Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εβαλα μολις σταυρουδακι!!! χαχαχα οκ 8500???

και 3.6 πιανω με ιδια timings γμτ δλδ

Α καλά για τέτοια κατάσταση μιλάμε :lol:

:lol: και μετά λένε εμένα καμένο :rolleyes:

:devil: Q9450 Clan be aware :devil:

καλά είπε ένας γνωστός εμείς είμαστε n00bs με τους διπύρηνους

όταν clockάρεις εκεί που θες ρίξε μου ένα Super Pi/Wprime :P

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
μιλησε ο Ε8500 lol :devil:

εβαλα μολις σταυρουδακι!!! χαχαχα οκ 8500???

γιατί τι περίμενες να πάρει ένας overclocker/benchmarker, Q9450/Q9550? :o

Δημοσ.
γιατί τι περίμενες να πάρει ένας overclocker/benchmarker, Q9450/Q9550? :o

παντως 18.000 ουτε καν πλησιαζει ποιος εινει overclocker/benchmarker, Q9450/Q9550?

ανετα παει και 3.6Ghzzzzz με τα ιδια timings... και ThermalRight 120 Extreme!

νορμαλ OC λεμε και ειμαι RealTemp 44-46C το πολυ σε Idle και + 20C σε φουλ load εσυ με αερα ποσο εχεις ???

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Δημοσ.

μολίς πήρα τον q9450!έχω μια rampage formula!ξέρω αρκετά από ο/c,αλλά θέλω λίγη βοήθεια!έδωσα 1.4volt αλλά κόλλησα στα 3640!εχω δώσει volt στα nb και fsb!μπορεί κανείς να μου δώσει bios settings!αρχικά δεν με ενδιαφέρει το degrade,θέλω να βρω το max να κάνω κάνα bench και μετά θα κατεβάσω τα volts,μέχρι να βρω τα ιδανικά :-)

Δημοσ.
παντως 18.000 ουτε καν πλησιαζει ποιος εινει overclocker/benchmarker, Q9450/Q9550?

ανετα παει και 3.6Ghzzzzz με τα ιδια timings... και ThermalRight 120 Extreme!

νορμαλ OC λεμε και ειμαι RealTemp 44-46C το πολυ σε Idle και + 20C σε φουλ load εσυ με αερα ποσο εχεις ???

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

nice atitude :P φέρε μου την κάρτα σου να δεις που θα βλέπεις με κιάλια τα 18Κ με τον 8500 είναι απλό ο Q9450 δεν είναι ούτε για Benchmarks ούτε για Games με έναν 8500 θα είναι πιο γρήγορα και στα 2

πάνω κάτω τις ίδιες temps στα 4+ Ghz και σε score που σε πατάει στα αυτιά :lol:

δεν μας απασχολει η γνωμη σου

δεν είπε την γνώμη του, σε ρώτησε την δική σου lol δευτέρα δημοτικού "εκφράσεις"

Δημοσ.
μολίς πήρα τον q9450!έχω μια rampage formula!ξέρω αρκετά από ο/c,αλλά θέλω λίγη βοήθεια!έδωσα 1.4volt αλλά κόλλησα στα 3640!εχω δώσει volt στα nb και fsb!μπορεί κανείς να μου δώσει bios settings!αρχικά δεν με ενδιαφέρει το degrade,θέλω να βρω το max να κάνω κάνα bench και μετά θα κατεβάσω τα volts,μέχρι να βρω τα ιδανικά :-)
LIFEGUARD ριξε μια ματια στα p.m σου:-)οσο αφορα το quad vs duo stock speeds http://www.guru3d.com/article/cpu-scaling-in-games-with-quad-core-processors/3 στο ο/c αλλαζουν τα πραγματα οι duo πανε πιο πανω απο τους quad οποτε ενας duo@4200 θα ειναι πιο γρηγορος απο quad@3600 σε fps αλλα μην φανταστητε κ καμια τραγικη διαφορα...σε πολυ υψηλες αναλυσεις τα ιδια fps θα βγαζοuv!το μελλον θα ειναι καλυτερο για τους quad μιας κ τα μελοντικα games θα εκμεταλευονται τους quad...οπως εγινε κ παλια με τους single k duo....
Δημοσ.

σοβαρά τώρα μέχρι να γίνει αυτό

όλα τα παιχνίδια να έχουν full optimization για Quad πιστεύεις ότι θα έχεις ακόμα Q9450 ?

σοβαρά σε ρωτάω για έναν νορμάλ χρήστη που παίζει games είναι καλύτερος ο Q9450 ?

αν δεν είσαι καμμένος όπως λες απάντα μία σου φορά με σοβαρότητα και όχι σαν τον άλλον τον σκαλωμένο Q9450 και ξερό ψωμί

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν μας απασχολει η γνωμη σου

δεν ήταν γνώμη, ερώτηση ήταν...

το μελλον θα ειναι καλυτερο για τους quad μιας κ τα μελοντικα games θα εκμεταλευονται τους quad...οπως εγινε κ παλια με τους single k duo....

το μέλλον είναι οι Nehalem :-)

nice atitude :P φέρε μου την κάρτα σου να δεις που θα βλέπεις με κιάλια τα 18Κ με τον 8500 είναι απλό ο Q9450 δεν είναι ούτε για Benchmarks ούτε για Games με έναν 8500 θα είναι πιο γρήγορα και στα 2

πάνω κάτω τις ίδιες temps στα 4+ Ghz και σε score που σε πατάει στα αυτιά :lol:

που να δει και τον Ε8600...

Δημοσ.
σοβαρά τώρα μέχρι να γίνει αυτό

όλα τα παιχνίδια να έχουν full optimization για Quad πιστεύεις ότι θα έχεις ακόμα Q9450 ?

σοβαρά σε ρωτάω για έναν νορμάλ χρήστη που παίζει games είναι καλύτερος ο Q9450 ?

αν δεν είσαι καμμένος όπως λες απάντα μία σου φορά με σοβαρότητα και όχι σαν τον άλλον τον σκαλωμένο Q9450 και ξερό ψωμί

ενας gamer ειναι καλυτερα να παρει εναν duo σημερα κ να μην δωσει τοσα λεφτα για εναν quad...αλλα ενας που θελει ενα pc για να το κρατησει 3-4 χρονια καλυτερα να παρει εναν quad!ηδη μερικες εταιριες προσανατολιζονται σε optimization για Quad σε 1 χροno πιστευω θα εχουμε τους πρωτους τιτλους που θα τους εκμεταλευονται!οποτε θα συμφωνησω...οσο για το καμμενος..ε καλα τωρα..περασμενα ξεχασμενα....:-)
Δημοσ.
το μέλλον είναι οι Nehalem :-)
σωστα αλλα μεχρι να ερθει...δεν θυμασαι τι εγινε σε αυτο το forum μεχρι να ερθει ο 9450 αντι για γεναρη το μαϊο γεμισε το τοπος 9450!
Δημοσ.
ενας gamer ειναι καλυτερα να παρει εναν duo σημερα κ να μην δωσει τοσα λεφτα για εναν quad...αλλα ενας που θελει ενα pc για να το κρατησει 3-4 χρονια καλυτερα να παρει εναν quad!ηδη μερικες εταιριες προσανατολιζονται σε optimization για Quad σε 1 χροno πιστευω θα εχουμε τους πρωτους τιτλους που θα τους εκμεταλευονται!οποτε θα συμφωνησω...οσο για το καμμενος..ε καλα τωρα..περασμενα ξεχασμενα....:-)

αυτό που λέει και ο χάρης βασικά μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουμε νέα cpu πολύ πιο δυνατά και σαν υπερκαταναλωτικές μηχανές που είμαστε στην Ελλάδα το 90% που έχει Q σήμερα θα πάρει Nehalem οπότε και πάλι ο quad σήμερα είναι waste of money αν δεν τον χρειάζεσαι πραγματικά

και δεν ξέρουμε καν τι θα γίνει με τα games μακάρι να επισπεύσουν το quad support απλά τώρα και με Duo κάνει μια χαρά την δουλειά σου και καλύτερα και με λιγότερα λεφτά δεν βλέπω λόγο να προτείνω quad σε κάποιον αν δεν τον έχει πραγματική ανάγκη

Δημοσ.
σαν υπερκαταναλωτικές μηχανές που είμαστε στην Ελλάδα το 90% που έχει Q σήμερα θα πάρει Nehalem
οποιος απο Q παει σε nehalem θα ειναι το απολυτο θυμα του intel marketing....:lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...