Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ακομα δεν αλαξα την υπογραφη μου!

αλαξα μνημες http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1033522

με 3.5 Ghz 1.280V, Fsb 1750Mhz (και 3.6Ghz φτανω με αερα παντα Thermalright 120 Extreme+Arctic Silver 5) 45C Idle Full 67C

timings 8-7-7-20 1.80V

η asus maximus extreme κραταει καλα στο OC και με τα τωρα δεδωμενα!

3 DAY OC PARTY 3.5Ghz next 3.6 In the air

Δημοσ.
οι μνήμες τι λένε τις δοκίμασες πάνε καλά ?

Μπόμπα οι μνήμες, και εγώ τις ίδιες έχω, μια χαρά πάνε... 3.5 έχω τον 9450... γερό σκαρί..:-D

Πάει το θέμα ξεχάστηκε ε; όλοι διακοπές;;:lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί να μην ξεχαστεί? ήταν topic "αναμονής", οκ πήραν όσοι πήραν τον Q9450...τι άλλο να πουν? :P

για αυτό είπα ότι κατάντησε ημερολόγιο :P

Δημοσ.

OC party Start -------------------- 4Day ( Special Thnx to Unstable_Hero)

Με τον Unstable_hero:devil: και τον NIC:mrgreen: φτασαμε τον Q9450 πολυ ψηλα με 1/2 με 5/8 παει παρα περα!!!

Gigabyte X 48 DQ6S (775,DDR3,X48) AsusP5E64 Evolution (S775,DDR3,X48) Maximus Extreme (S775,DDR3,X38)

Unstable_Hero NIC NemesisUltra παμε για 3.6Ghz παντα με αερα!!!!

vXFFB2867568-02.jpg

kgsP0y253220-02.jpg

rL4OLX619625-02.jpg

pRjHZd308608-02.jpg

Wdzdzd884080-02.jpg

πανω ειναι οι παλιες μνημες!

ksfCol491708-02.jpg

Δημοσ.
OC party Start -------------------- 4Day ( Special Thnx to Unstable_Hero)

Με τον Unstable_hero:devil: και τον NIC:mrgreen: φτασαμε τον Q9450 πολυ ψηλα με 1/2 με 5/8 παει παρα περα!!!

στο παν ειναι θεμα σωστων settings στο bios!ολα παιζουν ρολο!δεν αυξανουμε μονο το fsb k τα volt κ τελος...αυτα ειναι μονο για ατομα που κανουν πρωτη φορα ο/c!σε πρωταρηδες στο ο/c τα αλλα settings στο bios τους φαινονται κινεζικα...oxi ομως κ σε μας....:-D:P
Δημοσ.
στο παν ειναι θεμα σωστων settings στο bios!ολα παιζουν ρολο!δεν αυξανουμε μονο το fsb k τα volt κ τελος...αυτα ειναι μονο για ατομα που κανουν πρωτη φορα ο/c!σε πρωταρηδες στο ο/c τα αλλα settings στο bios τους φαινονται κινεζικα...oxi ομως κ σε μας....:-D:P

τσσσ εμπειρία...

Δημοσ.
τσσσ εμπειρία...
κοιτα αν εσυ χαλαστικες κ ειρωνευεσαι δεν φταιω εγω....οποιος εχει την μυγα μυγιαζετε!κ εμεις ξερουμε δεν εισαι ο μονος κ vmods σε μητρικες εχω κανει κ σε vga χρονια τωρα....αλλα εσυ οταν κανεις τα vmods σου κ το διατυμπανιζεις λες κ ανακαλυψες την αμερικη...εγω δεν μπηκα ποτε στα λημερια σου να σε ειρωνευτω καθοτι δεν ειμαι κομπλεξικος ενω εσυ αμεσως ε?οκ παιδια εμπρος στο δρομο που χαραξε o εμπειρος vatos:lol::lol::lol:
Δημοσ.
μιλησε ο Ε8500 lol :devil:

δεν το είπα για κακό άπλα μου φαίνεται αστείο τόσος ενθουσιασμός έλα μια μέρα απο εδώ να δεις που θα φτάσει stable :P

κοιτα αν εσυ χαλαστικες κ ειρωνευεσαι δεν φταιω εγω....οποιος εχει την μυγα μυγιαζετε!κ εμεις ξερουμε δεν εισαι ο μονος κ vmods σε μητρικες εχω κανει κ σε vga χρονια τωρα....αλλα εσυ οταν κανεις τα vmods σου κ το διατυμπανιζεις λες κ ανακαλυψες την αμερικη...εγω δεν μπηκα ποτε στα λημερια σου να σε ειρωνευτω καθοτι δεν ειμαι κομπλεξικος ενω εσυ αμεσως ε?οκ παιδια εμπρος στο δρομο που χαραξε o εμπειρος vatos:lol::lol::lol:

άντε να το γράψω και σε σένα βασικά βαριέμαι δες τι έγραψα πιο πάνω :P

sorry ξέχασα να βάλω προσωπάκι γιατί χαριτολογώντας το είπα άλλος μυγιάζεται :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...