KilliK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια επειδη αυριο θα παρω την σπεσιαλ εκδοση του dmc4,εχω κολησει στο για ποια κονσολα να το παρω. απο οτι λενε οι εκδοσεις πανομοιτυπες αν και: για την χβχ εκδοση μου λενε οτι εχει καθαροτερα γραφικα αλλα η πσ3 φορτωνει πολυ πιο γρηγορα. εσεις ποια εκδοση λετε ειναι καλυτερη;
Freakster Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Την ποστάρω και εδώ μιας και είναι πιο σχετική.
Udontneed2know Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια επειδη αυριο θα παρω την σπεσιαλ εκδοση του dmc4,εχω κολησει στο για ποια κονσολα να το παρω.απο οτι λενε οι εκδοσεις πανομοιτυπες αν και: για την χβχ εκδοση μου λενε οτι εχει καθαροτερα γραφικα αλλα η πσ3 φορτωνει πολυ πιο γρηγορα. εσεις ποια εκδοση λετε ειναι καλυτερη; εγω εχω διαβασει οτι η εκδοση του Ps3 ειναι ελαφρα καλυτερη, αλλα βασικα η γνωμη μου ειναι οτι οποια και να παρεις το ιδιο ειναι βασικα.
p3tran Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 για την χβχ εκδοση μου λενε οτι εχει καθαροτερα γραφικα αλλα η πσ3 φορτωνει πολυ πιο γρηγορα. σωστο το πρωτο συστατικο ΛΑΘΟΣ το δευτερο (bold) παρ'ολα αυτα, εσυ θα το παρεις σε ps3 ;]
MiltoZ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Γιατί είχα την εντύπωση ότι είναι ξεκάθαρο ποιά έκδοση είναι η καλύτερη? Μου θυμίζει το αντίστοιχο thread για το Assassins Creed. εγω εχω διαβασει οτι η εκδοση του Ps3 ειναι ελαφρα καλυτερη, αλλα βασικα η γνωμη μου ειναι οτι οποια και να παρεις το ιδιο ειναι βασικα. Έλα! Δηλαδή τουλάχιστον ισάξιο στο ps3 αν όχι καλύτερο. Που το διάβασες αυτό αν επιτρέπεται? p.s. Rumble υποστηρίζει στο ps3?
chill Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Demo υπάρχουν και για το ps3 και για το 360. Γιατί δεν τα κατεβάζεις λοιπόν να διαπιστώσεις ποια έκδοση είναι η καλύτερη (ή έστω σου φαίνεται καλύτερη)? Σχετικά με το φόρτωμα του παιχνιδιού η διαφορά είναι απειροελάχιστη - από τι διαβάζω τουλάχιστον, έκανε και σχετικό post ο privateer - οπότε σίγουρα είναι ένας παράγοντας που ΔΕΝ θα πρέπει να σε απασχολεί. 1 δευτερόλεπτο λιγότερο είναι ....τίποτα . Και επειδή και εγώ σκοπεύω να αγοράσω την limited έχω μια απορία...θα κυκλοφορήσει τελικά? Κοιτάω συχνά πυκνά στο play.com καθημερινά και ενώ υπάρχει στο site δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελία. Ξέρεις κανείς τι παίζει?
gherudos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Να το πάρεις καλύτερα στο PS3.Το παιχνίδι τρέχει πιο γρήγορα στο PS3 και εκτός τα καλύτερα γραφικά θα έχει και download content κάτι που στο 360 δεν θα υπάρχει.Την πρώτη φορά που το βάζεις κάνει install τις ταινίες και τους ήχους στο σκληρό δίσκο,αν κάποιος[ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε(p3tran)] ισχυρίζεται ότι φορτώνει πιο γρήγορα το DVD του 360 έναντι του σκληρού δίσκου του ps3 τι να πώ;Είναι λίγο σπαστικό να περιμένεις 15 λεπτά για να το κάνει install αλλά πιστεύω ότι το αξίζει.
hexenlord Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 ξεχασατε πως στο 360 εχει και τα achievements. gherudos αυτο με το downloadable content που το εχεις διαβασει? Τελος ναι, φορτωνει συνολικα γρηοροτερα απ'οτι στο 360 αλλα ΜΟΝΟ μετα το Installation στο σκληρο.Η διαφορα ειναι σε δευτερολεπτα, αλλα δεν παυει να ΕΙΝΑΙ. Ο killik ζητησε να του πουμε τις διαφορες, οχι αν κανουν justify την αγορα της μιας εκδοσης απο την αλλη.Αυτο φανταζομαι θα το κρινει εκεινος.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Γιατί είχα την εντύπωση ότι είναι ξεκάθαρο ποιά έκδοση είναι η καλύτερη? Μου θυμίζει το αντίστοιχο thread για το Assassins Creed. p.s. Rumble υποστηρίζει στο ps3? Στο assasin's greed υπηρχε διαφορα στο frame rate απ'οσο ξερω. To DMC τρεχει σταθερα στα 60 fps,εκτος απο τα cut-scenes στην εκδοση για 360 που ειναι στα 30fps.(Αυτο γνωριζω τουλαχιστον). Τεσπα οι διαφορες ειναι πολυ μικρες οπως και να χει. Nαι Rumble υποστηριζει η εκδοση για ps3,αρκει βεβαια να εχεις το D3.
privateer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 θα έχει και download content κάτι που στο 360 δεν θα υπάρχει δεν ισχύει κάτι τέτοιο Τώρα που τελείωσα turok θα το ξεκινήσω και εγώ
MiltoZ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Στο assasin's greed υπηρχε διαφορα στο frame rate απ'οσο ξερω. To DMC τρεχει σταθερα στα 60 fps,εκτος απο τα cut-scenes στην εκδοση για 360 που ειναι στα 30fps.(Αυτο γνωριζω τουλαχιστον). Τεσπα οι διαφορες ειναι πολυ μικρες οπως και να χει. Στο Assassin's Creed δεν είναι και τόσο μικρές οι διαφορές. Για το dmc κάτι screen comparisons του demo που είχε πάρει το μάτι μου έδειχναν ξεκάθαρη υπεροχή του 360. Θα δείξει. Nαι Rumble υποστηριζει η εκδοση για ps3,αρκει βεβαια να εχεις το D3. Thanks
The_Sheep Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 How far can we get on 360 while PS3 loads up? http://www.gamesradar.com/f/devil-am-cry-dmc4-install-time-video-comparison/a-20080207153949250056
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Στο Assassin's Creed δεν είναι και τόσο μικρές οι διαφορές. Kοιτα,εγω δεν τα εχω δει.Αλλα μου εχει πει την αποψη του σοβαρο ατομο που εμπιστευομαι και δεν ειναι fan καμιας κονσολας απο τις 2.(Μαλιστα ολα τα περισσοτερα multi τα εχει αγορασει σε 360). Το assasins greed το ειχε παρει σε ps3(πριν βγει το patch) με την λογικη οτι αφου ειχαν πει οτι ηταν αποκλειστικοτητα του ps3 λογικα θα ηταν και καλυτερο εκει.Ομως τελικα τον ενοχλουσε το frame rate. Ειχε δει το βιντεο απο το gametrailers και μου ειχε πει οτι δεν ειναι ετσι η εκδοση του ps3 και οτι η συγκριση ειναι μουφα(οπως και αποδειχθηκε τελικα με το θεμα που εγινε) Τελικα βρηκε και την εκδοση για 360 και καθησε να τις συγκρινει. Οι διαφορα ηταν οτι το frame rate ηταν σταθεροτερο στο 360 αλλα οταν σταματαγε την εικονα,τα γραφικα ηταν πιο καθαρα ή πιο καλα στο ps3(oxι μεγαλες διαφορες φυσικα). Την ps3 εκδοση την πουλησε πριν βγει το patch και πηρε την εκδοση για 360 λογo των κολληματων που ετρωγε το παιχνιδι(οχι το frame rate) αλλα και γιατι η εκδοση για 360 ειχε σταθεροτερο frame rate. Για το dmc κάτι screen comparisons του demo που είχε πάρει το μάτι μου έδειχναν ξεκάθαρη υπεροχή του 360. Θα δείξει. Δεν εμπιστευομαι καμια εικονα,γιατι πολυ απλα βαζουν τις default ρυθμισεις της καθε κονσολας για να κανουν την συγκριση και εκει την ''παταει'' το ps3 καθως αν δεν βαλεις τις σωστες ρυθμισεις χανει σε λεπτομερια και φαινεται ξεθωριασμενη η εικονα. αν ψαχτεις λιγο θα δεις οτι υπαρχουν εικονες που δειχνουν το αντιθετο.Οποτε δεν βγαζεις ακρη.
p3tran Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 pds για αντε δες το video που εβαλε απο πανω το προβατο ;]
privateer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Aπο beyond3d. Καλύτερα textures στο xbox360 xbox 360 ps3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.