Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Πήρα και γώ σήμερα Ε8500. Αφού πιο πολύ παιχνίδια παίζουμε οπότε τι να τον κάνουμε τον 4πήρυνο.

imho πεταμένα λεφτά για 0.5 παραπάνω multiplier...

η διαφορά μπορούσε να πάει σε μπύρες και σουβλάκια :P

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και εγώ σκέφτικα να βάλω Ε8400 με 170 ευρώπουλα και μόλης βγεί ο Q9450, να τον πουλήσω κάνα 140άρι, το μόνο που με kρατάει είναι οτι δεν έχουν έρθει οι μνήμες που θέλω. (DDR3 Dominator 1800C7DFNV) SLI- Ready

Πες τα ρε φιλαράκι και εγώ μαζί σου!!! Εγώ που έχω Ε8400 και θέλω Q9450 τι να κάνω:P??? Α ρε Intel τι μας κάνεις...

Δημοσ.
imho πεταμένα λεφτά για 0.5 παραπάνω multiplier...

η διαφορά μπορούσε να πάει σε μπύρες και σουβλάκια :P

Σε παιχνίδια είναι πολύ μπροστά :) Εντάξει τώρα συμπίεση ταινίας μια στο τόσο κάνω. Ασε που αμα διαβάσεις και στα ξένα forum δεν πάει βήμα ο quad. Τι να τα κάνεις τα 12μβ cache όταν είναι shared 4x3 και στις πιο πολλές εφαρμογές θα είσαι με 2 πυρήνες :devil:

• Super Moderators
Δημοσ.

σοβαρά τώρα ο Ε8500 είναι πολύ μπροστά από τον Ε8400 που είχες? :P

για αυτό λέω πεταμένα λεφτά...όχι σε σύγκριση με ένα quad

Δημοσ.
Σε παιχνίδια είναι πολύ μπροστά :) Εντάξει τώρα συμπίεση ταινίας μια στο τόσο κάνω. Ασε που αμα διαβάσεις και στα ξένα forum δεν πάει βήμα ο quad. Τι να τα κάνεις τα 12μβ cache όταν είναι shared 4x3 και στις πιο πολλές εφαρμογές θα είσαι με 2 πυρήνες :devil:

Οχι και δεν πάει βήμα ο Quad, όπως και να το πάρεις. Ακόμα και για την shared cache που λές, και ο δικό σου 2χ3 έχει. Οπώτε μία απο τα ίδια (3ΜΒ per Core). Το μόνο που μπορώ να αναγωρίσω σαν θετικό στους Duo σε σχέση με τους Quad, είναι ότι μπορείς να κάνεις μεγαλύτερο OC και φυσικά το οτι έχουν καλύτερη θερμική συμπεριφορά.

Δημοσ.

Η καινούρια σειρά επεξεργαστών της Intel είναι λίγο γρηγορότερη και λίγο οικονομικότερη σε ενέργεια απ' την προηγούμενη. Οπότε σίγουρα δε με ενδιαφέρει ο Q9450. Θα περιμένω τους επεξεργαστές των 32 νανόμετρων. Ελπίζω αυτοί να έχουν να προσφέρουν πραγματικά παραπάνω επιδόσεις και όχι από 0 ως και 10%. Aν δε σηκώσει ανάστημα η AMD τέτοια θα βλέπουμε συνέχεια.

Δημοσ.
αληθεύει αυτό που λένε ότι θα έρθει κατά 100 ή 200 ευρώ ακριβότεροι οι q9450 ?

τον κακο τους τον καιρο αν γινει κατι τετοιο,αν κ δε νομιζω,ουτε ακουσα τιποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...