Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω έναν AMD 3500+ 2.2 mhz με ένα asus A8N - SLI. Ηθελα να πάρω ενα pc καινούργιο προσεχώς. Σκέφτομαι να πήγαινα σε κάποιον απο τους Quad επεξεργαστές.Ομολογώ οτι η τιμή του q6600 είναι δελεαστική αλλα απο την άλλη σκέφτομαι και τον 9450.

Αξίζει να τον περιμένω τον 9450?

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά,

Έχω έναν AMD 3500+ 2.2 mhz με ένα asus A8N - SLI. Ηθελα να πάρω ενα pc καινούργιο προσεχώς. Σκέφτομαι να πήγαινα σε κάποιον απο τους Quad επεξεργαστές.Ομολογώ οτι η τιμή του q6600 είναι δελεαστική αλλα απο την άλλη σκέφτομαι και τον 9450.

Αξίζει να τον περιμένω τον 9450?

Να περιμένεις φυσικά! Όλα τα καλά παιδιά εδω αυτό τον Q9450 περιμένουμε.

Γιατί να πάρεις κάτι περασμένης τεχνολογίας τώρα που βγαίνουν οι καινούργιοι.

Άσε που πειστεύω οτι η καθηστέρηση μπορεί να γίνετε εσκεμένα για να ξεστοκάρουν τους Q6600.

• Super Moderators
Δημοσ.
η καθυστέρηση πιστεύω ότι οφείλεται από ελατωμα και υπάρχουν πολλές επιστροφές οπότε προσοχή !!!

που το διάβασες αυτό?

Δημοσ.
Ελπίζω να είναι ράδιο αρβήλα όλα αυτά, γιατί, αν ειναι αλήθεια.... με βλέπω για 8400....

Και εγώ το ελπίζω φιλαράκι γιατί παραείναι πολύ το διάστημα για να περιμένουμε έως τότε...

Δημοσ.

Πήρα τηλ και στο Πλαίσιο να ρωτήσω μήπως έχουν καμία ενημέρωση από Intel και η κοπέλα μου λέει ότι όντως έχει πρόβλημα έλλειψης η Intel και μπορεί να πάει μέχρι καλοκαίρι (χαρακτηριστικά μου είπε ότι είχε ξαναπαιχτεί τέτοια καθυστέρηση με τον Q6600 πριν κανά χρόνο)... όταν της είπα ότι τα έχω όλα έτοιμα εκτός από επεξεργαστή, μου λέει «πάρε έναν επεξεργαστή, έστω και φθηνό να κάνεις την δουλειά σου». :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...