ultraxmode Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Είπα να μην το σχολιάσω.. ε εντάξει.. έκανε ένα λαθάκι ο φίλος..
panos7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Πολλά... ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...και OEM... μπρρρρ.... Ιδια τιμη με πλαισιο δεν εχει? Αν βιαζομαστε θα πληρωσουμε.
vaso7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Αλοίμονο σε μένα που θέλω ολόκληρο σύστημα και δεν ξέρω από συναρμολόγηση Πάντως 340+μεταφορικά είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ τιμή.
panos7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Αλοίμονο σε μένα που θέλω ολόκληρο σύστημα και δεν ξέρω από συναρμολόγηση Πάντως 340+μεταφορικά είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ τιμή. Που σου ειπαν καλε τετοια τιμη?
vaso7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 overclockers παντως εχει την ΟΕΜ εκδοση στο site σε στοκ. καπου 340 ευρω + μεταφορικα[/Quote] Στην προηγούμενη σελίδα το αναφέρει ο TechnoPrisoner
panos7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 299? και δωρεάν μεταφορικά Παραγγελνεις και περιμενεις κανα μηνα ομως Καλα κρασια!!!
vaso7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Εγώ που πήρα τηλέφωνο πάντως και ρώτησα αν γίνεται να παραγγείλω όλο το σύστημα τώρα, για να μην εξαντληθεί ο επεξεργαστής και δεν προλάβω, μου είπαν οτι δεν γίνεται!!! Πρέπει να έρθει πρώτα και μετά να γίνει η παραγγελία.
raven3x7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Εγώ που πήρα τηλέφωνο πάντως και ρώτησα αν γίνεται να παραγγείλω όλο το σύστημα τώρα, για να μην εξαντληθεί ο επεξεργαστής και δεν προλάβω, μου είπαν οτι δεν γίνεται!!! Πρέπει να έρθει πρώτα και μετά να γίνει η παραγγελία. Αυτο ισχει μονο αν παραγγειλεις απο το καταστημα. Απο ιντερνετ και τωρα αμα θελεις παραγγελνεις. Δεν ξερω γιατι υπαρχει αυτη η διαφορά αλλα ισχυει. Αν περιμενεις κανα 1-2 μηνες λογικα θα πεσουν αρκετα οι τιμες με τη βελτιωση της διαθεσιμοτητας των Πενρυν.
johnnyelectro Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Εγώ που πήρα τηλέφωνο πάντως και ρώτησα αν γίνεται να παραγγείλω όλο το σύστημα τώρα, για να μην εξαντληθεί ο επεξεργαστής και δεν προλάβω, μου είπαν οτι δεν γίνεται!!! Πρέπει να έρθει πρώτα και μετά να γίνει η παραγγελία. Ακριβώς έτσι γίνεται πάντα. Και στο Multirama που πήρα πριν λίγο τηλ μου είπαν ότι τους περιμένανε για σήμερα αλλά δεν, θα υπάρχει καθυστήριση πάλι άγνωστο για πόσες μέρες... Την τρέλα μου
TechnoPrisoner Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 τα ιδια κ εδω,τελος Απριλιου μετα απο τηλ. στο Πλαισιο κ τον ειχα βαλει pre-order πριν 8-9 μερες μαζι με αλλα πραματα. το overclockers καλα αρπακτικα,πουλανε την ΟΕΜ εκδοση που εχουν στοκ πιο ακριβα απο την Retail που δεν εχουν στοκ.χαχαχα απο ποτε τα ΟΕΜ εγιναν πιο ακριβα απο τα Retail??? 350euro βγαινει μαζι με μεταφορικα ο 9450 κ το σκεφτομαι πολυ σοβαρα.
N.I.C Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δηλαδή για να καταλάβω, μέσα στον Απρίλη Penryn Quad Q9450 (το γράφω γιατί ελπίζω να κάνετε λάθος ρε παιδιά...) δεν θα δούμε έτσι;;;; να πάνε να !@##$$#@@# οι @##!@#$@@@@ τρέλαθηκα βραδιάτικα.... Α μην με ξεχάσετε εμένα στον ένωση που θα κάνετε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 γενικό πρόβλημα όχι μόνο της Ελλάδας...blam Intel
TechnoPrisoner Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 29 Απριλιου μου ειπε το παλικαρι,αλλα κ ποιος μου λεει οτι δε θα παει κ αρχες 5-10 Μαιου???? οσο για το overclockers,διαβασα στο φορουμ του οτι καπιος πηγε να τον αγορασει απο το καταστημα αφου ειδε οτι ειχε 10+ στο site,κ του ειπαν οτι δεν υπαρχει τπτ κ οτι ειναι λαθος της database τα 10+ κομματια που δειχνει κ ισως φερουν νεα παρτιδα 3 Απριλιου. ο επιμενον κ υπομενον παντα νικα ομως!!!!
panos7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 29 Απριλιου μου ειπε το παλικαρι,αλλα κ ποιος μου λεει οτι δε θα παει κ αρχες 5-10 Μαιου???? οσο για το overclockers,διαβασα στο φορουμ του οτι καπιος πηγε να τον αγορασει απο το καταστημα αφου ειδε οτι ειχε 10+ στο site,κ του ειπαν οτι δεν υπαρχει τπτ κ οτι ειναι λαθος της database τα 10+ κομματια που δειχνει κ ισως φερουν νεα παρτιδα 3 Απριλιου. ο επιμενον κ υπομενον παντα νικα ομως!!!! Ρε δε πανα...να τουσ πεις...Περιμενουμε τοσο καιρο σα...μη πω τιποτα βραδιατικα!!! Τους εχουν αποθηκη και τους κρατανε... Αντε μη μου τη βαρεσει και παρω κανενα Extreme
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.