dimitg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Από το Σάββατο έχω πρόβλημα με την σύνδεση και δεν παίρνω ip (έχω το siemens cl-110),δεν ανάβει το λαμπάκι ppp ενώ το DSL ανάβει κανονικά συγχρονίζει δηλαδή.Παίζει να φταίει το γεγονός ότι κατεβάζω απο rapidshare ασταμάτητα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 όχι δεν παίζει ρόλο το rapidshare... πήρες τηλέφωνο την Forthnet?
ocelotgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 δοκιμασε να το γυρισεις σε g.dmt, adsl 1 δλδ... κ γω το παθαινα αυτο για μια περιοδο, κ ετσι την ψιλοπαλεψα μεχρι να ξαναστρωσει... εγω ειμαι κ 3χλμ απο το dslam ομως.
dimitg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 ευτυχώς το πρόβλημα λύθηκε χθές μετά απο ατέλειωτες προσπάθειες και παρακλήσεις οτι είμαι φοιτητής και έχω ανάγκη το internet και μετά απο ατέλειωτα βρισίδια(τι φταίνε και αυτοί οι καημένοι που τα ακουν από όλους μας).Πάντως θα ήθελα να μάθω αν φταίει το rapidshare kai η static ip πού έχω.Γνωρίζει κάποιος?
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 τιποτα απο τα 2 .απλα μπορει λογω ποιοτητας γραμμης η λογω οτιδηποτε να κολησει καμια φορα η καρτα sto dslam.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.