anthony_crete Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Εχω ενα βιντεο .avi. Θελω να του ενσωματωσω τους υποτιτλους, και να το κανω μετα .mp4 για να παιζει στο iphone μου! Ξερετε καποιον τροπο να γινεται απευθειας, η πρεπει να το περασω πρωτα απο virtualdubmod για να ενσωματωσω τους υποτιτλους [~45 λεπτα] και μετα convert σε mp4 [αλλα 45 λεπτα]? Υπαρχει καποιος συντομοτερος τροπος? Μη μου βγαινει η πιστη για να βαλω μια ταινιουλα στο iphone... ευχαριστω
_filippos_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 ακριβώς το ίδιο θέλω να κάνω κι εγώ αλλα για το appleTV. Βρήκα πρόγραμμα που μετατρέπει το βίντεο σε mp4 και του προσθέτει στην εικόνα τους υπότιτλους αλλα λειτουργεί μονο απο DVD -> AppleTV. Για αρχεία divx, xviD, avi, mpg δεν εχω βρεί κάτι
anthony_crete Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 πως το λενε το προγραμμα? για πες το ονομα να δουμε αν μπορουμε να κανουμε τιποτα!
parsifal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 MediaCoder iPhone/iPod Touch Edition. Free και open source, φυσικά. EDIT: Μεταφέρθηκε στο DivX και DVD Authoring...
_filippos_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 cucusoft video converter το πρόγραμμα που έχω
anthony_crete Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 thanks mod, τα σπαει εαν κανει αυτα που λεει!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.