Vice Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Πολύ καλές οι απαντήσεις σας παιδιά. Μου ήρθε στο μυαλό ότι κάπου έχω πεταμένο και ενα μηχάνημα: Pentium 2 celeron 368Mhz 384MB RAM 20GB σκληρό κάρτα 8MB intel (νομίζω) DVD rom όποιος μου πεί πώς θα γίνει αυτό το μηχάνημα να παίζει DVD, μουσική και να σερφάρει στο ίντερνετ αξιοπρεπώς τον παραδέχομαι...
parsifal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Pentium 2 celeron 368Mhz384MB RAM 20GB σκληρό κάρτα 8MB intel (νομίζω) DVD rom όποιος μου πεί πώς θα γίνει αυτό το μηχάνημα να παίζει DVD, μουσική και να σερφάρει στο ίντερνετ αξιοπρεπώς τον παραδέχομαι... Εκτός από DVD (γιατί ο Celeron στη συχνότητα που είναι, δεν αρκεί για DVD ταινίες), τα υπόλοιπα γίνονται πανεύκολα με ένα λινουξάκι. Όχι minimal, η RAM είναι αρκετή για κανονικό Gnome desktop. Κόβεις μόνο daemons που δε χρειάζεσαι και είσαι έτοιμος...
kristosfm Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 για τα services επειδή δεν είναι και το πιο εύκολο να τα ακουμπήσεις γιατί θα επηρεάσουν το σύστημα βρήκα τις παρακάτω ρυθμίσεις πως τις βλέπετε? να προχωρήσω στην εφαρμογή τως ρυθμίσεων? Η έχετε να προτείνετε κάποιες βασικές ρυθμίσεις που θα βελτιώσουν το σύστημα χωρία να επέμβω σε όλες.
kfyros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Αν δεν έχεις γνώσεις για linux κλπ. βρες windows 2000 pro, γδύσε τα με τις ρυθμίσεις που προανέφεραν οι προηγούμενοι συμμετέχοντες (οι περισσότερες ισχύουν και στα win2k) και θα κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά. Δεν χρειάζονται πάνω από 64mb ram για το λειτουργικό Αν θέλεις και office βάλε office2000 ή xp και όχι 2003 που είναι πολύ πιο βαρύ. nod32 antivirus και είσαι super...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.