Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H αγωρα του 8400 ειναι αν ( κατα τη γνωμη μου) ειναι καποιος pentium D στα 2,8+η athlon xp 3800 η 4200 x2+, τοτε ναι.

αλλα αν εχει καποιος Ε6700 η Ε6600 Η Ε6400 η ακομα Q6600. δεν υπαρχει λογος...

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
H αγωρα του 8400 ειναι αν ( κατα τη γνωμη μου) ειναι καποιος pentium D στα 2,8+η athlon xp 3800 η 4200 x2+, τοτε ναι.

αλλα αν εχει καποιος Ε6700 η Ε6600 Η Ε6400 η ακομα Q6600. δεν υπαρχει λογος...

Εννοειται οτι αν εχει καποιος αυτους που λες δεν αξιζει...

Αλλα εγω που εχω μεινει τοσα χρονια με Pentium 4 1,7 socket 423...

Θα ειναι τρελη μεταβαση...

LOL LOL

• Super Moderators
Δημοσ.
αν δεν ξεστοκαρουν οι 8200 8400 8500....α ι καλα....

γιατί να ξεστοκάρουν αυτοί? τι σχέση έχουν οι 2πύρηνοι με τους 4πύρηνους?! εντελώς διαφορετική κατηγορία

να έγραφες για τους 4πύρηνους Conroe να το καταλάβω...αλλά για τους 2πύρηνους Penryn?

τι άλλο θα ακούσουμε...

Δημοσ.
Εννοειται οτι αν εχει καποιος αυτους που λες δεν αξιζει...

Αλλα εγω που εχω μεινει τοσα χρονια με Pentium 4 1,7 socket 423...

Θα ειναι τρελη μεταβαση...

LOL LOL

( :lol: :-) ;) να σου δωσω εναν Ρ4 στα 3 που εχω! ειχα σκοπο να τον κανω μπρελοκ! :-) )

πλακα κανω!!!! :-):o

παντος σε για μενα αξιζει κ ο 9300 δεν εχει κ μεγαλες διαφορες απ τον 9450, με o/c ανεβενει κατα πολυ, χτιπαει 3ghz ανετα με αερα! ο 9450 αξιζει λογο του οτι εχει μεγαλιτερο πολαπλασιαστη κ σικωνει ποιο μεγαλο o/c....

http://pics.computerbase.de/1/9/8/7/7/1.gif

βλεπεις?

ειναι το ψυχολογικο του μαρκετινκ περισοτερο προς τον 9450 ;)

Δημοσ.
( :lol: :-) ;) να σου δωσω εναν Ρ4 στα 3 που εχω! ειχα σκοπο να τον κανω μπρελοκ! :-) )

πλακα κανω!!!! :-):o

παντος σε για μενα αξιζει κ ο 9300 δεν εχει κ μεγαλες διαφορες απ τον 9450, με o/c ανεβενει κατα πολυ, χτιπαει 3ghz ανετα με αερα! ο 9450 αξιζει λογο του οτι εχει μεγαλιτερο πολαπλασιαστη κ σικωνει ποιο μεγαλο o/c....

http://pics.computerbase.de/1/9/8/7/7/1.gif

βλεπεις?

ειναι το ψυχολογικο του μαρκετινκ περισοτερο προς τον 9450 ;)

Και διπλασια cache εχει...

Δημοσ.
Και διπλασια cache εχει...

ουπς!!!! :eek:

σιμαντικοτατο!!!! ;)

αλλα απο phenoms κλασης ανοτερος ο 9300....κ απο 8400, ειναι 4χ4.

αλλα οπως ειπα κ ποιο πριν: το καλοκαιρι πιστευω οτι θα ερθει, κ η τιμη θα ειναι πρωσιτη τον Αυγουστο ( που ειναι παχες οι μηγες :lol: ) ετσι γινεται παντα....:rolleyes:

πχ 8800series conroe-series, ετσι δεν εγινε κ περησι....κ προπερσι.... κ παει λεγοντας ....:-D

Δημοσ.
ουπς!!!! :eek:

σιμαντικοτατο!!!! ;)

αλλα απο phenoms κλασης ανοτερος ο 9300....κ απο 8400, ειναι 4χ4.

αλλα οπως ειπα κ ποιο πριν: το καλοκαιρι πιστευω οτι θα ερθει, κ η τιμη θα ειναι πρωσιτη τον Αυγουστο ( που ειναι παχες οι μηγες :lol: ) ετσι γινεται παντα....:rolleyes:

πχ 8800series conroe-series, ετσι δεν εγινε κ περησι....κ προπερσι.... κ παει λεγοντας ....:-D

Προτιμω να δωσω "λιγα" και να παρω 8400 και αργοτερα να παω 9450 η και 9550 παρα να εχω τον 9300...Τοτε θα το σκεφτομαι αν θα πρεπει να παω σε 9450 και θα το εχω μετανιωσει χειροτερα που δεν περιμενα να παω μια και καλη σε 9450...

Πολυπλοκες σκεψεις...

LOL LOL

Δημοσ.

Ελεος ρε παιδιά, ακόμα στην αναμονή!!! ΑΑΑΑΑ θα μας τρελάνει η ιντελ !!! Και οχι τίποτε άλλο αλλά εξαφανίζονται και κάποια άλλα κομμάτια που είχα βάλει στο μάτι όπως ψύκτρα και τροφοδοτικό και στο τέλος θα ψάχνω από την αρχή!!!! Δωστε 9450 στο λαό!!!

Δημοσ.
Δωστε 9450 στο λαό!!!
:lol::lol::lol:. τι να κάνουμε... υπομονή και επιμονή... ο επιμένων νικά δεν λένε..
Δημοσ.
Ελεος ρε παιδιά, ακόμα στην αναμονή!!! ΑΑΑΑΑ θα μας τρελάνει η ιντελ !!! Και οχι τίποτε άλλο αλλά εξαφανίζονται και κάποια άλλα κομμάτια που είχα βάλει στο μάτι όπως ψύκτρα και τροφοδοτικό και στο τέλος θα ψάχνω από την αρχή!!!! Δωστε 9450 στο λαό!!!

Τι τροφοδοτικο ειχες βαλει στο ματι??

Δημοσ.

Το ετασις το 750 το οποίο έχει εξαφανιστεί από το site. Ψύκτρα ήθελα την thermalright πάει και αυτή! Ελπίζω στο κατάστημα να έχουν στοκ αλλιως φτου κι απ'την αρχή στο ψάξιμο.

Δημοσ.
Το ετασις το 750 το οποίο έχει εξαφανιστεί από το site. Ψύκτρα ήθελα την thermalright πάει και αυτή! Ελπίζω στο κατάστημα να έχουν στοκ αλλιως φτου κι απ'την αρχή στο ψάξιμο.

ΧΑΧΑΧΑ, Εγώ τσίμπισα μια thermalright 120 Ultra Extreme απο το e-shop πριν 3 μέρες και μετά την έβγαλαν απο το site. Παιζει δηλαδη να την πήρα εγω αυτην που είχες σταμπάρει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...