johnnyelectro Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 τον κακο τους τον καιρο αν γινει κατι τετοιο,αν κ δε νομιζω,ουτε ακουσα τιποτα. Και εγώ έτσι λέω, δεν έχω ακούσει κάτι για αύξηση τιμών. Βέβαια ποτέ δεν λέω ποτέ γιατί με τέτοια ζήτηση που είχαν και έχουν, δεν αποκλείεται να τους δούμε στη αγορά με κάποια αύξηση της τιμής δεδομένου ότι σχεδόν όλοι (πλαίσιο,eshop, multirama, κτλ) ξέρουν ότι έχουν τεράστια ζήτηση και θα εξαφανιστούν πάλι όλα τα κομμάτια που θα φέρουν. Οπότε βάση αυτού μπορεί να το εκμεταλευτούν... αλλά δεν νομίζω να γίνει γιατί 1 από αυτούς να μην το κάνει και να κρατήσει τις τιμές στα παλιά επίπεδα...
Kostas75 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Καλησπέρα παιδιά! Από τον Ιανουάριο περιμένω να έρθουν αυτοί οι περιβόητοι 45nm Quad Core της Intel, και ιδίως ο οικονομικότερος Q9450 και ακόμη τίποτα! Τι συμβαίνει επιτέλους με αυτά τα CPUs;;;; Θα έρθουν ποτέ;;; Όχι τίποτα άλλο, έχω υποσχεθεί να φτιάξω και ένα PC στην αρραβωνιαστικιά μου με το "παλιό" Core 2 E6600 που έχω εγώ τώρα πάνω στο δικό μου PC, όταν τον αντικαταστήσω με τον Q9450 και ακόμη περιμένει! Τα έχω όλα έτοιμα εκτός από το CPU για αυτό το PC. Γνωρίζει λοιπόν κανείς τίποτα γιατί τόση πολύ καθυστέρηση από την Intel;; Αν ναι, ενημερώστε μας! Ευχαριστώ πολύ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Τι εγινε με εκεινους που τον εχουν αγορασει ηδη?Κανενα τεστακι? ποιος ο λόγος αν επιτρέπεται? sites δεν υπάρχουν με reviews?
N.I.C Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Καλησπέρα παιδιά! Από τον Ιανουάριο περιμένω να έρθουν αυτοί οι περιβόητοι 45nm Quad Core της Intel, και ιδίως ο οικονομικότερος Q9450 και ακόμη τίποτα! Τι συμβαίνει επιτέλους με αυτά τα CPUs;;;; Θα έρθουν ποτέ;;; Όχι τίποτα άλλο, έχω υποσχεθεί να φτιάξω και ένα PC στην αρραβωνιαστικιά μου με το "παλιό" Core 2 E6600 που έχω εγώ τώρα πάνω στο δικό μου PC, όταν τον αντικαταστήσω με τον Q9450 και ακόμη περιμένει! Τα έχω όλα έτοιμα εκτός από το CPU για αυτό το PC. Γνωρίζει λοιπόν κανείς τίποτα γιατί τόση πολύ καθυστέρηση από την Intel;; Αν ναι, ενημερώστε μας! Ευχαριστώ πολύ. 30 του μηνός και άμα... επίσης πολλά από τα κομμάτια που θα φέρουν, τα έχουν ήδη προπαραγγείλλει οπότε...θα τρέχουμε πάλι
bedazzled Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Παίδες εγώ τον προπαράγγειλα από το Πλαίσιο. Μου είπανε ότι θα με καλέσουν οι ίδιοι όταν έρθει να κανονίσουμε πότε θα γίνει παράδοση, εν τω μεταξύ ήρθε κι ένα mail για επιβεβαίωση της (προ)παραγγελίας με τελική τιμή 315 ευρώ με ΦΠΑ (μας τον πιάσανε λίγο, αλλά τεσπά ). Πότε πιστεύετε ότι πρέπει να τον περιμένω; Άλλος λέει για τέλη Απρίλη (αισιόδοξο σενάριο), άλλος λέει ακόμα και για καλοκαίρι (worst case scenario, ούτε που θέλω να το σκέφτομαι ). Όχι τίποτα άλλο, έχω έτοιμα όλα τα άλλα parts και κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα! ΥΓ: Η προηγούμενη φουρνιά που ήρθε, μου είπαν ότι ήταν μόλις 5 τεμάχια (σε κοτζάμ Πλαίσιο :shifty: )
N.I.C Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Πότε πιστεύετε ότι πρέπει να τον περιμένω;Άλλος λέει για τέλη Απρίλη (αισιόδοξο σενάριο), άλλος λέει ακόμα και για καλοκαίρι Ε το καλοκαίρι είναι λίγο υπερβολή πιστεύω..τέλη του μήνα ναι..
GIANNISPATRA Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 πάντως αν είναι να φέρουν τώρα θα φέρουν πολλά κομμάτια πιστεύω .εκτός και οι προπαραγγελείες είναι τόσες πολλές που εξαντληθούν αμέσως .. Θα δείξει .. Α΄!! ρε intel .. ερώτηση παίζει ρόλο που είναι 45 nm στην ταχύτητα ? δηλαδή ένας με 65 nm που είναι στα 2,66 έχει αισθητή διαφορά ?
bedazzled Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 πάντως αν είναι να φέρουν τώρα θα φέρουν πολλά κομμάτια πιστεύω .εκτός και οι προπαραγγελείες είναι τόσες πολλές που εξαντληθούν αμέσως .. Λες να φέρουν πάλι 5 κομμάτια και να είμαι ο 6ος (και γκαντέμης) στην σειρά προτεραιότητας; ερώτηση παίζει ρόλο που είναι 45 nm στην ταχύτητα ? δηλαδή ένας με 65 nm που είναι στα 2,66 έχει αισθητή διαφορά ? Ναι, ένα 15-20% και σε εφαρμογές που εκμεταλεύονται τις SSE4 (DivX) μέχρι και 80%. Δεν είναι ένα απλό die shrinkage, είναι ένας νέος πυρήνας (Penryn) με διάφορες (μικρο)βελτιώσεις...
galanakop Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 το καλύτερο mobo για τον q9450 είναι το asus p5e3 premium x48 αλλά είναι λίγο ακριβό.το έχει ενας φίλος μαζι με 4χ1800 μνημη και είναι πολύ δυνατος.
N.I.C Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Και η X48- DQ6 της Gigabyte, καθώς και η Rampage Formula... Και εγώ αυτό πιστεύω παιδιά... θα φέρουν μέγαλη πραμάτια αυτή την φορά... το ελπίζω δηλαδή
Kostas75 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Καλά μας κοροϊδεύουν;;; Τι 5 κομμάτια και μαλ....ς!! Άλλη φορά να τα φέρνουν ένα ένα λέω εγώ! Ρε μυαλό και αυτοί οι προμηθευτές! Εγώ πάντως φοβάμαι και ένα άλλο σενάριο (λίγο ακραίο βέβαια αλλά απίθανο;;;; ...): Κατάλαβαν ότι θα είναι πολύ επιτυχημένος ο επεξεργαστής και έχουν κομμάτια ήδη σε stock στις αποθήκες τους οι προμηθευτές, αλλά θέλουν να ανεβάσουν τη τιμή όσο γίνεται περισσότερο (λόγω μεγάλης ζήτησης) οπότε τα κέρδη τους θα είναι πολύ μεγαλύτερα! Παράλογο λίγο ακούγεται και το ξέρω. Αλλιώς όμως πως μπορεί κανείς να εξηγήσει ότι η Intel δεν προνόησε για μεγαλύτερη παραγωγή ώστε να στείλει αρκετά κομμάτια για να καλύψει τη ζήτηση;; Μπορώ να καταλάβω ότι η Intel ίσως αντιμετώπισε προβλήματα με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή και για αυτό δεν τον βγάζει στην αγορά ακόμη. Δεν μπορώ να καταλάβω και να πιστέψω όμως ότι ενώ το προϊόν έχει ολοκληρωθεί και ήδη έχει πουληθεί(!) σε πελάτες, η Intel εξακολουθεί να προμηθεύει την αγορά με τόσο λίγα κομμάτια κάθε φορά. Για ποιο λόγο να το κάνουν αυτό; Ιδίως η Intel έχει πάρα πολλά εργοστάσια παραγωγής για να πιστέψω ότι αντιμετωπίζει προβλήματα παροχής ολοκληρωμένων προϊόντων της στην αγορά. Όλα αυτά "κουφά" ακούγονται, αλλά φαντάζεστε να παίζει τίποτα από αυτά αλήθεια;; ... Ο χρόνος θα δείξει μάλλον! Ως τότε μόνο υπομονή μπορούμε όλοι να κάνουμε. Άλλωστε εμείς οι καταναλωτές όπως και να το κάνουμε είμαστε από λίγο εώς πολύ πάντα τα "θύματα" της υπόθεσης. Καλό βράδυ! ...
N.I.C Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Εγώ πιστεύω οτι το Πλαίσιο και άλλα καταστήματα έχουν τους επεξεραγαστές έτοιμους αλλά ακολουθούν τις οδηγιές της Intel, δηλαδή να μην προωθούν όλα τα κομμάτια με την μια, ίσως λόγω του ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός από την πλευρά της AMD...Με άλλα λόγια περίμενουν την AMD την κάνει ντου, για να έχουν ανταγωνισμό και περισσότερα κέρδη... Εικασίες επίσης
galanakop Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 παιδιά απο το ιντερνετ δεν έχετε κανει ποτε αγορα.δοκιμαστε το ειναι το ιδιο και γίνετε και αντικαταβολή.και έχεις και εγγυηση κανονικοτατα. http://www.amazon.com/CORE2QUAD-2-66GHZ-12MB-CACHE-1333MHZ/dp/B00116VIEE/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1208086092&sr=8-1
galanakop Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 αλλά και απο την γειτονικη αυστρια μπορεις να τον παραγγηλεις εδω: http://geizhals.at/deutschland/a300000.html
galanakop Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 δείτε και αυτό για όσους είναι τρελαμένοι με ati.νομιζω οτι αξίζει: http://geizhals.at/deutschland/a323119.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.