanks για την απάντηση.

Αντε να δούμε αν όταν έρθει ο Μαιος μετά θα μας πούνε για τέλος Μαιού και ούτω καθ'εξής! Θα θέλουμε και μέσο να καπαρώσουμε εναν επεξεργαστή!!!

Α ναι sorry δεν το είδα... τι μέσο; Έδω τον λέω τον δικό μου τον γνωστό, καπάρωσε ρε σ ένα και για μένα, και μου λέει όταν θα έρθουν και άμα, πρώτα θα καπαρώσω για μένα και μετά για σένα...και εδώ που τα λέμε έχει και δίκιο...καλά φαντάζομαι τι θα γίνει μόλις έρθουν... Θα οργανωθούμε μια ομάδα όλοι μαζί να πάμε από τις 5 έξω από κάποιο μαγαζί, να τους κάνουμε και έκπληξη..:lol::lol:

Δημοσ.

Σαν τα αμερικανάκια θα γίνουμε που κάθονται στην ουρα από την προηγούμενη το βράδυ :lol:

Καπου διάβασα για 21 του μηνός (νομίζω στο pcmag) αλλα δεν νομίζω

Δημοσ.

Παιδιά συγνώμη αλλά ο 9450 με νεράκι που νομίζετε οτι μπορεί να φτάσει.Ας μου πει κάποιος γιατί θα με τρελάνουν κατι τύποι.

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που έχει fsb wall κάπου στα 470-480mhz πάει κάπου στα 3760-3860mhz (multipler 8x)

είτε με νερό είτε με αέρα δεν έχει σημασία...

Δημοσ.

Αρα για τετραπύρινο και για τα λεφτά που ακούγετε οτι θα έρθει (300ευρώ)είναι μια πολύ καλή λύση.γι αυτό γίνετε και ένας ψιλοχαμός ποτε θα έρθει αντε να ερθει κ.α τέτοια.

Δημοσ.

Μιλησα με ΜG manager πριν λιγο.

Το εχουν βαλει στο site τους. Αλλα οχι για αμεση παραδοση. Δοκιμασα με λιγα λογια να κανω παραγγελια χθες.

Μου ειπαν στο τηλεφωνο για μετα το Πασχα λογω προβληματα παραγωγης και διαθεσιμοτητας της Intel...

Αντε μην πω τπτ πρωι πρωι....

Δημοσ.

παλι καλα που προλαβα κ τσιμπησα εναν 9450 πριν 3 βδομαδες!αρχες φεβρουαριου εκανα παραγγελειες σε ολα τα ελληνικα μαγαζια που τον ειχαν για preorder!εψαχνα στο skroutz.gr κ στο google!εκανα παραγγελειες στο zeroone,camper,multirama κ πλαισιο!τελικα ο zeroone τον εφερε μετα απο αρκετο καιρο ολα τα μαγαζια μου ελεγαν το ιδιο πραγμα:οτι ενω εχουν ζητησει 10,20,30 κομμματια κ η ιντελ(μεσω της ελληνικης αντιπροσωπειας)τους δινει 2 με 3 καθε 2 βδομαδες κ οτι υπαρχει σηρα προτεραιοτητας!το πλαισιο,e-shop κλπ κανουν μεγαλες παραγγελειες 200-300 κομματια κλπ οποτε περιμενουν να τα παρουν ολα μαζι σε μια καλη τιμη οχι οπως τα πιο μικρα μαγαζια τα οποια συμβιβαζονται με 3-4 κομματια το μηνα!κ καθε βδομαδα ερχεται 1 cpu αλλη τιμη!εγω τον αγορασα απο zeroone στα 295 μετα πηγε στα 315 μετα στα 287 τωρα στα 302!το πλαισιο μου ελεγε οτι αφου εχω κανει προπαραγγελεια μολις ερθει θα μου τον στειλουν στο σπιτι με αντικαταβολη κ οτι στις 31 μαρτιου θα τον εχουν θα τον εχουν κ απο τοτε τιποτα οταν τους τηλ. μου ελεγαν οτι αποκλειεται να μου ειπαν 31 μαρτιου(σε βγαζουν κ τρελο)δεν ακυρωσα ακομα την παρραγγελεια αλλα οταν θα τον φερουν θα με θυμηθουν κ θα μου τηλ. να με ενημερωσουν οτι ηρθε κ μετα θα τους πω:ακυρο!!!

Δημοσ.

Πάντως κάποια μαγαζιά στη Γερμανία τον έχουν από σήμερα κανονικά στις αποθήκες...

Μόνο τον tray βέβαια ο οποίος είναι ακριβότερος από τον boxed... Εγώ έχω παραγγείλει pc με έναν προσωρινό Core 2 Duo Celeron που έκανε 28 ευρώ και όταν βγούνε για τα καλά οι Q9450 και υπάρχουν και πιο ανταγωνιστικές τιμές θα τσιμπήσω έναν.. Τώρα τον βρήσω με 322 αλλά ένα μαγαζί τον έχει και με 266 αλλά όχι διαθέσιμο ακόμα...

Δημοσ.

Λπν μάγκες εγώ πήγα σήμερα στο πλαίσιο,βρήσκω έναν υπάλληλο του κάνω την κλασική ερώτηση και με λέει...ΕΜΕΙΣ θα τα έχουμε στην αποθήκη 30-31 Απριλίου και μάλιστα με είπε ότι θα έχει 95 κομμάτια μόνο σε όλα τα παίσιο συνολικάμ οπότε θα γίνει σφαγή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...