Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μονο 3480!περιμενα κατι καλυτερο(3.6 με 3.8)αλλα τι να κανουμε τοσο μπορει!ισως με λιγο ρευματακι να παει 3600 κλπ!παντως απο θερμοκρασια φυσαει σε idle ειναι γυρο στους 32c κ σε full load κοντα στους 44 βεβαια πρεπει να πω οτι εβαλα μια ψυκτρα τηs gigabyte την 3d rocket pro κ οχι την ιντελ η οποια ηταν παρα πολυ μικρη κ δεν μου γεμισε το ματι!θυμαμαι ειχα ενα cpu presscot στα 2.8 κ η ιντελ ειχε ενα ολοκληρο γαϊδουρι για ψυκτρα!τωρα δινουν κατι μικρες σου λεει η intel τι να την κανεις την μεγαλη ψυκτρα αφου το τσιπακι ειναι 45nm k δεν ζεστενεται εκτος αν θες να το γκαζωσεις οποτε θα πληρωσεις!αν κ πιστευω οτι ουτε με τι μανισια θα ειχε προβλημα για Ο/C

Δημοσ.

Στο πληκτρολογιο σου εχει ενα κουμπακι που λεγεται print screen....

Τι stepping ειναι ο 9450 unstable_hero?

Παντως αποκλειεται να πηγαινει μονο 3,48. Απο ξενα forums που διαβαζα λεει οτι παει ευκολα στα 3,8. Απο κει και μετα ειναι το προβλημα.

Μαλλον κατι δεν κανεις καλα. Για ξανακοιταξε το.

Μου τον δανειζεις λιγακι?

Δημοσ.
Εχω μείνει με το .... SLI.... στο χέρι με την καθηστέρηση του Q9450. Μου έχουν έρθει οι 2 καρτούλες 9800GTX, Striker II Extreme και το Cosmos S και κάθομαι και τα κοιτάω... και για μνήμες ψάχνομαι. Για ρείξτε μια ματιά:

http://www.corsair.com/_datasheets/TW3X2G1800C7DFNV.pdf

Ξέρει κανείς πότε θα έρθουν αυτές οι μνήμες. Για την ώρα δεν τις έχω βρει πουθενά.

Κοιτα μηπως τις φερεις απο εξωτερικο. Κι εγω εχω παραγειλει τις καινουργιες Transcend 4GB 1066 axeram που δεν βρηκα εδω.

Αληθεια πως ειναι το cosmos s? Ποσταρε καμια φωτο

Σκεφτομουν μηπως το παρω..

Βασικα ειμαι αναμεσα σε αυτο και το Kandalf lcs...

Θα ειναι μαλλον αποφαση της τελευταιας στιγμης

• Super Moderators
Δημοσ.
οτι να ναι μου βγαζει το cpuz αντι για 425χ8=3400 βγαζει 425χ6=2550!στο βιος λεει 3400!what the fuck is going on????

κλασικά πέφτει το multiplier λόγο του EIST (speedstep) για εξοικονόμιση ενέργειας...

Δημοσ.
Κοιτα μηπως τις φερεις απο εξωτερικο. Κι εγω εχω παραγειλει τις καινουργιες Transcend 4GB 1066 axeram που δεν βρηκα εδω.

Αληθεια πως ειναι το cosmos s? Ποσταρε καμια φωτο

Σκεφτομουν μηπως το παρω..

Βασικα ειμαι αναμεσα σε αυτο και το Kandalf lcs...

Θα ειναι μαλλον αποφαση της τελευταιας στιγμης

Η φάση ειναι οτι ούτε έξω τις εχω βρεί, μάλλον ειναι πολύ καινούργιες. λογικά θα έρθουν και Ελλάδα σύντομα.

Σχετικά με το case, το Cosmos S, είναι super, το Kandalf αντιθέτος δεν λέει τόσα.

Πάντος γενικά περί Full Tower το CM Stacker 830 πιστεύω ειναι το πιό καλό, και έχει και συρταροτή βάση της mobo, πολύ βολικό.

Ά ρε Intel μας έχεις και περιμένουμε.

Και εμένα 30 του μήνα μου είπαν απο το πλαίσιο οτι θα έρθει ο Q9450.... :cry:

Δημοσ.
οτι να ναι μου βγαζει το cpuz αντι για 425χ8=3400 βγαζει 425χ6=2550!στο βιος λεει 3400!what the fuck is going on????

O επεξεργαστής είναι στα 2.6ghz. Μια χαρά σου δείχνει το cpu-z. Εκτός αν έκανες O/c στα 3.4 και ξέχασες να απενεργοποιήσεις EIST και C1E

Να δώ ποιος θα προλάβει να πρωτοπάρει απο το πλαίσιο :)

• Super Moderators
Δημοσ.
O επεξεργαστής είναι στα 2.6ghz. Μια χαρά σου δείχνει το cpu-z. Εκτός αν έκανες O/c στα 3.4 και ξέχασες να απενεργοποιήσεις EIST και C1E

Να δώ ποιος θα προλάβει να πρωτοπάρει απο το πλαίσιο :)

αν κοιτάξεις όμως το fsb είναι στα 425mhz και όχι στα 333mhz που είναι το default :-) (άρα έκανε o/c )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...