Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ελπίζω να υπάρχει τα Χριστούγεννα ο Q9550 μέχρι το πολύ ?200...
Ουτε στα καλυτερα ονειρα σας... Γυρω στα 400 να υπολογιζετε
  • Super Moderators
Δημοσ.

έχει ανακοινωθεί man, από την Intel υποτίθεται, ότι ο Q9450 θα γίνει EOL στην θέση/τιμή του θα μπει ο Q9550 και στην θέση/τιμή του 2ou o Q9650...

Δημοσ.

Μ' αρέσει η σιγουριά σου κιόλας... στην Intel δουλεύεις; :P

Σοβαρά τώρα, ο φθηνότερος Nehalem ανακοινώθηκε ότι θα είναι στα $316 MSRP και θα είναι ακριβότερος ο Penryn; :lol:

Σωστός ο Thresh, αλλά από ότι φαίνεται, μόνοι μας τα γράφουμε, μόνοι μας τα διαβάζουμε... :o

• Super Moderators
Δημοσ.
Besides, production of quad-core Q9550 and Q9650 will be cancelled in Q1'2009. As for quad-core Yorkfield processors, Intel will keep them until, at least, the end of 2009.

και πριν από 3 μέρες αυτό...

Δημοσ.
Besides, production of quad-core Q9550 and Q9650 will be cancelled in Q1'2009.

Για καν' το λίγο πιο «λιανά» αυτό... καταργείται ο Q9450 και τώρα και οι Q9550/Q9650;

As for quad-core Yorkfield processors, Intel will keep them until, at least, the end of 2009.

Άρα τι μένει; Αντίφαση;

Δημοσ.
Q9300, Q9400, QX9650, QX9770?

πάντως θα έχουν βγει Nehalem μέχρι τότε...

Αδιαφορώ για τους Nehalem. :P

Δηλαδή μόνο κουτσουρεμένοι quad-core (6MB) ή πανάκριβοι Extreme θα υπάρχουν;;;

Δεν μας τα λέει καλά η Ιντέλα, κι εγώ που νόμιζα ότι οι κουτσουρεμένοι βγήκαν λόγω «νεότητας» της 45nm λιθογραφίας... ποιός ο λόγος να μην βγάζουν πλήρεις quad (12MB) μόλις ωριμάσει η «σοδειά»;

Δημοσ.
Τι νέκρα είναι αυτή ρε παιδιά, έπεσε ο Q9450 στα ?250 και εξαφανιστήκατε όλοι;;; :lol: :lol: :lol:

Τσαμπα πραμα, αλλα περιμενω τις εκπτωσεις σε κανα 2 βδομαδες. Πιστευω να πεσει κιαλλο (για να παρω και καμμια ψυκτρα εξτρα-μην αφησω της μανας του)

Ειμαι ο τελευταιος?

Δημοσ.
Τσαμπα πραμα, αλλα περιμενω τις εκπτωσεις σε κανα 2 βδομαδες. Πιστευω να πεσει κιαλλο (για να παρω και καμμια ψυκτρα εξτρα-μην αφησω της μανας του)

Ειμαι ο τελευταιος?

Μπα, δεν είσαι μόνο εσύ, περιμένω κι εγώ να πέσουν κι άλλο, θα τσιμπήσω τον Q9550 μόλις πέσει στα ?200, κατά προτίμηση στο νεότερο E0 stepping..

Δημοσ.
Μπα, δεν είσαι μόνο εσύ, περιμένω κι εγώ να πέσουν κι άλλο, θα τσιμπήσω τον Q9550 μόλις πέσει στα ?200, κατά προτίμηση στο νεότερο E0 stepping..

Αυτο που λες θα γινει τα Χριστουγεννα-αν δε σε προλαβει ο Σεπτεβριος που ΟΛΑ ανεβαινουν. Εγω λεω μολις ερημωσουν οι πολεις και τα μαγαζια το κατακαλοκαιρο να τον χτυπησουμε. Ποιος τρελος ψαχνει για Q στις παραλιες?

Δημοσ.
Αυτο που λες θα γινει τα Χριστουγεννα-αν δε σε προλαβει ο Σεπτεβριος που ΟΛΑ ανεβαινουν. Εγω λεω μολις ερημωσουν οι πολεις και τα μαγαζια το κατακαλοκαιρο να τον χτυπησουμε. Ποιος τρελος ψαχνει για Q στις παραλιες?

Δεν με χαλάει να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα, αρκεί να ικανοποιηθούν οι προϋποθέσεις που ανέφερα...

Δημοσ.

δεν ξέρω αν έχει ξανά αναφερθεί αλλά έχω ένα προβληματάκι με τον 9450 αφού το έχω βάλει μου ζητάει bios update του κάνω update καλά και συνεχίζει να ζητάει ρε γαμώτο . όταν ανοίγω τα windows τον δείχνει κανονικά αλλά δεν ξέρω αν κάνει το πλήρες boost . Μητρική έχω την ASUS P5E3.

Έχει κανείς καμιά άποψη για το τι φταίει ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...