Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τετοια αισχροκερδεια δεν εχω ξαναδει

πριν λιγες μερες που ειχα τσεκαρει το OVERCLOCKERS ειχε tray Q9450 στα 340 ευρω κ τωρα τον εχουν στα 380.

ο μεγαλυτερος "κλεφτης" σε αυτη την περιπτωση δεν ειναι αλλος απο την Ιντελ φυσικα,μας πλασαρει 9300 τωρα δειχνοντας μας οτι το αποθεμα σε ολους τους dealers ειναι υπεραρκετο αλλα ουτε λογος για τα μεγαλυτερα κ με περισσοτερο value/money τσιπακια οπως 9450 9550.

Στανταρτ οπως ειπε κ καποιος αλλος νωριτερα οι αποθηκες των καταστηματων ειναι γεματες 9450 αλλα ακολουθουν οδηγιες της Ιντελ ή τα κραταει η Ιντελ πακεταρισμενα στις δικες της αποθηκες.Σε λιγο 8α μας πουνε οτι βρηκαν κ ενα ακομα bug στον 9450 κ γιαυτο θα υπαρξει μεγαλυτερη καθυστερηση χαχαχαχαχα

Εγω ελεγα πριν οτι ειναι γεματες, οχι μονο εδω και μερες, μη σου μηπω 1-1,5 μηνα.Ντροπη!!!Ας τον ξεκινησουν 20 αντε 30 ευρω πιο πανω...

Λες και δεν θα πουλησει...

Ντροπη!!!

Δημοσ.

ααααρε AMD τι μας εκανες

εχω να αγορασω Intel cpu κοντα 8-9 χρονια.Το τελευταιο Ιντελ που ειχα ηταν το Celeron @300Mhz o/c στα 360-370 αν θυμαμαι καλα κ επειτα Duron κ Athlon μεχρι τωρα.

τελη Απριλιου ρε γ**ωIntel?εκει θα περιμενω :)

Δημοσ.

Γιατι δεν ειναι δυνατον...οπως εχουμε δει πολλοι εδω μεσα στο μαγαζι zero1 να τους εχουν μοστραρει στ site απο Ιανουαριο με διαθεσιμοτητα απο Φεβρουαριο, υστερα Μαρτιο, τωρα 21 Απριλιου http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=43407

και ουτω καθ'εξης. Απο καπου περιμενουν το οκ παιδια...

Δημοσ.

Panos7 ευχαριστούμε για το χαρμόσυνο μήνυμα (εάν αληθευει και εάν εννοείς φυσικά 15 Απρίλη)... Για τις X48-DQ6 ή X38-DS5 παίζει καμιά ασυμβατότητα με bios κτλ; ξέρετε τίποτα;

Δημοσ.

σημερα το απογευμα τον αγορασα απο τον zeroone στα 295E τωρα που ξαναβλεπω τον πηγαν 318Ε(κ θα ξαναφερουντελη του μηνα) τιμη του αυξανεται αντι να μειωνεται!ακοθστε την ιστορια μου:στις 25 φεβρουαριου παω στο zeroone κ τον κανω προπαραγγελεια τον q9450!καθε βδομαδα μου λεγαν οτι ερχεται κ ποτε δεν ερχοταν μεχρι που φτασαμε στις 2απριλιου μου τηλεφωνουν οτι ηρθε κ παω κ μου λενε οτι δεν τον εχουν!μετα απο λιγο μου λενε οτι ηρθαν 2 κοματια κ οτι ο ενας εφυγε με courier στην αθηνα σε παραγγελεια που ηταν πιο παλια απο την δικια μου κ οτι κατα λαθος,ενω εγω ημουν δευτερος στη λιστα κ προηγουμουν τον εβαλαν σε μηχανημα κ οτι ενημερωσαν τον αλλο πελατη να ερθει να παρει το συστημα του!μετα απο εντονους διαπληκτισμους κ φωναζοντας για το δικιο μου οτι εφοσον προηγουμαι κ εγινε λαθος δικο τους να βγαλουν τον cpu απο το μηχανημα κ να μου το δωσουν αφου η δικια μου παραγγελεια προηγειται!τελικα αυτο εγινε μου τον εδωσαν στη θηκη του την οποια ειχαν ξανακλεισει με ζελοτεϊπ!λιγο πιο αργα να πηγαινα παει ο cpu!θα επερνε το συστημα ενας που εκανε παραγγελεια μετα απο μενα κ εγω αντε μετα να βρω το δικιο μου!πηρα μητρικη την Gigabyte GA-X48T-DQ6 249ευρω απο e-shop!κ μνημες τις g.skill ddr3 1600mhz 249 ευρω απο το πλαισιο!παντως η ψυκτρα τις ιντελ για τον 9450 ειναι η μικροτερη ιντελ ψυκτρα που εχω δει!αυριο θα το στησω κ θα δω ποσο παει cpu!σε ενα γνωστο μου ποθ τον αγορασε μεσα μαρτιου απο το εξωτερικο τον πηγε 3824 με fsb 478!να δω εγω τι ψαρια θα πιασω!αυριο τα νεοτερα κ ελπιζω να φερουν συντομα κι αλλους για ολους οσους εχουν τρελαθει να περιμενουν!

Δημοσ.
Panos7 ευχαριστούμε για το χαρμόσυνο μήνυμα (εάν αληθευει και εάν εννοείς φυσικά 15 Απρίλη)... Για τις X48-DQ6 ή X38-DS5 παίζει καμιά ασυμβατότητα με bios κτλ; ξέρετε τίποτα;

Για Απριλη εννοουσα αλλα πoυ το ειδες το χαρμοσυνο μηνυμα? Τοσο καιρο περιμενουμε και παμε απο βδομαδα σε βδομαδα...

Για την πρωτη σιγουρα θα παιζει κανονικα...

Για την δευτερη δεν ξερω αλλα με bios update ολα οκ

Dont worry!!!

Δημοσ.

Να ρωτήσω ρε παιδιά: επείδη μάλλον θα πάρω αυτήν την μητρική (είναι η ίδια που λέει και ο Ν.Ι.C), πως θα καταλάβω ότι δεν θα αναγνωρίσει την ΚΜΕ (τον Q9450 εννόω); δεν θα bootάρει; Επίσης, το bios update, εάν το συναρμολογήσουν στο Πλαίσιο ή multirama, θα γίνει εκεί ή θα έχω εγώ προβλημά εγώ μετά; (όπως καταλάβατε δεν είμαι και πολύ σχετικός με bios update. Kαλά δεν ρωτάω πως θα το κάνω γιατί θα βγούμε πολύ offtopic)

Δημοσ.
Να ρωτήσω ρε παιδιά: επείδη μάλλον θα πάρω αυτήν την μητρική (είναι η ίδια που λέει και ο Ν.Ι.C), πως θα καταλάβω ότι δεν θα αναγνωρίσει την ΚΜΕ (τον Q9450 εννόω); δεν θα bootάρει; Επίσης, το bios update, εάν το συναρμολογήσουν στο Πλαίσιο ή multirama, θα γίνει εκεί ή θα έχω εγώ προβλημά εγώ μετά; (όπως καταλάβατε δεν είμαι και πολύ σχετικός με bios update. Kαλά δεν ρωτάω πως θα το κάνω γιατί θα βγούμε πολύ offtopic)

αν παρεις αυτη τη μητρικη 100% θα στον αναγνωριζει κατα τη γνωμη μου γιατι ειναι νεο revision του χ38 με το DES. Υπαρχει περιπτωση βεβαια (λεμε τωρα ) να μην στον αναγνωρισει πληρως. Παντως αποκλειεται να σου λεει δεν τον βλεπει καθολου...Αν το συναρμολογησουν σε μαγαζι θα στο διορθωσουν 100% εκτος κι αν ειναι πολυ βλακες...Αν το παρεις και θελεις μονος σου να το φτιαξεις το ρισκαρεις λιγακι και το φλασαρεις το τελευταιο bios...

Με μελλοντικα updates του bios ομως τι θα κανεις ?

Θα πας στο μαγαζι?

Δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο το update παντως.

Στο κατω κατω η Gigabyte εχει Quad bios...

Αν γινει κατι δεν παει μια και εξω οπως καποιες αλλες...

Δημοσ.
Τι εννοεις?

οποιος τον κολισει στα χερια του αυτον τον q9450 πρωτα θα μπει στο bios κ μετα στα windows!!!! :lol::devil:;):shifty:

σιγουρα θα καταλαβει η INTEL την αγανακτιση των καταναλοτων ετσι πως θα της των στειλουν με την κοροιδια που μας πουλα μεχρι να φιγουν τα στοκ κοματια της απ τα ραφεια των καταστιματων κ τις αποθικες των eshop!!!! :-D

Δημοσ.

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο κάτι μας έδωσε η Intel να αγοράσουμε μέχρι να έρθουν και τα υπόλοιπα cpu...:lol::lol::lol::lol::lol:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977713&product=1079700

Έστω και κατόπιν παραγγελίας. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...