Προς το περιεχόμενο

DMC4 σε ποια κονσολα;

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον πάμε για νεα περίπτωση Lost Planet καλό παιχνίδι δηλαδή αλλά με ενα σωρο flaws που δεν του επιτρέπουν να γίνει classic. Τα 7-8 που πήρε στα περισσοτερα reviews όντως δικαιολογημένα...

Αυτο περι Lost Odyssey για το οποιο εσφαλμενα νομισα οτι αναφεροταν ο Privateer!

Για εμενα μεχρι τωρα (μισα 2ου dvd) ειναι αξιος συνεχιστης της σειρας FF (της οποιας ειμαι Fan).

Το παιζω και το καταευχαριστιεμαι!(οχι στα πονειρα το μυαλο σας....:devil:)

Story καταπληκτικο (εχω πολυ καιρο να συγκινηθω απο rpg - ηταν εκεινα τα χρονια με το FF7) με κραταει η πλοκη και θελω να δω την εξελιξη!

Γραφικα αψογα για JRPG (εδω ειχα παθει καποτε με τα γραφικα του FFx - τωρα τι να πω....)

Συστημα μαχης κλασσικο για το ειδος με μικρες νεες προσθηκες και μεγαλη μεταβλητοτητα αναλογα με τις επιλογες του παιχτη!

Μουσικη φοβερη (ειδικα η μελωδια στον χαρτη ειναι τρελα)

Τα μονο αρνητικο για εμενα ειναι η ελλειψη μεγαλης ελευθεριας κινησης στον παγκοσμιο χαρτη οπως τα παλια FF και καποια μικρα "κολληματακια" σε καποια σημεια (κυριως cutscenes) λογω της βαριας μηχανης γραφικων τα οποια ομως δεν ειναι αρκετα για να αξιολογησω το παιχνιδι με χειροτερο βαθμο απο το 9/10.

Το απολαμβανω πραγματικα και το συνηστω σε ολους τους JRPG fans και κυριως FF fans!

Αυτα και σορυ για το off-topic!:-)

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για το DMC4 μιλάω:P

Σορυ λαθος καταλαβα....συγχωρουμαι ως συντοπιτης!

Νομισα Lost odyssey και οχι lost planet που εγραψες!

Λιγο το βραδυ λιγο η κουραση....αντε παω για υπνο!

Αφηνω το post για το Lost odyssey μην παει χαμενο το ποστ της κριτικης μου!

Δημοσ.
ναι αλλα μιλαει γενικα για next gen η για ps3?εγω για 360 ενδιαφερομαι βασικα..

Στο 360 το παίζω. Δεν θα το προτεινα για αγορά σε full price πάντως. Μεταχειρισμένο η νοικιασέ το καλύτερα

Δημοσ.
Αυτο περι Lost Odyssey για το οποιο εσφαλμενα νομισα οτι αναφεροταν ο Privateer!

Για εμενα μεχρι τωρα (μισα 2ου dvd) ειναι αξιος συνεχιστης της σειρας FF (της οποιας ειμαι Fan).

Το παιζω και το καταευχαριστιεμαι!(οχι στα πονειρα το μυαλο σας....:devil:)

Story καταπληκτικο (εχω πολυ καιρο να συγκινηθω απο rpg - ηταν εκεινα τα χρονια με το FF7) με κραταει η πλοκη και θελω να δω την εξελιξη!

Γραφικα αψογα για JRPG (εδω ειχα παθει καποτε με τα γραφικα του FFx - τωρα τι να πω....)

Συστημα μαχης κλασσικο για το ειδος με μικρες νεες προσθηκες και μεγαλη μεταβλητοτητα αναλογα με τις επιλογες του παιχτη!

Μουσικη φοβερη (ειδικα η μελωδια στον χαρτη ειναι τρελα)

Τα μονο αρνητικο για εμενα ειναι η ελλειψη μεγαλης ελευθεριας κινησης στον παγκοσμιο χαρτη οπως τα παλια FF και καποια μικρα "κολληματακια" σε καποια σημεια (κυριως cutscenes) λογω της βαριας μηχανης γραφικων τα οποια ομως δεν ειναι αρκετα για να αξιολογησω το παιχνιδι με χειροτερο βαθμο απο το 9/10.

Το απολαμβανω πραγματικα και το συνηστω σε ολους τους JRPG fans και κυριως FF fans!

Αυτα και σορυ για το off-topic!:-)

Η άποψη του φίλου παραπάνω με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο,το παιχνίδι είναι ένα αριστούργημα,και συγκεκριμένα το μονο μετά το FF7 που κατάφερε να μου προκαλέσει κάποια συναισθήματα που μόνο όσοι έζησαν τον θάνατο της Aeris και πολλά γεγονότα του FF7 έχουν γνωρίσει..must buy για fans και μη.:-)

(off-topic mode : off)

Δημοσ.

Η τιμή του πάντως στο play.com είναι πολύ καλή και κατά τη γνώμη μου τα αξίζει. Πρόλαβα και αγόρασα την Limited Edition, αλλά δυστυχώς η έκδοση της Ευρώπης δεν είναι παραπλήσια σε bonus υλικό με αυτήν της Αμερικής.

Βέβαια σε αυτή τη περίπτωση δεν θα κόστιζε το ίδιο...

Δημοσ.

καλυτερα DMC4 για χβοχ360. ενας φιλος μου που το εχει για χβοχ μου λεει οτι ειναι τελειο και ειναι βολικο το χειριστηριο

Δημοσ.
το dmc4 είναι τέλειο με το sixaxis....

Εγώ πάντως με το χειριστήριο του 360 μια χαρά βολεύομαι.Περί ορέξεως ζαμπονοτυρόπιτα:-DΌπως έχει συνθίσει ο καθένας.

Δημοσ.

Έτσι είναι :-D. Εγώ πάντως στο 360 που το παίζω εχω αλλάξει κάποια πλήκτρα. Κατά τ'αλλά βολεύει πολύ το συγκεκριμένο χειριστήριο γιατί γεμίζει κ τα χέρια πιο πολύ. Το παιχνίδι απλά τα σπάει. AΠΛA ΣΠΈΡΝΕΙ.

Δημοσ.

Αλήθεια σας τρέλανε το dmc4?

Αν εξαιρέσεις το devil grab που τα σπάει για combo κτλ δεν είδα κάποια τρελή καινοτομία...

Αντίθετα παρέμεινε το ΤΡΑΓΙΚΟ cam system...

Πολύ ωραίο/εύκολο/πορωτικό παιχνίδι αλλα στα ίδια με το ps2... (Όσο το έπαιξα)

Κατα τα άλλα μια χαρά είναι γι αυτό που είναι στο 360 απο όλες τις απόψεις...

Δημοσ.

Προφανώς για να μιλάς περι εύκολου το έπαιξες σε human γιατι σε devil μόνο τέτοιο δεν είναι (τα bosses βασικά).

Να τρελάθηκα πάντως όχι. Τελικά απλά ένα καλό game είναι που στο τέλος καταντάει κουραστικο με το backtracking και τις επαναλαμβανόμενες μάχες με τα ιδια bosses. Το NG2 πιστεύω πως θα είναι πολύ καλύτερο.

Δημοσ.
Προφανώς για να μιλάς περι εύκολου το έπαιξες σε human γιατι σε devil μόνο τέτοιο δεν είναι (τα bosses βασικά).

Να τρελάθηκα πάντως όχι. Τελικά απλά ένα καλό game είναι που στο τέλος καταντάει κουραστικο με το backtracking και τις επαναλαμβανόμενες μάχες με τα ιδια bosses. Το NG2 πιστεύω πως θα είναι πολύ καλύτερο.

Ναι human το έπαιξα για ένα γρήγορο πέρασμα να δω το παιχνίδι συνολικά..

Δεν προλαβαίνω το χάσε/ξαναπαίξε του devil..

Αυτο που με κούρασε βασικά και μένα εκτός απο το (επαναλαμβάνω)ΤΡΑΓΙΚΟ cam-system είναι το backtracking (άντε οι μάχες ήταν και λίγο εντυπωσιακές αν και επαναλαμβανόμενες)

To NG λίγο να έχει πάρει απο τον προκάτοχο του σίγουρα θα είναι καλύτερο (ελπίζω πως δεν θα το μαμήσουν στη δυσκολία όμως όπως στο πρώτο...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...