kosmasgr Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Καντε υπομονή παιδιά Τελη απριλιου με αρχές μαρτίου
panos7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Καντε υπομονή παιδιά Τελη απριλιου με αρχές μαρτίου Ο Μαρτιος περασε... Εκτος κι αν λες για του χρονου...LOL LOL LOL Μη μας το θυμιζεις συνεχεια, αυτο λεμε εδς και δυο σελιδεσ τωρα....
kosmasgr Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 ναι Μαιο σόρρυ Και γώ έχω μείνει με το πιστωτικό στο χέρι και περιμένω να σκάσει μύτη να τον αγοράσω
panos7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 ναι Μαιο σόρρυ Και γώ έχω μείνει με το πιστωτικό στο χέρι και περιμένω να σκάσει μύτη να τον αγοράσω Εσυ ομως εχεις συστηματακι τζιτζι αποτι βλεπω απο κατω... Εμεις που χουμε μεινει...μην πω με τι... Περιμενουμε να κανουμε την επενδυση μας...LOL LOL LOL
kosmasgr Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 χαχαχα. Λοιπόν ο Ε8400 δεν υπάρχει και η μητρική πάει για rma eshop. Εμεινα με το pc στο χέρι που λένε Καλα είναι μωρέ
panos7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 χαχαχα. Λοιπόν ο Ε8400 δεν υπάρχει και η μητρική πάει για rma eshop. Εμεινα με το pc στο χέρι που λένε Καλα είναι μωρέ Της βγαλαμε τα ματια στο o/c???
kosmasgr Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Οχι τον πήγα για αλλαγή πλαίσιο επειδή δεν έμεινα ευχαριστημένος
panos7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Οχι τον πήγα για αλλαγή πλαίσιο επειδή δεν έμεινα ευχαριστημένος LOL LOL!!!!
kosmasgr Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 ΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑ Συμβαίνουν και αυτά καμιά φορά. Αλλα πιστεύω με τα 12mb cache στον Q9450 θα είμαι ευχαριστημένος Που λες οταν πήγα στον υπάλληλο στο service μου λέει τι έχει το cpu ? Τίποτα του λέω απλά θέλω να πάρω άλλο καλύτερο Εκτίμησε την ειλικρίνεια μου
panos7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 ΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑ Συμβαίνουν και αυτά καμιά φορά. Αλλα πιστεύω με τα 12mb cache στον Q9450 θα είμαι ευχαριστημένος Που λες οταν πήγα στον υπάλληλο στο service μου λέει τι έχει το cpu ? Τίποτα του λέω απλά θέλω να πάρω άλλο καλύτερο Εκτίμησε την ειλικρίνεια μου Σωστος ο παικτης!!! Να΄σαι καλα Πλαισιο!!! LOL LOL LOL
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 να δω ποιος κακομοίρης όμως θα πληρώσει σαν καινούριο τον Ε8400 που έδωσε πίσω ο kosmas (δεν πιστεύω να νομίζει κανείς ότι δεν θα τον πουλήσουν σαν καινούριο? ) αλλά who cares ε? την δουλειά μας να κάνουμε
kosmasgr Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 HAHAHHA ναι όντως παίζει αυτό. Ντροπή μου δεν κοίταξα το κοινωνικό όφελος και κοίταξα την πάρτη μου Thresh έτσι κιαλλώς είπαμε αγοράζουμε μόνο σε κομμάτια cpu και όχι έτοιμα pc
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 αφού πουλάνε cpu σαν TRAY...ποιος θα το καταλάβει?
kosmasgr Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Ε φαίνεται ρε Μπορείς να καταλάβεις απο την επιφάνεια πάνω αν είναι καινούριος Απο την πάστα που βάζουμε δεν καθαρίζει εντελώς το cpu. Μένουν κάτι σημαδάκια και στα γραμματα που γράφουν το μονέλο Γυαλίζει το καινούριο cpu Ενα φιλαράκι μου παρήγγειλε εναν 8400 απο Net. Λες να στείλουν τον δικό μου ? ΗΑΗΑ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 με ισοπροπυλική αλκοόλη (ή όπως γράφεται τέλως πάντων) καθαρίζει μια χαρά και γίνεται σαν καινούριος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.