christos.p25 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 http://www.ps3forums.com/showpost.php?p=2417847&postcount=107 http://www.gamersyde.com/leech_5951_en.html
hexenlord Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 χαχα!Ενταξει δεν κρατιεμαι να μην γραψω λεμε.Πολυ γελιο!Τι καθεστε και πλακωνεστε ρε για τις κονσολες?ελεος ρε μπόυζ! και συ ρε pds, η παλαιοτητα παει με τα ποστς,σαν τις μερες στο στρατο ενα πραγμα,αχαχαχαχα! Πραγματικα γιατι πλακωνεστε!Σταματηστε λεμε. Ο alestr9s τα ειπε καλα για το live (αν και offtopic). Εχω ταπειρωκρανιαση με την ΜΣ και πια ειμαι πολυ αρνητικος στο θεμα του Live.σε αυτην την γενεα μαλλον η ΜΣ δεν θα κανει την χαρη να μας υποστηριξει. Πολυ λυπαμαι γι'αυτο.Εστι δειχνει το πραγμα τουλαχιστον.Οσον αφορα στο RLOD τα ειπαμε.ΝΑι συμβαινει (συνεβενε βασικα) αλλα η ΜΣ ξερει να αποζημιωνει εστω και ΚΑΤΟΠΙΝ εορτης. Δε με χαλασε η νεα κονσολα μου. Περιμενα 15 μερες?ναι. Δεν επαθα τπτ ομως.Κανα συνδρομο στερησης.ΚΑι τωρα εχω καινουργια κονσολα. Ειχα προβληματα τα χριστουγεννα με το live?ΝΑι ,ολοι ειχαμε λογω φορτου του δικτυου.Τσουπ, παρτε ενα arcade παιχνιδι δωρο (και οχι οτι και οτι). Μπορει καποιος να τα πει αυτα "χρυσωμα του χαπιου", θα το δεχτω εως ενα σημειο. Μπορει καποιος αλλος να πει οτι η ΜΑΜΑ ΜΣ μας σκεφτεται. και αυτο θα το δεχτω, και σιγουρα η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Τελικα ομως αφου εγω ως καταναλωτης βγαινω κερδισμενος, δεν με πειραζει, ή δεν πειραζει ΤΟΣΟ. Πηγα σε εναν φιλο μου στο φαληρο που εχει PS3 απο την αλλη μερια της αθηνας ,μονο και μονο για να δω διαφορες. Στα γραφικα δεν ειδα τπτ, ισως λογω του οτι δεν ειχα τις 2 κονσολες διπλα διπλα (εγω χβοχ360, με ντεμο dmc4) αλλα μου φανηκε πως to loading στο PS3 ηταν ταχυτατο.Το παιδι βεβαια ειχε κανει το install. Μην τσακωνεστε λεμε οκ!
christos.p25 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 o κύριος Privateer είναι πολύ καλός άνθρωπος. lol delete me.
privateer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 o κύριος Privateer είναι πολύ καλός άνθρωπος. lol delete me. έγινε ενα reset στο topic και τα πηρε η μπαλα κατα λαθος και αυτα το κλειδώνω για λιγες ώρες για να ηρεμήσετε p.s.: παίξτε dmc εντωμεταξύ σπερνει
speedy23 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Τσουπ, παρτε ενα arcade παιχνιδι δωρο (και οχι οτι και οτι). Πολλα ατομα που μιλησα στο live το βρηκαμε εντελως της πλακας και οχι αδικα πιστευω.Γουστα ειναι αυτα ομως και το καταλαβαινω αν σου αρεσε.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Priva τα pics που έβαλες δεν στέκουν.Το έπαιξα στο PS3 και δεν είναι τόσο χαλια τα textures όπως δείχνει στις pics. Από κει και πέρα το game δεν μου άρεσε. Βασικά μετά το 1st DMC έχασε το feeling 2 imho. p.s. επιλέγω το Turok για αυτόν τον μηνα.
alestr9s Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 [offtopic] Το Turok στο PS3 το παίζεις? Λες και είναι διαφορετικό game στις 2 κονσόλες... Έχει πέσει τέτοιο πετσόκομμα στο PS3 που είναι να απορείς... [/offtopic]
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 τι εννοείς?Από πια άποψη γραφικών? http://www.gametrailers.com/player/30357.html
hexenlord Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Πολλα ατομα που μιλησα στο live το βρηκαμε εντελως της πλακας και οχι αδικα πιστευω.Γουστα ειναι αυτα ομως και το καταλαβαινω αν σου αρεσε. παρι ορεξεως κολοκυθοπιτα. εντελως της πλακας το δεχομαι στα πλαισια της πρωτης προτασης που ακολουθει αυτη. Ο ειδικος τυπος δεν το βρηκε ομως "εντελως της πλακας". Και εμενα δεν μου αρεσει το Forza 2 αλλα ειναι επειδη δεν μπορω να οδηγησω τπτ αλλο χωρις νιτρο και πυραυλους, οχι επειδη το φορζα ειναι της πλακας.Βεβαια στην συγκριση, το undertow ετσι και αλλως δεν ειναι στα επιπεδα forza,αλλα ενα 7αρι το παιρνει. Και τεσπα, αν καταλαβες τι εγραφα στο προηγουμενο ποστ μου (που καταλαβες) σημασια εχει η κινηση της ΜΣ. Η ΜΣ εκανε τετοιες κινησεις απο το πρωτο χβοχ (θυμιζω lauch με τα 3 ή 2 δεν θυμαμαι παιχνιδια). sorry για το offtopic
Daredevil Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 p.s.: παίξτε dmc εντωμεταξύ σπέρνει Ω ναι είναι τρελό παιχνιδάκι το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το skill System του
privateer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 χμμ οσο παιζω αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια τα προβλήματα του παιχνιδιού που δεν ειναι και λίγα. Η κάμερα πχ ειναι αίσχος ιδίως στα boss fights, η ιστορία και οι διάλογοι είναι λες και την έγραψε 10 χρονος anime fan, backtracking (πολύ), επαναλαμβανόμενα bosses, απαράδεκτο saving system κτλ. Συνολικά μιλάμε για next gen γραφικά με πολλά old gen χαρακτηριστικά και ένα εντυπωσιακό combat system. Μάλλον πάμε για νεα περίπτωση Lost Planet καλό παιχνίδι δηλαδή αλλά με ενα σωρο flaws που δεν του επιτρέπουν να γίνει classic. Τα 7-8 που πήρε στα περισσοτερα reviews όντως δικαιολογημένα...
laplace Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 το devil may cry 4 λεει τπτ?ειδα το ντεμο αλλα δεν με ενθουσιασε..αντυπωσεις απο καποιον αρχαριο στο συγκεκριμενο παιχνιδι (αλλα με πολλα χρονια gaming στην πλατη του αν γινεται)που το επαιξε?
laplace Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 ναι αλλα μιλαει γενικα για next gen η για ps3?εγω για 360 ενδιαφερομαι βασικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.