Προς το περιεχόμενο

Αρχεία σε java

vagraf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω 2 αρχεία. από το ένα με ένα reader διαβάζω και επεξεργάζομαι φυσική γλώσσα και στη συνέχεια γράφω τα αποτελέσματα της επεξεργασίας στο άλλο άρχειο. Αυτό θέλω να γίνεται παράλληλα, δηλαδή αφότου διαβάσω μία λέξη από το πρώτο αρχείο και το επεξεργαστώ να το γράψω στο άλλο αρχείο πριν πάω στην επόμενη λέξη. Αν χρησιμοποιήσω έναν writer δυστυχώς δεν μου παίζει. Καμία ιδέα;

Δημοσ.

Υπαρχει συγκεκριμενος λογος που θες να το υλοποιησεις ετσι?

Μπορεις ευκολα να διαβαζεις μια μια τις γραμμες με το reader. Μετα, αυτη τη γραμμη θα τη σπασεις στις επιμερους λεξεις με το StringTokenizer και θα τις επεξεργαστεις μια μια. Μπορεις με το writer να γραφεις και μια μια τις λεξεις, η μπορεις να συνθεσεις παλι μια γραμμη απο τις επεξεργασμενες λεξεις και να τη γραψεις ολη μαζι. Γενικα οσο πιο πολλες κινησεις κανεις στα αρχεια "μαζεμενες" αντι για "λιγο λιγο", τοσο πιο αποδοτικο ειναι. Πρακτικα βεβαια μην περιμενεις να δεις διαφορα στην ταχυτητα στην περιπτωση σου.

Κατι αλλο που θα μποροθσες να κανεις ειναι να διαβασεις απο την αρχη ολο το κειμενο. Να παιρνεις μια μια τις γραμμες να τις σπας σε λεξεις και μια μια τις λεξεις να τις βαζεις σε ενα Vector (ειδος λιστας). Οταν τελειωσεις θα εχεις ενα μεγαλο Vector με ολες τις λεξεις του κειμενου. Μπορεις λοιπον με ενα loop να επεξεργαζεσαι μια μια τις λεξεις απο το Vector και να γραφεις οτι θες στο Writer.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...