Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η δική μου ερώτηση είναι αν αξίζει να τον προ-παραγγείλω από το online shop με τη χαμηλότερη τιμή, ή απλά να περιμένω full-on διαθεσιμότητα.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η δική μου ερώτηση είναι αν αξίζει να τον προ-παραγγείλω από το online shop με τη χαμηλότερη τιμή, ή απλά να περιμένω full-on διαθεσιμότητα.

Εξαρταται απο ποτε περιμενεις να βγουν...Εγω που περιμενω απο δεκεμβριο-ιανουαριο για νεο pc...Οτι βγει πιο πρωτο...Μαλλον το on-line δλδ

Δημοσ.

Να επιβεβαιώσω και εγώ παιδιά την φήμη για τις 30 του μηνός...Μόλις μου ήρθε email από Πλάισιο..ισχύει και για Θεσσαλονίκη και για Αθήνα. Στα multirama υπάρχει ακόμα στο site αλλά λέει κατόπιν παραγγελίας, οπότε μάλλον τα ίδια και εκεί... Υπομονή...:mad:

Δημοσ.

Και για την καθυστέρηση που έφαγα..:X να μην πω τίποτα... και μάλλον θα περίμενουμε κι άλλο...

Δημοσ.

Πήρα και γώ σήμερα Ε8500. Αφού πιο πολύ παιχνίδια παίζουμε οπότε τι να τον κάνουμε τον 4πήρυνο.

Δημοσ.

Ωχ ένας-ένας σιγά-σιγά υποχωρούμε...:-) κρατάτε γερά ultraxmode/panos7:lol:

Για πες καμμιά εντύπωση από τον ε8500...

Δημοσ.

έλα ρε παιδιά μην βάζετε duo πολιτική της Intel είναι .. για να το αλλάξετε αμέσως . Αφού σε κάποιο καιρό θα είναι Must τα quad . Πώς είναι τώρα τα duo

Δημοσ.

Και εγώ σκέφτικα να βάλω Ε8400 με 170 ευρώπουλα και μόλης βγεί ο Q9450, να τον πουλήσω κάνα 140άρι, το μόνο που με kρατάει είναι οτι δεν έχουν έρθει οι μνήμες που θέλω. (DDR3 Dominator 1800C7DFNV) SLI- Ready

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...