Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καντε υπομονή παιδιά :) Τελη απριλιου με αρχές μαρτίου

Ο Μαρτιος περασε...

Εκτος κι αν λες για του χρονου...LOL LOL LOL

Μη μας το θυμιζεις συνεχεια, αυτο λεμε εδς και δυο σελιδεσ τωρα....

Δημοσ.

ναι Μαιο σόρρυ :) Και γώ έχω μείνει με το πιστωτικό στο χέρι και περιμένω να σκάσει μύτη να τον αγοράσω :)

Δημοσ.
ναι Μαιο σόρρυ :) Και γώ έχω μείνει με το πιστωτικό στο χέρι και περιμένω να σκάσει μύτη να τον αγοράσω :)

Εσυ ομως εχεις συστηματακι τζιτζι αποτι βλεπω απο κατω...

Εμεις που χουμε μεινει...μην πω με τι...

Περιμενουμε να κανουμε την επενδυση μας...LOL LOL LOL

Δημοσ.

χαχαχα. Λοιπόν ο Ε8400 δεν υπάρχει και η μητρική πάει για rma eshop. Εμεινα με το pc στο χέρι που λένε :) Καλα είναι μωρέ :)

Δημοσ.
χαχαχα. Λοιπόν ο Ε8400 δεν υπάρχει και η μητρική πάει για rma eshop. Εμεινα με το pc στο χέρι που λένε :) Καλα είναι μωρέ :)

Της βγαλαμε τα ματια στο o/c???

Δημοσ.

ΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑ :) Συμβαίνουν και αυτά καμιά φορά. Αλλα πιστεύω με τα 12mb cache στον Q9450 θα είμαι ευχαριστημένος :) Που λες οταν πήγα στον υπάλληλο στο service μου λέει τι έχει το cpu ? Τίποτα του λέω απλά θέλω να πάρω άλλο καλύτερο :) Εκτίμησε την ειλικρίνεια μου :)

Δημοσ.
ΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑ :) Συμβαίνουν και αυτά καμιά φορά. Αλλα πιστεύω με τα 12mb cache στον Q9450 θα είμαι ευχαριστημένος :) Που λες οταν πήγα στον υπάλληλο στο service μου λέει τι έχει το cpu ? Τίποτα του λέω απλά θέλω να πάρω άλλο καλύτερο :) Εκτίμησε την ειλικρίνεια μου :)

Σωστος ο παικτης!!!

Να΄σαι καλα Πλαισιο!!!

LOL LOL LOL

• Super Moderators
Δημοσ.

να δω ποιος κακομοίρης όμως θα πληρώσει σαν καινούριο τον Ε8400 που έδωσε πίσω ο kosmas :P

(δεν πιστεύω να νομίζει κανείς ότι δεν θα τον πουλήσουν σαν καινούριο? :P )

αλλά who cares ε? την δουλειά μας να κάνουμε :P

Δημοσ.

HAHAHHA ναι όντως παίζει αυτό. Ντροπή μου δεν κοίταξα το κοινωνικό όφελος και κοίταξα την πάρτη μου :) Thresh έτσι κιαλλώς είπαμε αγοράζουμε μόνο σε κομμάτια cpu και όχι έτοιμα pc :)

Δημοσ.

Ε φαίνεται ρε :) Μπορείς να καταλάβεις απο την επιφάνεια πάνω αν είναι καινούριος :) Απο την πάστα που βάζουμε δεν καθαρίζει εντελώς το cpu. Μένουν κάτι σημαδάκια και στα γραμματα που γράφουν το μονέλο :) Γυαλίζει το καινούριο cpu :) Ενα φιλαράκι μου παρήγγειλε εναν 8400 απο Net. Λες να στείλουν τον δικό μου ? ΗΑΗΑ

• Super Moderators
Δημοσ.

με ισοπροπυλική αλκοόλη (ή όπως γράφεται τέλως πάντων) καθαρίζει μια χαρά και γίνεται σαν καινούριος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...