NemesisUltra Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 ακομα δεν αλαξα την υπογραφη μου! αλαξα μνημες http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1033522 με 3.5 Ghz 1.280V, Fsb 1750Mhz (και 3.6Ghz φτανω με αερα παντα Thermalright 120 Extreme+Arctic Silver 5) 45C Idle Full 67C timings 8-7-7-20 1.80V η asus maximus extreme κραταει καλα στο OC και με τα τωρα δεδωμενα! 3 DAY OC PARTY 3.5Ghz next 3.6 In the air
Vatos_locos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 οι μνήμες τι λένε τις δοκίμασες πάνε καλά ?
N.I.C Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 οι μνήμες τι λένε τις δοκίμασες πάνε καλά ? Μπόμπα οι μνήμες, και εγώ τις ίδιες έχω, μια χαρά πάνε... 3.5 έχω τον 9450... γερό σκαρί.. Πάει το θέμα ξεχάστηκε ε; όλοι διακοπές;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 γιατί να μην ξεχαστεί? ήταν topic "αναμονής", οκ πήραν όσοι πήραν τον Q9450...τι άλλο να πουν? για αυτό είπα ότι κατάντησε ημερολόγιο
NemesisUltra Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 μονο καλες? και 3.600Mhz να βαλω παιζουν με 1/2 8-7-7-2 και 1T Boster2
NemesisUltra Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 OC party Start -------------------- 4Day ( Special Thnx to Unstable_Hero) Με τον Unstable_hero:devil: και τον NIC:mrgreen: φτασαμε τον Q9450 πολυ ψηλα με 1/2 με 5/8 παει παρα περα!!! Gigabyte X 48 DQ6S (775,DDR3,X48) AsusP5E64 Evolution (S775,DDR3,X48) Maximus Extreme (S775,DDR3,X38) Unstable_Hero NIC NemesisUltra παμε για 3.6Ghz παντα με αερα!!!! πανω ειναι οι παλιες μνημες!
unstable_hero Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 OC party Start -------------------- 4Day ( Special Thnx to Unstable_Hero) Με τον Unstable_hero:devil: και τον NIC:mrgreen: φτασαμε τον Q9450 πολυ ψηλα με 1/2 με 5/8 παει παρα περα!!! στο παν ειναι θεμα σωστων settings στο bios!ολα παιζουν ρολο!δεν αυξανουμε μονο το fsb k τα volt κ τελος...αυτα ειναι μονο για ατομα που κανουν πρωτη φορα ο/c!σε πρωταρηδες στο ο/c τα αλλα settings στο bios τους φαινονται κινεζικα...oxi ομως κ σε μας....
Vatos_locos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 στο παν ειναι θεμα σωστων settings στο bios!ολα παιζουν ρολο!δεν αυξανουμε μονο το fsb k τα volt κ τελος...αυτα ειναι μονο για ατομα που κανουν πρωτη φορα ο/c!σε πρωταρηδες στο ο/c τα αλλα settings στο bios τους φαινονται κινεζικα...oxi ομως κ σε μας.... τσσσ εμπειρία...
unstable_hero Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 τσσσ εμπειρία...κοιτα αν εσυ χαλαστικες κ ειρωνευεσαι δεν φταιω εγω....οποιος εχει την μυγα μυγιαζετε!κ εμεις ξερουμε δεν εισαι ο μονος κ vmods σε μητρικες εχω κανει κ σε vga χρονια τωρα....αλλα εσυ οταν κανεις τα vmods σου κ το διατυμπανιζεις λες κ ανακαλυψες την αμερικη...εγω δεν μπηκα ποτε στα λημερια σου να σε ειρωνευτω καθοτι δεν ειμαι κομπλεξικος ενω εσυ αμεσως ε?οκ παιδια εμπρος στο δρομο που χαραξε o εμπειρος vatos:lol::lol:
Vatos_locos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 μιλησε ο Ε8500 lol δεν το είπα για κακό άπλα μου φαίνεται αστείο τόσος ενθουσιασμός έλα μια μέρα απο εδώ να δεις που θα φτάσει stable κοιτα αν εσυ χαλαστικες κ ειρωνευεσαι δεν φταιω εγω....οποιος εχει την μυγα μυγιαζετε!κ εμεις ξερουμε δεν εισαι ο μονος κ vmods σε μητρικες εχω κανει κ σε vga χρονια τωρα....αλλα εσυ οταν κανεις τα vmods σου κ το διατυμπανιζεις λες κ ανακαλυψες την αμερικη...εγω δεν μπηκα ποτε στα λημερια σου να σε ειρωνευτω καθοτι δεν ειμαι κομπλεξικος ενω εσυ αμεσως ε?οκ παιδια εμπρος στο δρομο που χαραξε o εμπειρος vatos:lol::lol: άντε να το γράψω και σε σένα βασικά βαριέμαι δες τι έγραψα πιο πάνω sorry ξέχασα να βάλω προσωπάκι γιατί χαριτολογώντας το είπα άλλος μυγιάζεται
NemesisUltra Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 σε αυτο μπορεις να κανεις κατι??? πλακα κανουμε ρε!!!
Vatos_locos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 άνετα λίγο λεμονάκι και ένα πιάτο δώσε μου μόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.