Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
με ισοπροπυλική αλκοόλη (ή όπως γράφεται τέλως πάντων) καθαρίζει μια χαρά και γίνεται σαν καινούριος...

Τα εχουμε μελετησει ολα βλεπω...

Δινουμε ιδεες και σε αλλους!!!

LOL LOL

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι κλασικές πατεντιές όπως πχ το ζέσταμα αυτοκόλητων με πιστολάκι για τα μαλλιά ώστε να μην τα σκίζουμε είναι απαραίτητες για την ελληνική αγορά :P

Δημοσ.

Εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος..ολόκληρες 25 μέρες από τώρα και δεν θα φέρουν τίποτα;; Βεβαια από την άλλη σκέφτομαι τι έγινε και με τον e8400 που για πόσους μήνες δεν υπήρχε τίποτα στα μαγαζιά... τι να πω, ο Θεός είναι μεγάλος...κάτι θα γίνει (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία κτλ κτλ...:-))

Δημοσ.

Ένας φίλος μου που περίμενε και αυτός τον Q9450 "ξέσπασε" χθές (χαχαχαχα) και αγόρασε τον Q9300.... Δεν μπορώ να πώ..του δίνω δίκια.. έτσι κι αλλιώς δεν έχει και ΤΡΕΛΗ διαφορά ο ένας απο τον άλλο (πέρα απο cache)...

Τον έβαλε στο Maximus Formula και δεν τον αναγνώρισε ολοκληρωτικά.. του λέει να βάλει άλλο BIOS για να εκμεταλευτεί το "full power" της CPU...

Πάντως απο ό,τι μου είπε... ΠΕΤΑΕΙ.... απλά ΠΕΤΑΕΙ....

Εντωματαξύ, έχω κι εγώ το Maximus Formula.. και μόλις έρθει ο Q9450 θα τον βάλω..αλλά δεν γουστάρω γενικά να βάζω beta ΒΙOS στο mobo μου... και το 1004 νομίζω είναι αυτό που αναγνωρίζει 100% τον Q9450...

Πιστεύω θα βγεί και official (τελική έκδοση) έτσι ?

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά τι περίμενες να σου πει ότι δεν πετάει? :P

κλασική αντίδραση/απάντηση

ναι προφανώς θα βγει τελική έκδοση του 1004

Δημοσ.

Κοίτα, επειδή είναι αντικειμενικός και γενικά αν πάρει κάτι και είναι τα ζώα μου αργά βρίζει ανελέητα και το λέει.. τον πιστεύω. Επειδή τον ξέρω χρόνια και χρονάκια.. :-)

Δημοσ.

Δεν έκανε bios update.. παίζει κανονικά.. απλά βγάζει μήνυμα πως το mobo δεν χρησιμοποιεί όλη την "δύναμη" του επεξεργαστή και τον προτρέπει να κάνει update..

Κατα τα άλλα έκανε κανονικά format και εγκατάσταση windows.. χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα...

Δημοσ.
Δεν έκανε bios update.. παίζει κανονικά.. απλά βγάζει μήνυμα πως το mobo δεν χρησιμοποιεί όλη την "δύναμη" του επεξεργαστή και τον προτρέπει να κάνει update..

Κατα τα άλλα έκανε κανονικά format και εγκατάσταση windows.. χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα...

Exει κοφτη δλδ αυτη η εκδοση του bios?

LOL

Δημοσ.

ΠΣΣΣΣΣΣ!!!

μιτρηκη με τωσα λεφτα κ δεν βλεπει σωστα q9450?

στα ποσα τρεχει διλαδι?πως τον βλεπει ?

μπορεις να ποσταρεις cpu-z , η everest για να δουμε τι παιζει?

• Super Moderators
Δημοσ.

ρε John-lamia είσαι σοβαρός? τι μακάρι? εδώ quad 45nm δέχονται mobos με το 975 & 965 (Asus P5W DH DLX & Asus Commando) που υπάρχουν από τα τέλη 2006/αρχές 2007 και δεν θα τους δέχεται μητρική του 2008????

Δημοσ.

Σωστα τα λέει ο Thresh.. η μόνη μικρή διαφορά (ή μάλλον λεπτομέρια) είναι πως κάποιοι (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) λόγω κολλήματος ή όπως θέλετε πάρτε το.. ΔΕΝ θέλουν να κάνουν bios update με ένα BETA bios update (που σημαίνει πως δεν είναι και ό,τι καλύτερο -εφόσον δεν είναι τελική έκδοση..-)

οπότε και μένει στην πρώτη factory version.. που νομίζω αν δεν κάνω λάθος είναι η 907.. ;) ... οπότε και περιμένουμε απλά να βγεί η τελική έκδοση (που κατα την γνώμη μου δεν θα αργήσει)

Thresh σε προλαβαίνω, λέγοντας σου πως "ναι...το ξέρω.. είναι φετίχ το να μην βάζω beta έκδοση.." :-)

Δημοσ.

τετοια αισχροκερδεια δεν εχω ξαναδει

πριν λιγες μερες που ειχα τσεκαρει το OVERCLOCKERS ειχε tray Q9450 στα 340 ευρω κ τωρα τον εχουν στα 380.

ο μεγαλυτερος "κλεφτης" σε αυτη την περιπτωση δεν ειναι αλλος απο την Ιντελ φυσικα,μας πλασαρει 9300 τωρα δειχνοντας μας οτι το αποθεμα σε ολους τους dealers ειναι υπεραρκετο αλλα ουτε λογος για τα μεγαλυτερα κ με περισσοτερο value/money τσιπακια οπως 9450 9550.

Στανταρτ οπως ειπε κ καποιος αλλος νωριτερα οι αποθηκες των καταστηματων ειναι γεματες 9450 αλλα ακολουθουν οδηγιες της Ιντελ ή τα κραταει η Ιντελ πακεταρισμενα στις δικες της αποθηκες.Σε λιγο 8α μας πουνε οτι βρηκαν κ ενα ακομα bug στον 9450 κ γιαυτο θα υπαρξει μεγαλυτερη καθυστερηση χαχαχαχαχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...