Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό το προιόν θα είναι διαθέσιμο την Friday 09 May, 2008.

Καλά Χριστούγεννα... η αναβολή της αναβολής...

Εγώ χτύπησα ήδη έναν E1200, θα δω τι θα κάνω με την προπαραγγελία.. (πιθανόν να μην την ακυρώσω και να κρατήσω τον E1200 εφεδρικό)

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το πρόβλημα μου είναι οτι η αγορά θα γίνει από ένα κατάστημα (Πλαίσιο), το οποίο θα αναλάβει και την συναρμολόγηση, οπότε δεν μπορώ να πάρω κομμάτια απο εδώ και 'κει. :-(

Υπομονή μέχρι τέλος του μήνα και βλέπουμε!

Δημοσ.
Το πρόβλημα μου είναι οτι η αγορά θα γίνει από ένα κατάστημα (Πλαίσιο), το οποίο θα αναλάβει και την συναρμολόγηση, οπότε δεν μπορώ να πάρω κομμάτια απο εδώ και 'κει. :-(

Κι εγώ ήμουν της άποψης όλα μαζί (μην ξεχνάμε πόσο γρήγορα χάνουν την αξία τους τα είδη υπολογιστών), αλλά αυτήν την φορά τα πήρα όσα βρήκα για να προλάβω... τις ελλείψεις.

Παρ' τα όσο τα βρίσκεις σε κάποιο μαγαζί και μόλις τα μαζέψεις, κάλεσε έναν τεχνικό σπίτι να στα συναρμολογήσει...

Δημοσ.

Θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις απο πολλά μαγαζιά να συγκεντόσεις τα κομμάτια γιατι απο ένα μαγαζί ολο και κάτι θα υπάρχει σε έλλυψη. Για το θέμα της συναρμολόγησης, εύκολα πιστεύω θα βρείς κάποιον γνωστό σου να σου στήσει στο σύστημα.

Μήν νομίζεις οτι τα μαγαζιά κάνουν και την καλύτερη συναρμολόγηση.

Εκτός βέβαια και αν θές να βάλεις δόσεις, οπότε τα πέρνεις όλα απο ένα κατάστημα..

Δημοσ.

:lol::lol::lol: να ερθει πρώτα, να πέσει κ λίγο η τιμη κ τον περνούμε μετά ρε παιδιά !!:-)

φάγατε όλη την ιδρογιο να ψάχνετε για αυτον !! :lol::-)

φαντάζεστε να δούμε τον Φερεντινο να λέει προσφορές με υπολογιστες με τον 9450 :shifty:

εσυ τα βλεπεις προτος :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Etasis 750W Gaming Series. αυτό έχω, και θα το βάλω στο καινούργιο μου σύστημα. Έχω ακούσει τα καλύτερα.. και γενικά (φτου φτου) μέχρι τώρα που το έχω στο PC μου με Intel Pentium 4@3ghz με convertor main power 20pin, παίζει μια χαρά... !!

• Super Moderators
Δημοσ.

όταν το κοίταξα/postαρα υπήρχε...αλλά προφανώς εξαντλήθηκε πάλι και για αυτό βγήκε από το site

Δημοσ.

Εγω παλι νομιζω οτι ποτε δεν εφερνε το e-shop(τουλαχιστον τον τελευταιο μηνα που το τσεκαρα καθημερινα) το συγκεκριμενο Etasis. Βασικα τωρα εχει ενα αλλο στα 550 νομιζω

• Super Moderators
Δημοσ.

τα έφερνε όλα κάποτε...πχ από το eshop πήρα το 850w Etasis που έχω, σε περίοδο (περασμένο καλοκαίρι) που έιχαν το 750w πιο ακριβά από το 850w(WTF?!)...

όπως έχουν τώρα τον 320gb Seagate 16mb πιο ακριβά από τον 500gb Seagate 32mb...ζώα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...