Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΡΕ αν δεν βγαλει τα λευτα που θελει η ιντελ απ την σειρα 8 ( penryn) δεν βλεπουμε σιρα 9.

αυτα που κανει, φερνοντας μερικα κοματια Q9450 ειναι για να δει πως θα πανε, κ αφου δεν προλαβενουν οχι στα ραφεια να μπουν αλλα ουτε τις πορτες απ τα μαγαζια να περασουν καταλεβενει οτι θα της μινουν οχι μερικα αλλα ΟΛΑ τα κοματια της σιρας 8

κ δεν θα ξερει τι να τα κανει.ποιος πιρε σιρα 6 απο τοτε που βγικε η 8 ακτος τον Q6600?

μονο οσοι ειναι καινουργοι με το "αθλημα" κ δεν ξερουν μπενοντας σε ενα μαγαζι κ τους πασαρουν οτι εχει ξεμινει ....

απ την στιμη που η ιντελ δεν εχει αντιπαλο κ ξερει τι θα βαλει στην τσεπη της κανει οτι γουσταρει

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εγώ πήρα τηλέφωνο πριν λίγο στο κατάστημα Ηρακλείου και μου είπαν οτι τέλος της βδομάδας θα ξέρουν ΠΟΤΕ θα έρθουν. Αμαν πια!!

@ultraxmode εσύ που είχες παραγγείλει πριν κάμποσες μέρες τι έγινε?

Δημοσ.

Φιάσκο έγινε...

Πήρα σήμερα τηλέφωνο στο ΠΛΑΙΣΙΟ και μου είπαν ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ έρχεται.... ΞΕΝΕΡΩΣΑ!!!!

Ρε παιδιά.. έχει μεγάλη διαφορά απο Q6600 ??? Αν είναι να πάρω εκείνον.. δεν μπορώ να περιμένω άλλο... ΕΛΕΟΣ...

Εσείς τί λέτε ?

Δημοσ.
Φιάσκο έγινε...

Πήρα σήμερα τηλέφωνο στο ΠΛΑΙΣΙΟ και μου είπαν ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ έρχεται.... ΞΕΝΕΡΩΣΑ!!!!

Ρε παιδιά.. έχει μεγάλη διαφορά απο Q6600 ??? Αν είναι να πάρω εκείνον.. δεν μπορώ να περιμένω άλλο... ΕΛΕΟΣ...

Εσείς τί λέτε ?

Οταν λες τελος του μηνα, λες μαρτιο φανταζομαι...ή απριλιο....

Γιατι ειναι ενας μηνας μεχρι τοτε....

Περιμενε παντως ...και εγω στη ιδια μοιρα βρισκομαι...

Δημοσ.
Φιάσκο έγινε...

Εσείς τί λέτε ?

περιμενεεεεεεεεεε!!!!

πως κανετε ετσι μερικοι λες κ παιζετε crysis με celeron

διλαδι αν τον παρετε μετα απο μερικες μερες να διτε αν βγει προβλιματικος ας πουμε

( χτιπα ξιλο) ή να πεσει λιγο η τιμη θα γινει κατι???

Δημοσ.

Και εγώ θα έλεγα να περιμένεις. Στις 15 μέρες θα κολλήσουμε? Απο Γενάρη είμαστε σε αναμονή.

Να φτιάξουμε ομάδα στήριξης και να την ονομάσουμε ΟΑΚEQ (Ομάδα Ανυπόμονων Καταναλωτών Επεξεργαστών Q) lol

Δημοσ.
Και εγώ θα έλεγα να περιμένεις. Στις 15 μέρες θα κολλήσουμε? Απο Γενάρη είμαστε σε αναμονή.

Να φτιάξουμε ομάδα στήριξης και να την ονομάσουμε ΟΑΚEQ (Ομάδα Ανυπόμονων Καταναλωτών Επεξεργαστών Q) lol

vaso7 απ το Βασω αν σιμπερανω, πολι καλο αυτο να το ιδρισουμε!!!!

ειμαι μεσα, αλλα τετοια βλεπει η ιντελ κ θα τους βγαλει το καλοκαιρι

Δημοσ.

ΤΕΛΗ ΑΠΡΙΛΗ...

γιαυτό έχω φρικάρει...

Θα είναι 15 μέρες όμως ή θα μας πάει κι εγώ δεν ξέρω πότε???

ΟΑΚΕQ ... γίνε μέλος κι εσύ...

(τα νεύρα μου.. γκρρρρ!!!)

Δημοσ.
ΤΕΛΗ ΑΠΡΙΛΗ...

γιαυτό έχω φρικάρει...

Θα είναι 15 μέρες όμως ή θα μας πάει κι εγώ δεν ξέρω πότε???

ΟΑΚΕQ ... γίνε μέλος κι εσύ...

(τα νεύρα μου.. γκρρρρ!!!)

Δε νομιζω τοσο πολυ ρε συ!!!

Εγω να σου πω την αληθεια αν τον βρω αλλου τον εχω χτυπησει..

Δημοσ.

Standard αυτό !!!! Έχω ακυρώσει την παραγγελία και τον έχω πάρει με την μία!!!!

αλλά τουλάχιστον εμένα έτσι μου είπαν...

Θα μας βγάλουν την ψυχή, έτσι το κόβω...

• Super Moderators
Δημοσ.
ΡΕ αν δεν βγαλει τα λευτα που θελει η ιντελ απ την σειρα 8 ( penryn) δεν βλεπουμε σιρα 9.

γιατί η σειρά 9 δεν είναι penryn? :P

δες reviews τι ρωτάς :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...