darklordvader77 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα!!! Ψάχνω οτι λεει ο τιτλος, κ συγκεκριμενα να ακούσω τον Power FM (Άρτας) στους 92,3 μιας κ παρουσιαζει μια φιλη.. Ευχαριστω!!
Speculum Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπερα, Αυτο ειναι το web site που εχει streaming του σταθμου που επιθυμεις να ακουσεις. http://www.arttv.gr/POWER.html
darklordvader77 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 sorry ρε φιλε, αλλα δε μου βγαζει τπτ για streaming.. απλα μου λεει τα τοπ 10 τραγουδια.. εβαλα το url να μου το παιξει το itunes, αλλα δε..
censOred Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 sorry ρε φιλε, αλλα δε μου βγαζει τπτ για streaming.. απλα μου λεει τα τοπ 10 τραγουδια.. εβαλα το url να μου το παιξει το itunes, αλλα δε.. Όντως αυτό το site δεν έχει live streaming...απλα τοπ10 και ερωτηματικά μου βγάζει (???) τοθλαχιστον εμένα..λίγο που έψαξα στο internet δν βρήκα καποιο site me streaming για τον συγκεκριμένο σταθμό.ελαχιστοι εκπέμπουν online από ηπειρο..έχεις ακόυσει εσύ οτι εκπέμπει και online darklord?
darklordvader77 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 τα ερωτηματικα, ειναι θεμα Encoding.. οχι, δεν εχω ακουσει κατι,μονο το Αμβρακία FM, αλλά το θεμα ειανι δεν εχω ραδιοφωνο (lol!!) κ πρεπει να παρω απο καπου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.