Προς το περιεχόμενο

προβλημα με 4gb στο CRYSIS

gpuguy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα ακομα προβλμα μολις σημερα εβαλα 4GB RAM και εβαλα το CRYSIS πεζο λιγο και μετα απο λιγο μου κανει CRASH σε ολα τα αλα 3dmark unreal tournament etc μια χαρα μονο στο CRYSIS το κανει:cry:

Δημοσ.

λειτουργικο εχω VISTA 32 bit καρτα γραφικων εχω 3870 και μνημη εχω KINGSTON HYPERX PC6400 800MHZ αλλα δεν ξερω μηπως φταιει το τροφοδοτικο εχω μονο 425W:cry:

Δημοσ.

Δοκίμασε να αφήσεις μια από της δυο Ram μέσα δηλαδή 2Gbyte, ετσι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Για να έχεις 4GByte Ram χρειάζεσαι XP or Vista 64bit.

Δημοσ.
Το παιχνίδι κρασάρει συχνά πυκνά σε vista (ιδίως στα σημεία των autosaves).

και εμενα τα ιδια κανει.Σκεφτομαι να το αγορασω για να βρω την ησυχια μου

Δημοσ.

ελατε παιδια εφτιαξε μια χαρα τωρα ειχα υπερχρονισει πολυ τις μνημες ειναι και μικρο το τροφοδοτικο σκατα αλλα τωρα μια χαρα α και κατι ακομα τα 4GB το CRYSIS τα εχει NEED for high and very high σας το λεω εγς κερδισα πολλα παντος ειδα το φως μου;)

Δημοσ.
Δοκίμασε να αφήσεις μια από της δυο Ram μέσα δηλαδή 2Gbyte, ετσι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Για να έχεις 4GByte Ram χρειάζεσαι XP or Vista 64bit.

Τα XP δεν μπορούν καν να δούν τα 4gb ram.... Μόνο τα 64bita την εκμεταλλεύονται πλήρως.

Δημοσ.
Τα XP δεν μπορούν καν να δούν τα 4gb ram.... Μόνο τα 64bita την εκμεταλλεύονται πλήρως.

εγω παντος εχω βαλει το BETA SP1 gia VISTA και στο κεντρο ιποδοχης μου λεει πως εχω 4GB ram οταν ανοιγω το task manager μου το βλεπει σαν 3198 ram ε μια χαρα εγω να κερδισω στο CRYSIS ηθελα και οντος τελικα κερδισα και τωρα ειμαι super ευχαριστημενος;););)

Δημοσ.
εγω παντος εχω βαλει το BETA SP1 gia VISTA και στο κεντρο ιποδοχης μου λεει πως εχω 4GB ram οταν ανοιγω το task manager μου το βλεπει σαν 3198 ram ε μια χαρα εγω να κερδισω στο CRYSIS ηθελα και οντος τελικα κερδισα και τωρα ειμαι super ευχαριστημενος;););)

Γιατί εγώ τι είπα???? έχεις βάλει 4gb και βλέπει μόνο τα 3... Στα XP αμφιβάλλω αν βλέπει και αυτά τα 3...

Μόνο στα 64bit έχουν λογική τα 4gb ram

Δημοσ.

Το είπα λάθος, Xp 64bit και Vista 64bit.

Τα Vista 32bit βλέπουν μέχρι 3GB.

Δημοσ.
λειτουργικο εχω VISTA 32 bit καρτα γραφικων εχω 3870 και μνημη εχω KINGSTON HYPERX PC6400 800MHZ αλλα δεν ξερω μηπως φταιει το τροφοδοτικο εχω μονο 425W:cry:

Λοιπον είχα vista x64 και με 3850 και ολα στο low σερνοταν πραγματικά

Έβαλα xp και με ολα στο high πετάει.

Στο λέω, αν βάλεις xp όλα και το crysis Θα τρεχουν παρα παρα πολύ καλύτερα:shifty:

Δημοσ.

Τα Vista 32bit βλέπουν μέχρι 3GB.

Εισαι σιγουρος για αυτο?

Εχω vista 32 με 2gb και σκεφτομαι να αγορασω αλλα 2gb μονο και μονο για το crysis αλλα τωρα αλλαξαν τα πλανα μου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...